Aziz Yıldırım'ı Yakalama Operasyonu Nasıl Yapılmalı?

Karşılamaya gelen taraftarla gövde gösterisi hazırlığı yapılabilir..

Yok be bunların yapacağı gövde gösterisi ne olacak . Zaten desteğini de gün geçtikçe kaybediyor .Uefa'dan sonra en koyu Azizlieber bile buna düşman kesilecek . Olay siyasi diyen 5 10 kişi kalacak onlar da azalarak biter , sıkıntı olmaz .Yakalama kararı olmadığı için havalanında operasyon olmaz. Bu saatten sonra yapacakları her gösteri fenerin sonunu hazırlayacaktır . Dün ROK bağıra bağıra bunu söyledi .Gel dediklerinde Aziz gidecektir , bazıları Aziz'in içinden Rambo çıkmasını bekliyor da bildiğimiz Aziz işte.

Bildigim kadari ile kendisi gidip teslim olacak, yakalama emri filan da yok. En sagliklisi.

Bence çoktan Paris e tutuklama görevileri gittiler bile.

AY ile beraber aynı uçakla yola çıkıp hava sahamıza girdiklerinde de tebligatı havada yaparak tutuklamayı yapar, Atatürk Hava Limanında da hazır bekleyen ekiple Metrise giderler.

S. Gökçende bekleyenler de haberi twitter dan öğrenir diyorum..

Polisler sarılacileri çeksin , taraftar gibi yaklaşıp " Aziz babaaaaaaaa hüloğğğğğğğğğ "

Hooop Aziz paket....

Yok be bunların yapacağı gövde gösterisi ne olacak . Zaten desteğini de gün geçtikçe kaybediyor .Uefa'dan sonra en koyu Azizlieber bile buna düşman kesilecek . Olay siyasi diyen 5 10 kişi kalacak onlar da azalarak biter , sıkıntı olmaz .Yakalama kararı olmadığı için havalanında operasyon olmaz. Bu saatten sonra yapacakları her gösteri fenerin sonunu hazırlayacaktır . Dün ROK bağıra bağıra bunu söyledi .Gel dediklerinde Aziz gidecektir , bazıları Aziz'in içinden Rambo çıkmasını bekliyor da bildiğimiz Aziz işte.

Bunlar beleş bilete RÜŞTÜ REÇBER gibi tarihlerinin efsanesini arabasında dövmüş adamlar..

her şeyi beklerim ben..

Bunlar beleş bilete RÜŞTÜ REÇBER gibi tarihlerinin efsanesini arabasında dövmüş adamlar..

her şeyi beklerim ben..

Ya her yerde var öyle tipler ama sen Aziz'i fazla büyütmüşsün gözünde . Daha Ünal Başkan'la başa çıkamıyor , hükümetle uğraşırsa iş alır başına . Akılları varsa resmi siteden '' Havalanına gelmeyin'' diye açıklama yaparlar ama yapmayacaklar ve feneri kendi elleriyle kümeye gönderecekler. Yarın havalanında saçma sapan işler olursa canlı yayında alıp götürsünler hakeder.

Aslında Cümle-Aleme ibret olması için Canlı yayında yapmak lazım bu işi ama ..

DEVLET denen şeyinde bir ağırlığı, sakinliği olmalı.

Ne yaparsın işte, Gaza gelmeyip sakin ve daha az incitici olması en mantıklısı..

Ya her yerde var öyle tipler ama sen Aziz'i fazla büyütmüşsün gözünde . Daha Ünal Başkan'la başa çıkamıyor , hükümetle uğraşırsa iş alır başına . Akılları varsa resmi siteden '' Havalanına gelmeyin'' diye açıklama yaparlar ama yapmayacaklar ve feneri kendi elleriyle kümeye gönderecekler. Yarın havalanında saçma sapan işler olursa canlı yayında alıp götürsünler hakeder.

Sen de daha rakibini tanıyamamışsın.

deyip konuyu kapatıcam.

Çünkü, bu gücün kaynağı burada tartışılmakla gün yüzüne çıkmaz..

Yok. Zaten dokunmayacaklar.

200120141902415537593_2.jpg

Daha fazlasını yapacaklar... :rolleyes:

Bence ilk şık uygun uçakla getirilirken canlı yayın yapılsın güzel olur.

Yarin bir sebep uydurup Aziz in dönmeyecegini söylerler.

Benim senden bir şikayetim yada rahatsızlığım yok ki..

Sadece kendini ucuza yemiş olursun o kadar.. Bu hamle başka bişey kazandırmaz sana..

Yok yok ben seni anladım sıkıntı yok . Sadece iddiama dayanak olsun diye öyle dedim . Laf ağızdan çıktı bir kere ama hala arkasındayım:D

Artistlik yapabileceği bir zamanda değiliz. Bir yere de kaçıp gidemez keşke kaçsa ülke kurtulsa ama yok kuyruğunu kıstırıp teslim olacak. Eğer resmi kaynaklardan haber gelip de Aziz 24 saat tutuklanmamayı başarırsa o güce inan ben herkesten fazla saygı duyarım , ülkeye de son kez fatiha okur , çeker giderim :)

uçağı havadayken f16 lar tarafından askeri bir havaalanına indirilsin ntvspor canlı yayın yapsın :d

Cia , Fbi , Mossad , Mit hepsi bir araya gelmeli . Fransanın içine girmeli .

Geri
Üst Alt