Eğer bir tane soru soran olsaydı sana hak verirdim ,organize bi durum olduğu benim açımdan bu şekilde değerlendiriliyor
Takımı izlemek ile takım oyuncularının sana yaklaşımı senle beraber bişeyler yapması bir değildir,izlersin fikir yürütürsün içeri girersin bu nasıl bi ortamdır ben nereye geldim dersin,
12 maçta tek galibiyet almış bi takım devralmak ,futbol kurumları ile doğranan bi takım devralmak,geldiğinde iç kaos yaşayan bi takım devralmak,özgüveni yerlerde sürünenden daha beter yerin dibine girmiş bi takım devralmak ,ismail çipeye mahkum kalmış,bu yüzden belki beli doğrulacakken doğrulamaması takımın,hatayda penaltı atılsa alınacaktı belki maç hamsi maçında bitik fizik olmasa alınacaktı o maç adam bahsettiği şey elinde olmayan durumların gelişmesidir bunu analtıyor adam ,7 haftanın 3-4 maçı zaten ard arda oynandı ,haftadaki kastı maçtır yani.gedson için box to box mudur nedir çok iyi oyuncudur deyip üstüne atılan hoca istemedi yalanına cevap vermesiyle anlaşılan pena dışında yapılan transferler tam istediği olmaması.
Sürekli kendi taraftarı tarafından ıslıklanması hakaret görmesi ,daha bismillah gelmiş medya saldırısı .adam gıkkı çıkmadı işini yapmaya çalıştı .tek dediği şey bu takım iyi kurulmamış ve bu benim suçum değil.demedikleri kalmadı adama.yahu bu adamın bu sözünü dünya alem zayen söylüyor,adamın söylediği sözün aynısını söyleyip sonra bunu niye söylüyor diye savaş açılıyor
Bu adam tekrar edeyim büyük hoca mı değil mi görüşü herkesin kendi görüşüdür herkes herkese bu konuda kesinlikle sonsuz saygı duymalı,ama bu adam bu kadar hakareti haketmiyor ben bunu bilir bunu söylerim.
iPhone cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi