Basın Mensupları Torrent'e Soru Sormadı

Torrent'i savunmuyorum, başarısız ama basın sence gerçekten sütten çıkmış ak kaşık mı? Bence değil. Yaptıkları kim olursa olsun doğru değil. Mesele Torrent de değil ki hareketin Galatasarayın antrenörüne yapılmış olması. Yoksa Torrent'in bir esprisi yok.
Basının bu adama özel bir tepkisi bence yok.

Tudor'a 10 katı yapıldı zamanında.

O gün de çıktık çatır çatır savunduk.

Bugün soru sormama sebepleri de açık, adam hala kalıcam diyor basın da kalmayacağının farkında.

Yukarıda Hasan da gündem seçimdi Antalya'ya gitmedler demiş bu da olabilir.

Şeyhleri, bu adam konuştukça bizi rezil ediyor soru sormayın demiş. Torrent az lider ve alfa profil olsan tepelerine binerdin bunların da hiç öyle bir auran yok seni rahat çalıştırmaz bunlar. En iyisi güzellikle git daha stil gösterebileceğin sahaya odaklı kulüplerde çalış burda olman fena saçma bir şey.

adama soracak bisi de kalmadı
basinimiz zaten soru sorma ozurlusu

Bizdeki bu yavsak basınla gelişmemiZ zor. Yalama dolu ortalik. Niye Şenol güneşe Fatih Terime yapamıyorlar bunu. G.tleri yemiyor.

Hocaya değil kulübe yapılan büyük bir saygısızlık.

yeni gelecek yönetim, kafası çalışıyorsa aynı şekilde altlarınin oyulmasını istemiyorsa bugün yapılan basın toplantısına katılan tüm gazetecilerin florya'ya ve maçlara girişini yasaklar.

Aksi halde kloop bile gelse arka plandaki çete altını oyar 3-4 ayda

ya ne itibarsızlaştırması adam barçayla bjkyle oynarken kraldı sonra bi kaç maç kaybetti 2 aday da çıktı bu herifle çalışmayacaz dedi. ondan sonra sabaha kadar soru sorsan nolur. herifin kimin itibarsızlaştırdığı belli işte 2 başkan adayı. ama 2si de ft ile çalışmıycaz dediği için ihaleyi ordan ftye yıkamayınca basına döndürdünüz ibreyi. kim sallar basını. sanki basın oluşturuyor kamuoyunu. basın o kdr etkin olsa ftyi görevde tutarlardı. hani ftnin emrindeler ya
2 sene sampiyon olamayip 3. seneye de goreve devam etti. Ilk 2 icin umut olsa yine rahatca 4. seneye de devam ederdi.

Bu adamı sadece yabancı diye bir halt sanıp alıp getirenlerde sorun. Aynı CV'ye sahip Türk biri olsa selam vermezlerdi. Adam teknik direktör değil. Getirilmesi büyük mallıktı, soracak soru da yok haliyle.

Karakteri pislik olsa anlarım ,adam öyle biri değil.herşeyi bi kenara bırakırsam ben kurumsal çalışan şirket sahibiysem bu akşam o basın toplantısında soru sormayan gazetecimi işini yapmadın diye kovardım.sen kime neyine bakacaksın ,paranı veriyorum ki sen gidip işini yapasın,e sen işini yapmıyorsan ne diye sana ücret ödiyim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne Torrent i savunurum ne ft yi. Ama pislik bir herif değil diyorsun da geçen hafta aba altından sopa göstermeye çalışan kendisi değil miydi? Bir açıklamasında gelecek yönetim benimle masaya oturmak zorunda diyen. Biz karar verdik 3 sene daha takımın başında kalacağız diyen? Bu pislik değildir de nedir?

Tam takım hedefsizleşti oyuncular tatil havasına girdi artık salarlar diye düşünürken Antalya(son 13 haftanın lideri) başakşehir adana gibi kalbur üstü 3 takım karşısında oynanan iyi futbol bazı terimcilerin zoruna gitmiş terim o oyuncularla yaz kampı gördü daha çok zaman geçirdi bir çoğuyla geçen seneden beri beraber ama torrentin taktik ve antremanları sistemi geçte olsa oturtmaya başladı bence kalsa başarılı olacak seneye ama kalmayacak terimci arkadaşın biri gelmiş burda sırf torrenti savunuyor diye hakaret ediyor ki arkadaş gayet kibar bir üslupta basının yanlış tutumunu eleştiriyor basın haklıdır haksızdır mesele bu degil bu keramettinmidir şerafettinmidir nedir adminim diye buraların kralı havasında altı üstü forum burası senin bir yorumuna 10 kat fazla begeni geliyor diye burda kimseye hakaret edemezsin sanki kulüp yöneticisi başkası olsa uyarı gelirde sana gelmez adminsin ya hani bu mesaja atacağın her hakaret içerikli cevabın 1000 mislini sana yolluyorum pesinen 0 yutan eleman bence ona göre davran

Basin da bir ayagi.

öyle bi ayak yok da
2-3 sene hesabın da yanlış bi kere pandemi olmasa ilk 2de bitireceğimiz sezonla hiç bi hoca düzgünce değerlendirilemez ligde, o yüzden o sezonun sonunda hanesine eksi değil eksicik yazıldı. geçen sezon da ne olduğu malum ekimde transfer kapandığında herkes transfer yok diye yönetime ana avrat küfrediyordu. 1 golle ya da 2 golle şamp kaçırdık. yani dediğin gibi 2 sene şamp olamamış 3.ye başlaması basının da içinde bulunduğu böyük bir tezgahın eserinden ziyade doğal olarak geçmiş başarılarının ve ffp mevzusunu atlattığımız sezon olduğu için son 1 şans olaraktan gelmesinden ibaret. ztn olmayınca da gitti. basında da baya eleştiri vardı. o zmn ne ayağıymış bu anlamadım ftye heralde herhangi bir hoca gibi davranılacak hali yok.

öyle bi ayak yok da
2-3 sene hesabın da yanlış bi kere pandemi olmasa ilk 2de bitireceğimiz sezonla hiç bi hoca düzgünce değerlendirilemez ligde, o yüzden o sezonun sonunda hanesine eksi değil eksicik yazıldı. geçen sezon da ne olduğu malum ekimde transfer kapandığında herkes transfer yok diye yönetime ana avrat küfrediyordu. 1 golle ya da 2 golle şamp kaçırdık. yani dediğin gibi 2 sene şamp olamamış 3.ye başlaması basının da içinde bulunduğu böyük bir tezgahın eserinden ziyade doğal olarak geçmiş başarılarının ve ffp mevzusunu atlattığımız sezon olduğu için son 1 şans olaraktan gelmesinden ibaret. ztn olmayınca da gitti. basında da baya eleştiri vardı. o zmn ne ayağıymış bu anlamadım ftye heralde herhangi bir hoca gibi davranılacak hali yok.

Mesela bu sene fenerin giden Portekizlisi gibi hic elestirilmedi veya Sergen gibi. Hatta bizim Galatasarayli yorumcular fener gibi takim buralarda olmamali, gonderilmeli vs vs derken bizim icin ses cikmiyordu veya istifa etmeli diyen yoktu. Bagimsiz yorumcular var ama amigo yorumculardan olmadi. Bir kere baska birisi asla 3. sezona baslayamazdi. Hatta bu sene de 2. veya 3. bitirme ihtimali olsaydi 4. seneye de rahatca kalirdi diye yazdim. Basindan da en ufak elestiri gelmezdi. Eger basin herkese esit diyorsan yorum yapamam.

Ne Torrent i savunurum ne ft yi. Ama pislik bir herif değil diyorsun da geçen hafta aba altından sopa göstermeye çalışan kendisi değil miydi? Bir açıklamasında gelecek yönetim benimle masaya oturmak zorunda diyen. Biz karar verdik 3 sene daha takımın başında kalacağız diyen? Bu pislik değildir de nedir?

Asıl pislik adamın hakkını almasını engellemektir. Gerek yönetimin medyanın önüne atmasıyla gerekse medya aracılığıyla taraftarın önüne atmasıyla. Eğer sen adamın en doğal hakkı olan tazminatı almasını adama binbir şekilde hakaret olarak yöneltirsen, adamda sana böyle cevap verir. Bu pislik medyanın ve yönetimin elinde, Torrent veya başkası hiç bir çalışan tazminat hakkından vazgeçmedi diye pislik olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesela bu sene fenerin giden Portekizlisi gibi hic elestirilmedi veya Sergen gibi. Hatta bizim Galatasarayli yorumcular fener gibi takim buralarda olmamali, gonderilmeli vs vs derken bizim icin ses cikmiyordu veya istifa etmeli diyen yoktu. Bagimsiz yorumcular var ama amigo yorumculardan olmadi. Bir kere baska birisi asla 3. sezona baslayamazdi. Hatta bu sene de 2. veya 3. bitirme ihtimali olsaydi 4. seneye de rahatca kalirdi diye yazdim. Basindan da en ufak elestiri gelmezdi. Eger basin herkese esit diyorsan yorum yapamam.

adam 4 kere gelmiş 3ünde 2 kere üst üste champ yapmış + 2 tane daha champ var. heralde pereira ve sergenle bir tutulmayacak. başka birisi olsa ile başlayan bi değerlendirme bana göre saçmadır. o zaman şey diyelim Galatasaray 12. oldu ama 13. takım bu kdr konuşulmadı. ftnin ft değil de random bi adammış gibi değerlendirmesini beklersen o zmn basından şikayetçi olursun doğal olarak.

adam 4 kere gelmiş 3ünde 2 kere üst üste champ yapmış + 2 tane daha champ var. heralde pereira ve sergenle bir tutulmayacak. başka birisi olsa ile başlayan bi değerlendirme bana göre saçmadır. o zaman şey diyelim Galatasaray 12. oldu ama 13. takım bu kdr konuşulmadı. ftnin ft değil de random bi adammış gibi değerlendirmesini beklersen o zmn basından şikayetçi olursun doğal olarak.
Yaw Luce geldi, super kupa, ceyrek, son 16, sampiyonluk aldi, kaybettigi sampiyonlukta neler neler oldu ve aninda yollandi. Gerets sampiyon yapti, sonraki sezon kimse alinmadi yollandi. Hicbiri kollanmadi vs vs
Zaten sen de kabul etmissin basinda ayni muameleyi gormedigini. Hic elestirilmeyen insan kendini neden gelistirsin?
Iyi abi, o kadar sampiyonluk aldiysa hic teknik direktor nobeti tutmayalim, takimin durumu sorgulanmasin, kaderimiz neyse razi gelelim.

Geri
Üst Alt