Başkan Adayları Fatih Terim ile Devam Etmek İstediklerini Açıkladı

Bu baskan adaylarının ne kadar capsiz olduklari bu aciklamadan belli.

Ya Faruk Suren şu damadini uyarmiyormusun? Ya bu sekilde aciklama ile baskanlik koltuguna siz zaten Terimi oturttunuz bile Allahın vasıfsızları!

Ya sizler nasil kurum idare ediyorsunuz, Iq nuz kac cidden merak ediyorum? Bu tarz aciklama ile dunyanin neresinde hangi baskan göreve geliyor? Hepsinin gonlunde bir teknik adam var belki ama hic biri bu vasifsizlar ordusu gibi "Terime floryayi teslim edicez, ne derse yapicaz " tarzi aciklama yapmiyor, yapamazlar, yapmazlar.

Vasıfsız sürüsü GS ı idare edecek yine!!

Üc büyüklerden birisi, simdiye kadar hic 2 sene arka arkaya sampiyon olmayan hoca ile 3. sezona girdi mi? Avrupada böyle seyler arada sirada oluyordur da, ama türkiyede ortalama her 1-1,5 sene icinde hocalar degismiyor mu?
Fatih terimi olan varsa söylede bilek

Üc büyüklerden birisi, simdiye kadar hic 2 sene arka arkaya sampiyon olmayan hoca ile 3. sezona girdi mi? Avrupada böyle seyler arada sirada oluyordur da, ama türkiyede ortalama her 1-1,5 sene icinde hocalar degismiyor mu?
bizde en son derwall vardı
başka örneği yok muhtemelen.
şenol milli takıma gitmese belki o kalabilirdi beşiktaş'ta.

''Hocanın kredisi bitmez'' denir ya hep; son 3 sezona benzer performans gösterirse bu defa biter, faal TD olarak...

Neredeyse kulübün anahtarını teslim eden, tarihin görmediği bonservis ücretleri ödeyen Özhan Canaydın' a, oluşan fiyasko sonrası ''Hocam sensiz olmaz'' demedi, kararı kendisine bıraktı diye ettiği sitemleri unutmadık...

Ünal Aysal' la ego didişmesine girdi; soluğu güya 'kavgalı' olduğu TFF Başkanının yanında aldı...

A. Albayrak' ın 2. adam rolünde olduğu M. Cengiz yönetimiyle de anlaşamadı. Nedense prosedür ve maliyet açısından zor transferler (Modeste, Alan, Banega vs) istedi hep?..BJK ın şampiyonluğuna çok önemli katkıda bulunan Josef ve Ghezzal gibi adamları istemiş olsa, herhalde alırlardı; Etebo onlardan çok mu ucuzdu? kim buldu da aldı mesela?..

Şimdi yeni yönetimle devam edecek gibi görünüyor. Onlarla da anlaşamazsa kusura bakmayacak artık; birkaç romantik dışında destekçi bulamaz, onları da kimse kaale almaz...

Belli ki florya anahtarini Terime teslim etmek kaca patliyor , hatirlayan yok.

Bilgi mahiyetine okunsun.

Aysal da Suren de bir sure M.Cengiz de transferi , anahtari Terime birakmadigi icin basarili oldular.

En son canaydin terime floryayi teslim etti ve battik.
Ustad seninde orta noktan yok ha
Ya fanatik terimci oluyosun
Ya da katolik anti terimci

Ben Fatih Hocayı bu yıl çok eleştirdim. Ama bu şartlarda bence olması gereken bu. Evet Fatih Hoca bu yıl ölü haliyle son haftaya taşıdı. Ancak bazı maçlarda kaleye şutumuz yok. Pas Pas Pas ama sonu üretemedik.

Ama bu yıl kadroda sıkıntılar var. Çok kısa zamanda hoca belirlenecek ve yeni sezon hazırlıkları başlayacak. Ve seçim ne zaman yapılacak belli değil.

Mustafa Cengiz'in nerede olduğu belli değil. Eğer seçim yapmayı beklersek bu yönetimle orta sıra takımına döneriz.

O yüzden Fatih Hoca takıma el atmalı. Eksikliklerini gidermeli. Şu an olağanüstü bir dönem ve seçim yapılamıyor. Yapılacak olsa bile Mustafa Cengiz anladığım kadarıyla yapmamakta diretecek.

Adaylarımızın bu tutumunu Galatasaray için doğru buldum. Hepsine kendi adıma teşekkür ederim.

Ustad seninde orta noktan yok ha
Ya fanatik terimci oluyosun
Ya da katolik anti terimci

Abi ben katolik GS ciyim ondan.

Bittigini gorunce Terimin israr etmek GS a zarar veriyor.

Asla hakaret etmem, yasayan en buyuk GS efsanesidir Terim ama her seyin bir omru var. Allah uzun omurler versin ama Terim teknik direktör olarak ekonomik omrünü tamamladı.

GS dır aslolan.

Seneyede kanseriz belli oldu. En azından hoca menajer Okan Buruk teknik direktör olsaydı. Bence yeni bir kana ihtiyaç var.

Gelecek sezon göreceğiz bakalım ak mı kara mı

Abi ben katolik GS ciyim ondan.

Bittigini gorunce Terimin israr etmek GS a zarar veriyor.

Asla hakaret etmem, yasayan en buyuk GS efsanesidir Terim ama her seyin bir omru var. Allah uzun omurler versin ama Terim teknik direktör olarak ekonomik omrünü tamamladı.

GS dır aslolan.
Aslolan oyledir tabii ustadda iki zit gorusu boyle en uclarda dile getirmekte garip geldi sadece

Başkan adayları laf sokacak azarlayacak yönetimi, hesap vermeyecek ama sorumluluk alacak bir hoca istiyor demek ki.
Siz başkan falan olamazsınız ezileceksiniz baş olan adam hep terim olacak siz sadece para kazanmaya bakacaksınız belli oldu .

''Hocanın kredisi bitmez'' denir ya hep; son 3 sezona benzer performans gösterirse bu defa biter, faal TD olarak...

Neredeyse kulübün anahtarını teslim eden, tarihin görmediği bonservis ücretleri ödeyen Özhan Canaydın' a, oluşan fiyasko sonrası ''Hocam sensiz olmaz'' demedi, kararı kendisine bıraktı diye ettiği sitemleri unutmadık...

Ünal Aysal' la ego didişmesine girdi; soluğu güya 'kavgalı' olduğu TFF Başkanının yanında aldı...

A. Albayrak' ın 2. adam rolünde olduğu M. Cengiz yönetimiyle de anlaşamadı. Nedense prosedür ve maliyet açısından zor transferler (Modeste, Alan, Banega vs) istedi hep?..BJK ın şampiyonluğuna çok önemli katkıda bulunan Josef ve Ghezzal gibi adamları istemiş olsa, herhalde alırlardı; Etebo onlardan çok mu ucuzdu? kim buldu da aldı mesela?..

Şimdi yeni yönetimle devam edecek gibi görünüyor. Onlarla da anlaşamazsa kusura bakmayacak artık; birkaç romantik dışında destekçi bulamaz, onları da kimse kaale almaz...
He alırlardı görende cavanni filan istedi sanacak. 6 ay forvet siz 6 ay orta sahasız oynamayı bilerek istemiştir Terim hazretleri, çünkü manyak. Rakibinde 4 AM toplam 8 orta saha varken neden istesin ki TD degil çünkü. Şu vizyon sahibi TD hayalinden uyanin artik. Gelip 3 yil daha şampiyon olmamayı göze alamayacaksınız unutun, uyanın bu rüyanızdan.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam hocayla devam kararı almalarını anlıyorum zaman kısa iş çok vs saygı duyuyorum ama hocanın sözleşmesi ortada. Demek ki hoca konusunda hiçbiri bi çalışma yapmamış.

He alırlardı görende cavanni filan istedi sanacak. 6 ay forvet siz 6 ay orta sahasız oynamayı bilerek istemiştir Terim hazretleri, çünkü manyak. Rakibinde 4 AM toplam 8 orta saha varken neden istesin ki TD degil çünkü. Şu vizyon sahibi TD hayalinden uyanin artik. Gelip 3 yil daha şampiyon olmamayı göze alamayacaksınız unutun, uyanın bu rüyanızdan.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakin ol, hiddetlenmek sağlığa zararlı...

Modeste' yi istediği yalan mı? Adam imza attığı yerde oynayamadı zaten, prosedürden dolayı. Koskoca Futbol Dünyasında başka santrfor beğenemedi mi yani?...

Alan ve Banega zor transferlerdi, istersen kabul etme...

Josef ve Ghezzal' in transferi Etobo' dan daha zor değildi; ben demiyorum, maliyetler ortada...

Falcao' yu da Terim' e rağmen transfer ettiklerini de söyle, tam olsun bari. Terim' in onayı olmadan tuvalete hacetini transfer edemeyecek Albayrak varken!..

FB den bahsediyorsun sanırım; ''Su-i misal, misal olmaz'' sözünü hatırlatırım. BJK kadrosunda kim var? etme Allah aşkına...

Geri
Üst Alt