Başkan Burak Elmas Açıklamalarda Bulundu: "Seçim 4-11 Haziran'da"

Yav ne algısı abi
Her şeyi yapan sensin
Toplantıya katılmayan, taraftarı oyalayan, her yere geç kalan, ciddiyetsiz ciddiyetsiz takılan sensin abi
Ne algısından bahsediyorsun

Algı konusu şu - ki haklı olduğu kısım var - bugün şimdi divanda yer almadığı için DOĞRU tepki çekti ama onun ve yönetimin olmadığı meydanda da herkes salladı . Mesela M.Ö. Korsan vıdı vıdı şov yaptı orada. sallayanda salladı.

Adam dün dedi seçim yapılacak ama belirsizlik ya da net olmama durumuda vardı. Kürsüye çıkan yapıştırdı yani neredeyse divan başkanı bile laf edecekti

çok geç degil avrupada olmadıgımız icin sezonu erken acmıyacaz nasıl olsa
Başakşehir maçını yenersek alanyanın puan kaybetmesi için totemlerimi dizeceğim bu hususta .

ordada gider TS şampiyonluk rehavetiyle kupayı verir sivasa allahbilir

Algı konusu şu - ki haklı olduğu kısım var - bugün şimdi divanda yer almadığı için DOĞRU tepki çekti ama onun ve yönetimin olmadığı meydanda da herkes salladı . Mesela M.Ö. Korsan vıdı vıdı şov yaptı orada. sallayanda salladı.

Adam dün dedi seçim yapılacak ama belirsizlik ya da net olmama durumuda vardı. Kürsüye çıkan yapıştırdı yani neredeyse divan başkanı bile laf edecekti
etti zaten:asd:
aklımızla dalga geçenler tarihin çöplüğüne gömülecektir tarzı bir şey söyledi

Karar verin beyler sksks

Min süre şartı var da 21 gün diye biliyordum ben.

Lise sınavı ayın kaçında, 11indeyse o da yaş.
Galiba imza toplama yoluyla seçime gidecek ve salı gününe kadar açıklaması lazım 28 mayısı. Eğer salıyı geçerse diye o tarihi dedi. Tamamen eldeki bilgiler ile yorum yürüttüm.

Ok sanırım anladım mevzuyu.

4 Haziran olamıyor sınav var.

28 Mayıs riskli çünkü salıya kadar imzayı yetiştirmeleri lazımdı. O yüzden 4-11e göre imza toplandı.

Elmas da imza toplanmasına rest çekip üyelerin imzaladığı belgedeki tarihe göre aldı kararı, 28ini alabilecekken.

hazirana almasının bence baska sebebi var mutlaka bir çıkarı var o yüzden bekletiyor

Bizzat kendisi acikladi sali’ya kadar 21-28 mayis secim karari aciklama sansimiz var diye tuzuk geregi

Ama 1 ay daha erteliyor haziran’a,büyük ihtimal haziran da daha farkli engeller cikacak karsimiza ve bu sekilde görevde kalmak istiyor oyaliyor

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI VE GÜNDEMİ
MADDE 28: Olağanüstü toplantı,
28.1) Yönetim Kurulu kararı,
28.2) Denetim Kurulunun yazılı isteği,
28.3) Kaydı açık üyelerin 1/5 (beşte bir)'inin yazılı isteği üzerine yapılır.
28.2 ve 28.3 fıkralarında belirtilen istekler üzerine Yönetim Kurulu en çok 21 (yirmibir) gün içinde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırmak zorundadır.
Yönetim Kurulu, Genel Kurulu toplantıya çağırmaz ise üyelerden birisinin başvurusu üzerine, mahalli Sulh Hukuk Hâkimi duruşma yaparak Kulüp üyeleri arasından 3 (üç) kişilik bir heyeti Genel Kurulu olağanüstü toplantıya3 çağırmakla görevlendirir.
Olağanüstü toplantı gündeminde toplantı istemini yapanların görüşülmesini istedikleri konulardan başka konu bulunmaz.
Olağanüstü toplantıda gündeme ilave ve değişiklik yapılamaz.

TOPLANTININ DUYURULMASI VE ÇAĞRI
MADDE 33: Genel Kurul toplantıya Yönetim Kurulunca çağrılır.
Genel Kurula katılacak üyeler en az 18 (onsekiz) gün önceden toplantı günü, saati, yeri ve gündemi ulusal bir gazetede duyurulmak, Kulüp merkezi ve sosyal tesislerinde ilan edilmek ve ayrıca Kulübün resmi web sitesinde üyelere duyurmak suretiyle toplantıya çağrılır.

imza mevzusu olursa yönetim en çok 21 gün içinde seçime çağırabiliyor diyelim son günü bekledi +18 o da 37 gün eder o yol ztn yaş

kafasına göre seçim için 18 gün yeterli

4-11 haziran imzaların toplanıp klübe yollanması bi ton işlem düşünülerek verilmiş bi tarih sn @Hasan Çam ın dediği gibi. ama current durumda yönetimin o tarihi baz alması için bir sebep yok. kendi de dediği gibi 21-28 için almalı ki eşref ve metinden bu yönde msjlar gelecektir.

etti zaten:asd:
aklımızla dalga geçenler tarihin çöplüğüne gömülecektir tarzı bir şey söyledi
o giydirme - laf etme MÖ gibi korsan morsan tatavaları.

Yani Seçim konusunda 1 aydır teşekkür ediordu MÖ ve Eşref , şimdi bir anda 1 aydır tiyatro falan diye konuştu Öztürk.

Eşrefte katılmadığı için çok eleştirdi - haklı ve sınırı çok aşmayan tepki gösterdi, en ekstrem dediği "bizi kandırmıştır" - gerçi buda çok ters algılanabilinecek bir şey.

hadi adayların kızgınılığını bir nebze anlarım ama korsan falan filan artık burak elmas bitmiştir demek mikrofonlara biraz fazla idi.

Beyler Elmas'ın kalmasının ona artık faydası yok zararı var.

Yukarıda anlattım mevzuyu yüksek ihtimalle sebep odur.

Genel Kurul da basiretsiz, hep bir çoğunluk oluşturamama hastalığından 1 hafta geç yapma mevzusu var, sorsan 1 sn kaybedecek zaman yoktur. 23 Nisan'da seçim yapılabilirdi.

Esas mevzu Develioğlu denilen herif napmış oldu şimdi, ne kazandırdı bu mevzuyla, bu işin arkası irdelenmeli.

Bizzat kendisi acikladi sali’ya kadar 21-28 mayis secim karari aciklama sansimiz var diye tuzuk geregi

Ama 1 ay daha erteliyor haziran’a,büyük ihtimal haziran da daha farkli engeller cikacak karsimiza ve bu sekilde görevde kalmak istiyor oyaliyor
bencede öyle ona akıl verenler öyle diyorlar ama bütçe yetkisi alamadı yanı hiç hareket alanı yok
tekrar aday oldu diyelim onda seçilme şansını bırak oy bile alamaz
yanı kim yönlendiriyorsa bunu muhtemelen bir fenerli tayfası

Geri
Üst Alt