Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
sayfayı adamlığa boğdunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis kendısını severim ama tam bi troll kendine çeki düzen ver olm olmuyor böyle klasına yakısmıyor dedim hebehubehulebe diyip küstü gitti. kendi bilir. hatasının farkına varırsa başımın üstünde yeri var.Estağfurullah, teveccühün reis.Kadir Ari moddaşım da çok iyidir, lütfen kırgınlık olmasın aranızda.
![]()
Haddim olmayarak aranızda ki olaya karıştım sanırım, umut ediyorum ki bu sorunu halledersiniz reis, yarına çıkacağımızın garantisi yok kırgın olmayalım birbirimize. Hürmet bizden reis, sağ olasınreis kendısını severim ama tam bi troll kendine çeki düzen ver olm olmuyor böyle klasına yakısmıyor dedim hebehubehulebe diyip küstü gitti. kendi bilir. hatasının farkına varırsa başımın üstünde yeri var.
hürmetler...
Florya için bu.Mustafa Cengiz: "Açık ve net olalım: Riva ve Florya elden gitti. Biz gelire çevirmeyi beceremedik. 200 M $ gelir bekliyorduk ama 55 M $ gelirse gelecek."
peh
tam manasıyla skandal. bu muhabbetlerın en basında demıstım boyle olacağını hafiften bi linç edilmiştim kanks.Mustafa Cengiz: "Açık ve net olalım: Riva ve Florya elden gitti. Biz gelire çevirmeyi beceremedik. 200 M $ gelir bekliyorduk ama 55 M $ gelirse gelecek."
peh
Mustafa Cengiz: "Açık ve net olalım: Riva ve Florya elden gitti. Biz gelire çevirmeyi beceremedik. 200 M $ gelir bekliyorduk ama 55 M $ gelirse gelecek."
peh
M.cengiz : Riva ve Florya projesinin durumu çok doğru Bir proje olmuş. Kemerburgaz da verildi . Devletimize teşekkür ediyoruz.Kimse bu sahtekar dursun dan Riva ve Florya icin hesap sormiyacak mi? bu kadar mi aciz oldu bu camiya