Başkanımız Mustafa Cengiz TRT Spor'a Konuk Oluyor | Yayın Bitti

Estağfurullah, teveccühün reis. :hat: Kadir Ari moddaşım da çok iyidir, lütfen kırgınlık olmasın aranızda.:)
reis kendısını severim ama tam bi troll kendine çeki düzen ver olm olmuyor böyle klasına yakısmıyor dedim hebehubehulebe diyip küstü gitti. kendi bilir. hatasının farkına varırsa başımın üstünde yeri var.
hürmetler...

Mustafa Cengiz: "Çağımız teknoloji çağı. Bir üniversiteyle fiziki alan hazırlayarak devletten teşvikler alıyorsunuz. Yapılacak spor salonu, basketbol maçları sonrasında 35 hafta boş kalacaktı. Orasının zemin bölümlerini teknokent yapmak istiyoruz. Yıllık en az 3 M $ kazanacağız."
Mustafa Cengiz: "Mecidiyeköy'deki oteli de teknokente ayırıyoruz. Dilekçeleri verildi, hazırlıkları başladı. Yıllık 4 M $ gelecek."

reis kendısını severim ama tam bi troll kendine çeki düzen ver olm olmuyor böyle klasına yakısmıyor dedim hebehubehulebe diyip küstü gitti. kendi bilir. hatasının farkına varırsa başımın üstünde yeri var.
hürmetler...
Haddim olmayarak aranızda ki olaya karıştım sanırım, umut ediyorum ki bu sorunu halledersiniz reis, yarına çıkacağımızın garantisi yok kırgın olmayalım birbirimize. Hürmet bizden reis, sağ olasın :hat::)

Mustafa Cengiz: "Açık ve net olalım: Riva ve Florya elden gitti. Biz gelire çevirmeyi beceremedik. 200 M $ gelir bekliyorduk ama 55 M $ gelirse gelecek."

peh

Mustafa Cengiz: "Açık ve net olalım: Riva ve Florya elden gitti. Biz gelire çevirmeyi beceremedik. 200 M $ gelir bekliyorduk ama 55 M $ gelirse gelecek."

peh
tam manasıyla skandal. bu muhabbetlerın en basında demıstım boyle olacağını hafiften bi linç edilmiştim kanks.

Yayın bitti. Bence güzel açıklamalar oldu, umarım kendisi Başkan seçilir.

Kesinlikle başkan olarak devam etmeli açıklamaları çok net bu tarz bir başkan görmeyeli baya bir oluyor

Kimse bu sahtekar dursun dan Riva ve Florya icin hesap sormiyacak mi? bu kadar mi aciz oldu bu camiya

Genel olarak güzel konuştu ama muhalefetin 2'ye bölünmesi berbat oldu. Eskiden Dursun'a karşı olanlar 1 tarafta toplanmasına rağmen 180 oyla zor geçilmişti. Şimdi 2'ye bölünecek oylar. Umarım sonu felaketle sonuçlanmaz. Dursun'un 3 sene daha başkan olmasını kaldıracak bünyem yok. Nasıl 2014-2015 sezonu şampiyonluğu sonrası 2 sezon Dursun yüzünden berbat geçtiyse aynisi olur önümüzdeki 2 sene. Fatih Terim'de kurtaramaz.

başkan adaylarin arasinda şu an en iyi aday mustafa cengiz bence

Mustafa Cengiz: "3 yıl devam etmek bir an bile aklımdan geçmedi. Fatih Terim ile Abdürrahim Albayrak'ın varlığı bizim için büyük bir şans. Ben bir taraftar olarak mutluyum. Ben bir protesto görürsem ayrılırım. Oraya yapışmamak lazım.

Dursunun bir yerine monte edin bunu

Kimse bu sahtekar dursun dan Riva ve Florya icin hesap sormiyacak mi? bu kadar mi aciz oldu bu camiya
M.cengiz : Riva ve Florya projesinin durumu çok doğru Bir proje olmuş. Kemerburgaz da verildi . Devletimize teşekkür ediyoruz.

İşin içinde devlet olan bir projede kim kime hesap soracak? Buda zaten devleten teşekkür ede ede bitiremedi. Yeni Türkiye'de işlerin aksamadan yürümesini istiyorsan bu işler böyle olduğunu kabul etsek de yinede mide bulantısı yaratmakta bende şahsen.

Maalesef lise kastı çarklarına çomak sokmaya çabalayan Mustafa Cengiz gibi iyi niyetli kişilere bu imkanı vermez. Mevcut adaylar içinde en idealı o, umarım kazanır ama zor görünüyor.

Geri
Üst Alt