Bedelli Askerlik

Senin özentiliğine sokayım, mide bulandırıyorsun iyice. Sen askerde çok dayak da yersin.

Umarım askerde popona yumurta akı sürerler.

İfade özgürlüğü madde 1. İstediğim kişi ile istediğim gibi konuşurum.

Karşı taraf rahatsız olmadıkça diye de altını çizelim. Sana bu şekilde konuşmama hassasiyetini gösteriyorum hoşlanmadığını bildiğim için.

Dayak yemek de bir haktır tabi.

bakalım sokmalı mokmalı postlar askeriye sınırlarında da yapılacak mı
adam doğuştan admin olduğu için ilk defa mod olacağı bi yere gitmek istemiyor
o da haklı kendi çapında neticede...

İfade özgürlüğü madde 1. İstediğim kişi ile istediğim gibi konuşurum.

Karşı taraf rahatsız olmadıkça diye de altını çizelim. Sana bu şekilde konuşmama hassasiyetini gösteriyorum hoşlanmadığını bildiğim için.

Kendin olmayı öğren biraz. Şu hareketleri ufak çocuklar falan yapıyor.

28dakika bile tahammulu olmayanlar vardir belki benim gibi 28gun bitmez.
Birsey cikartiyorlar duzgun cikarsinlar

Bir de Burdur'un kapasitesi kaç acaba, 10 bin olsa, 5 milyon kişi bedelli bekliyor diyorlar (ilginç 1 rakam)

Yüzde 20 yararlansa 1 milyon eder bu da 100 posta demek, zor iş.

Bu arada 1 ocak felan varsa olmuyormuş geçmiş olsun

Geçen seferki gibi sonradan eklenir.

Bir de Burdur'un kapasitesi kaç acaba, 10 bin olsa, 5 milyon kişi bedelli bekliyor diyorlar (ilginç 1 rakam)

Yüzde 20 yararlansa 1 milyon eder bu da 100 posta demek, zor iş.

Geçen seferki gibi sonradan eklenir.

Bilmiyorum valla bakan açıkladı

Ocak'ı öyle yaparsak diğerleri de mağduruz der bu işin sonu gelmez,herşeyin standartı var gibisine konuştu gelmeyecek bence

yav hep olumsuz konuşuyorsunuz neden
düşünsene gittin
bi baktın koğuşta serdar aziz alper potuk eray işcan
işte dersin bende gscimbomdan şu admin
foruma gelin üye olun falan dersin
ya da ne bilim ünlü fln gelir koğuşa rastgele
hayatın değişecek belki iyi manada
belki futbolcu veya ünlü kankan olcak 28 gün sonunda
az relaxxx

Kendin olmayı öğren biraz. Şu hareketleri ufak çocuklar falan yapıyor.

Hacı zaten kendim gibiyim. O an neyi yaşamaktan veya yazmaktan zevk alıyorsam onu yapmaya çalışıyorum. Dengesiz olur, tembel olur, takıntılı olur, duyarsız olur ama kendin gibi değilsini kabul etmem.

Kalkıp hergün aynı ağızdan konuşmuyorum. Hergün şamata içinde değilim, Heran ciddi de değilim.

Nasıl mutlu olacaksak öyle yaşamalıyızdan yola çıkarak soruyorum. Böyle şeylerden küçük mutluluklar çıkartıyorsam ve bunun da karşı tarafı kısıtlayıcı bir yönü yoksa, bu özenti olmak mıdır?

Hacı zaten kendim gibiyim. O an neyi yaşamaktan veya yazmaktan zevk alıyorsam onu yapmaya çalışıyorum. Dengesiz olur, tembel olur, takıntılı olur, duyarsız olur ama kendin gibi değilsini kabul etmem.

Kalkıp hergün aynı ağızdan konuşmuyorum. Hergün şamata içinde değilim, Heran ciddi de değilim.

Nasıl mutlu olacaksak öyle yaşamalıyızdan yola çıkarak soruyorum. Böyle şeylerden küçük mutluluklar çıkartıyorsam ve bunun da karşı tarafı kısıtlayıcı bir yönü yoksa, bu özenti olmak mıdır?
koğuşta kavga var başçavuşu çağırıyorum hemen @Uğur Bulut

Celp gibi alabilirler dönem dönem. Aynı anda sıkıntı olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:tbr:

yav hep olumsuz konuşuyorsunuz neden
düşünsene gittin
bi baktın koğuşta serdar aziz alper potuk eray işcan
işte dersin bende gscimbomdan şu admin
foruma gelin üye olun falan dersin
ya da ne bilim ünlü fln gelir koğuşa rastgele
hayatın değişecek belki iyi manada
belki futbolcu veya ünlü kankan olcak 28 gün sonunda
az relaxxx

Olm reelde bu kadar salak degilsin yav.

Geri