- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Buradaki herkes aslında olanı anlatıyor yalnız. Yalnız biraz zorlarsan Emrah Bey'i helikopterden helikoptere atladığını anlatmaya başlayacağı hissine kapıldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buradaki herkes aslında olanı anlatıyor yalnız. Yalnız biraz zorlarsan Emrah Bey'i helikopterden helikoptere atladığını anlatmaya başlayacağı hissine kapıldım.
F16 pilotuydum demediğine dua edin?
ya cidden film gibi geliyorda benim bulunduğum birlik sıkıntılıydı bi de Afrin olaylarında bizim tugayın gitme durumu vardı o yüzden tatbikatı,denetlemesi eksik olmadı. Ama en keyifli kısımlarıydı.Ben Mekanize birlikte yaptım(bilmiyorum bilir misin sonuçta askerlik yapıp yapmadığın belli değil) bizde tanklı birlikler esastı. Tatbikata falan çok gittim ama çadır kurmak, tanklarla intikale gidip savaş düzeni almak vsya cidden film gibi geliyorda benim bulunduğum birlik sıkıntılıydı bi de Afrin olaylarında bizim tugayın gitme durumu vardı o yüzden tatbikatı,denetlemesi eksik olmadı. Ama en keyifli kısımlarıydı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kısa dönemde bildiğiniz kebaptı uzun dönemde ebeme atladılar ilk 2 ay eğitimde. Akıllılık yapıp uzun dönem alınmamak için diploma sildirdim. Üstüne hem kısa dönem yaptırdılar hem uzun dönem 
Gecmis olsun mu desem, kendin kasinmissin mi desem bilemedim.O kadar da torpiliydim hanikısa dönemde bildiğiniz kebaptı uzun dönemde ebeme atladılar ilk 2 ay eğitimde. Akıllılık yapıp uzun dönem alınmamak için diploma sildirdim. Üstüne hem kısa dönem yaptırdılar hem uzun dönem
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni zerre kadar tanımamış olman şahsımı derinden yaraladı Mehmet Abi. Biz neysek oyuz. 12 gün boyunca feleğimiz şaştı, Eziyet oldular. Ama sonrasında 4 ay boyunca 6 kitap sayısız dergi okudum. Yattım. Bizde yalan yok. İşte bu yüzden askerlik gözden geçirilmeli diyoruz.
Gecmis olsun mu desem, kendin kasinmissin mi desem bilemedim.
Askere gidecek arkadaşlardan silah kullanacağım diye heyecanlanan varsa boşuna heyecanlanmasın. Birincisi hedefi vurmak dizilerdeki gibi kolay değil. İkincisi silahların dürbünü yok. Yani ''tetikçi'' pozları kasamıyoruz istesek de. Üçüncüsü talim sırasında silahınız teklerse temiz tutmadığınız gerekçesiyle o silahı monte edip nöbete dikerler. Dikerler diyorum bakın. Anlayıverin.Birde atışlarda mermiyi aynı yerden geçirme efsanesi vardır elbet yazan olacaktır.
Yalan söylüyorsun demedim zaten, hani dedim içtiyse onun etkisiyle bülbül gibi şakımış olabilir diye düşündüm.![]()

Askere gidecek arkadaşlardan silah kullanacağım diye heyecanlanan varsa boşuna heyecanlanmasın. Birincisi hedefi vurmak dizilerdeki gibi kolay değil. İkincisi silahların dürbünü yok. Yani ''tetikçi'' pozları kasamıyoruz istesek de. Üçüncüsü talim sırasında silahınız teklerse temiz tutmadığınız gerekçesiyle o silahı monte edip nöbete dikerler. Dikerler diyorum bakın. Anlayıverin.