Bedelli Askerlik

"Şu ana kadar bize müracaat eden toplam 634 bin 415 gencimiz işlemlerini tamamladı. Önümüzdeki hafta gençlerimizin ne zaman, hangi ilde, hangi birlikte temel eğitim görevini yapacakları kamuoyuyla paylaşılacak. Gençlerimizin bedelli askerlik kapsamındaki eğitim çalışmaları 24 Kasım 2018 ile 7 Şubat 2020 arasında toplam 37 celpte icra edilecek. "

"Şu ana kadar bize müracaat eden toplam 634 bin 415 gencimiz işlemlerini tamamladı. Önümüzdeki hafta gençlerimizin ne zaman, hangi ilde, hangi birlikte temel eğitim görevini yapacakları kamuoyuyla paylaşılacak. Gençlerimizin bedelli askerlik kapsamındaki eğitim çalışmaları 24 Kasım 2018 ile 7 Şubat 2020 arasında toplam 37 celpte icra edilecek. "

iyiki başvurmamışım, bunlar bunu da beceremez dedim ve yanılmadım

Geçenlerde bedelli giden bir arkadaşımla konuştum. 21 gün askerlik yaptı adamlar, bizi çok ezdiler falan diyor.

Bizi 6 ay öptüler bizim gıkımız çıktı mı q.

yuh mk ya kaldırsalar ölürler sanki işe giremiyoruz.

7 Şubat 2020 :asd:

Bu 21 günü kaldırma olayı olası bir erken seçime malzeme olur, muhtemelen de kalkar.

15 bin verip 1.5 yıl sonra bedelli askerliğin bitmesi nedir ya :asd:

basvurular yapılırken 2020 ye kalır diyorlardı zaten. sürpriz olmadı benim için.

Neyi şaşırmıcaz yav 40 bin kişi alabiliyorlarsa sürekli alıp bitirmeliydiler, 15 bin kişinin bile altında olacak ortalama, çok az.

Aslanlar gibi 6 ay askerlik yaptım İzmir'in dağlarında!

Bedelli ile bir tutmayın beni!

hiç problem yok ama 6 ayın sende bıraktığı bir acı hissediyorum. sanki 'tüh ulan nası denk gelemedik' diye bir yakınma söz konusu. bilmem katılır mısın @Keramettin TANRIVERDİ
Yok beee... Ne alakası var.

Ama askere gitmeden çıksaydı ben de bedelli yapardım. Şuanki düşüncem ise, her Türk erkeğinin az da olsa askerlik görevini yerine getirmesi gerektiğini düşünüyorum. O ortamı herkesin tatması lazım.

Yok beee... Ne alakası var.

Ama askere gitmeden çıksaydı ben de bedelli yapardım. Şuanki düşüncem ise, her Türk erkeğinin az da olsa askerlik görevini yerine getirmesi gerektiğini düşünüyorum. O ortamı herkesin tatması lazım.
Benim hala anlamadigim sen neden bedelli yapmadin?

Geri
Üst Alt