Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
Citir tavuk toplari da alalim
Ondan kalmamış
al but ye
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Citir tavuk toplari da alalim
al but ye
"Şu ana kadar bize müracaat eden toplam 634 bin 415 gencimiz işlemlerini tamamladı. Önümüzdeki hafta gençlerimizin ne zaman, hangi ilde, hangi birlikte temel eğitim görevini yapacakları kamuoyuyla paylaşılacak. Gençlerimizin bedelli askerlik kapsamındaki eğitim çalışmaları 24 Kasım 2018 ile 7 Şubat 2020 arasında toplam 37 celpte icra edilecek. "
"Şu ana kadar bize müracaat eden toplam 634 bin 415 gencimiz işlemlerini tamamladı. Önümüzdeki hafta gençlerimizin ne zaman, hangi ilde, hangi birlikte temel eğitim görevini yapacakları kamuoyuyla paylaşılacak. Gençlerimizin bedelli askerlik kapsamındaki eğitim çalışmaları 24 Kasım 2018 ile 7 Şubat 2020 arasında toplam 37 celpte icra edilecek. "

Neyi şaşırmıcaz yav 40 bin kişi alabiliyorlarsa sürekli alıp bitirmeliydiler, 15 bin kişinin bile altında olacak ortalama, çok az.
Bence kalkar, hiç mantıklı değil şu anki durum çünkü. Temmuzda her şey bitmeliydi.Öyle yapmıyacaklarını sen bizden iyi biliyordun illa uğraştırıcaklar.
Zaten 21 gün başlı başına saçmalık.
Asker kaçağı olarak hayatına devam edeceksin sevgili kardeşim. Parayı da aldılar, bunların seni askere alacağı yok.basvurular yapılırken 2020 ye kalır diyorlardı zaten. sürpriz olmadı benim için.
hiç problem yok ama 6 ayın sende bıraktığı bir acı hissediyorum. sanki 'tüh ulan nası denk gelemedik' diye bir yakınma söz konusu. bilmem katılır mısın @Keramettin TANRIVERDİAsker kaçağı olarak hayatına devam edeceksin sevgili kardeşim. Parayı da aldılar, bunların seni askere alacağı yok.
Yok beee... Ne alakası var.hiç problem yok ama 6 ayın sende bıraktığı bir acı hissediyorum. sanki 'tüh ulan nası denk gelemedik' diye bir yakınma söz konusu. bilmem katılır mısın @Keramettin TANRIVERDİ
Benim hala anlamadigim sen neden bedelli yapmadin?Yok beee... Ne alakası var.
Ama askere gitmeden çıksaydı ben de bedelli yapardım. Şuanki düşüncem ise, her Türk erkeğinin az da olsa askerlik görevini yerine getirmesi gerektiğini düşünüyorum. O ortamı herkesin tatması lazım.
O dönem askere gitmem gerekiyordu ve gittim. Ben terhis olduktan sonra çıktı zaten bedelli.Benim hala anlamadigim sen neden bedelli yapmadin?