Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Bebe'nin Man.U reserves'de Wigan'a karsi oynadigi mactan goruntuleri. Ilk ve son gol Bebe'nin. Dar alanda cok iyi bir oyuncuya benziyor. Futbolu Portekz'in sokaklarinda ogrenmesi, ve sokak futbolu oynanan turnuvalara katilmasina gore cok dogal. Fizigine ragmen guzel teknik herzaman bir artidir. Ama futbolu boyle sokakta ogrenmis kisiler'in taktik anlayisi cogu zaman zayif olabiliyor.

[video=youtube;jxeox4iaaKw]https://www.youtube.com/watch?v=jxeox4iaaKw[/video]

Hayırlı olsun,müthiş transfer.Başarılı olacaktır.

Beşiktaş bebeleri doldurdu takıma. :lol:

Şaka bir yana hayırlı olsun. :)

bjk iyi ve akıllıca transferler yapıyor son 1 ay yani bu transfer döneminde.neydi o bi kaç sene önceki transferler.leşş ti hepsi.

takımı geneli genç olacak Ersan -Sidnei-Cenk-Bebe felan yanlarınada tecrübeli adamları koyuyolar Simao-Guti felan.valla en sevdiğim şey yani taktik mi diyeyim ne diyeyim akıllıca yani.

nolmuş bunlara böyle akıllandılar anlamadım yani :)

Şuan transfer politikası dogru sidnei ve bebe gelecek vaad eden oyuncular riske girmemek için kiralıyorlar fernandes veya ersan gibi tutarsa alırlar

Hayirli olsun besiktasima oncelikle Ayaklarina hakim boyuna gore hizli ve saglam bir futbolcu

BeBe yi begenmeyenlere sorarim amokachiler,ilhanlar,pancular,emenikeler ,bobolar i kac kisi izlemisti gelince oynamaya basladiklarinda hepiniz agziniz acik izlediniz simdi bobo gs ye gelse burda bayram havasi olur.Bu cocuk bir emenike kadar guclu ve süratli opsiyonuda var 2.5milyon sterlin ,adam daha ortada hicbirseyi yokken 9 milyon euroya transfer olmus.Fernandes ve Ersan gelirkende oyle dediler cogu insan simdi yollarina olduler bize gelsin diye ama ne fayda

Yanlış transfer oldu bence. Bizim golcü bir forvet arkasına ihtiyacımız vardı. Bebe o mevkinin adamı değil. Ya tutarsa diye transfer yapma lüksümüz yoktu, garanti sağlam bir forvet lazımdı. Olmadı bu...:(

Hayirli olsun besiktasima oncelikle Ayaklarina hakim boyuna gore hizli ve saglam bir futbolcu

BeBe yi begenmeyenlere sorarim amokachiler,ilhanlar,pancular,emenikeler ,bobolar i kac kisi izlemisti gelince oynamaya basladiklarinda hepiniz agziniz acik izlediniz simdi bobo gs ye gelse burda bayram havasi olur.Bu cocuk bir emenike kadar guclu ve süratli opsiyonuda var 2.5milyon sterlin ,adam daha ortada hicbirseyi yokken 9 milyon euroya transfer olmus.Fernandes ve Ersan gelirkende oyle dediler cogu insan simdi yollarina olduler bize gelsin diye ama ne fayda

Amokachileri Dünya kupasında izlediler,Emenike malum zaten,İlhan Samsunda en büyük gelecek vaad eden oyunculardandı,Bobo ve Pancu yu dünya futbolunu orta seviyede bilenler zaten bilirdi.

Neden bukadar celallendin çoğu kişi hayırlı olsun demiş transferinize :)

Umarım opsiyonunu almayı unutmamışlardır bukez :asd:

Hayırlı olsun dostum yeni oyuncunuz :)

Beşiktaş takımın yaş ortalamasını düşürdükçe,foruma üye olan Beşiktaşlıların da yaş ortalamasının düşmesi tesadüf mü acaba?

Cevap: Son Dakika l Adalı : Bebe'yi Kiraladık

Kim bilir dua ediyorsundur, insallah oyle bir opsiyon yoktur. Niye bukadar takildinizki opsiyona ? Zaten fos topcu degilmi.

Opsiyon opsiyondur. Kagit uzerinde Fernandes'in opsiyonu vardi. Sidnei'nin var. Neden Bebe'nin olmasin ? Sacmaliyorsun.

Geceleri uykum kaçıyor 8genler dünya kulübü olacak diye sen nediyorsun ? Korkunuzdan öleceğim gerçekten.. Hadi ya uğraştırma beni 3 numaralı kulübün taraftarı..

3 Kulvarda oynayacağımız maçları göz önüne alırsak riskli transfer ama tutma ihtimali var ki bence tutacak Beşiktaş'ım için hayırlı olsun.Hızlı bir oyuncu pek izleyemedim ben bir kaç maç rasgeldim ve hoşuma gitti.Başarıya aç bir isim kiralık alındı.Denenmeye değer Sidnei , Bebe gibi oyuncular 1 senede verim sağlayabilir ve sağlarsa takımda kalır verim sağlamazsa zaten kiralık gönderilir yönetimin transfer politikasını doğru buluyorum.

Genç futbolcuların takımdaki tecrübeli isimden öğrenecek çok şeyleri var futbol zekalarını, yeteneklerini geliştirebileceklerini düşünüyorum.Yaşlılar topluluğu(!) denen takımın tecrübeli isimleri ilerki dönemler için genç futbolcuları hazırlıyor ve geleceği parlak bir takım yaratılmaya başlanıyor.

Tayfur şu anda kendini ispatlamış değil onu da bu sene görüp anlayacağız takımın üstesinden gelebilir ve futbol bilgisini sahaya, oyunculara yansıtırsa bir kaç sezon içinde özlemle beklediğimiz Beşiktaş gelecektir.

Bu arada opsiyon olsa ne olur olmasa ne olur , Bebe patlama yaparsa Bjk'de kalır mı sanıyorsunuz ManU'ya dönmek varken. :asd:

Amakachileri Dünya kupasında izlediler,Emenike malum zaten,İlhan Samsunda en büyük gelecek vaad eden oyunculardandı,Bobo ve Pancu yu dünya futbolunu orta seviyede bilenler zaten bilirdi.

Neden bukadar celallendin çoğu kişi hayırlı olsun demiş transferinize :)

Umarım opsiyonunu almayı unutmamışlardır bukez :asd:

Hayırlı olsun dostum yeni oyuncunuz :)

Emenike malum demek de ne demek anlamadim ,ilhan besiktasa geldigi zaman 26 yasindayi neresi gencmis bobo geldiginde kimse tanimoyrdu 18 yasinda ydi geldigi zaman celallendigim falanda yok cogu yorum ezbere yapiyliyor ondan yazdim oyle

Akılcı diyebilmek icin opsiyonun alınması lazım isterse 15 mn € olsun opsiyon ama o yaptırımın olması akılcı bi iştir ama manunun buna yanascagını zannetmiyorum. Burda biraz tecrübe kazanıp manuya geridöner Sidnein opsiyonu 14 mn €

yönetim doğru hamleler yapıyor...sistem neye döndüyse takıma o geliyor...iyi izleyin...Türkiye'de artık hızlı ve güçlü adamlar ön planda...niang,emenike,jaja,burak,keita(geçen sezon)altidore gibi adamlar..iyi oynuyorlar...yönetim gitti drogba sitilinde bir adam aldı...Bebe hem hızlı hem teknik hemde güçlü...bu adamı yere indirmek için faul yapmak lazım...ceza sahası önünde topu aldığında durdurmak zor...bakın takıma quaresma,bebe,gününde olan almeida,guti simao ortasahadaki fernandes gibi oyuncular takımda topu kullanan ve ayakta tutması gereken oyuncular olacak geçen yıl bebe hariç böyleydi bu iş...bunlara geçen yıl destek gelmemişti kulübeden Nihat bitmişti, Ferrari o cüssesini dahada büyütmüştü sivok ersan sakattı bu açıdan zorluk çektik...bu yıl gelen gençlere bakın fizik gücü güçlü ve teknik bir tanju,hızlı ve yıklmaz pektemek,almanyada yeni öziller listesine giren Burak, Alman Külüplerinin izlediği Veli,İkinci ligde iyi işler yapan(emenike örneği ortada) mehmet ve O fizik takımına geriden destek verecek olan egemen sidneyi ersan son olarak carevi andıran cüsse ve fulleli koşularıyla Bebe...bence bu yıl ligin en fizikli ve sağlam takımı olmakla beraber...hız ve teknik gibi konulardada 17 takımdan daha önde olacağız bunlara birde efsane kondisyone Koch eklenince geriye sadece sezonun başlaması kalıyor...

3 Kulvarda oynayacağımız maçları göz önüne alırsak riskli transfer ama tutma ihtimali var ki bence tutacak Beşiktaş'ım için hayırlı olsun.Hızlı bir oyuncu pek izleyemedim ben bir kaç maç rasgeldim ve hoşuma gitti.Başarıya aç bir isim kiralık alındı.Denenmeye değer Sidnei , Bebe gibi oyuncular 1 senede verim sağlayabilir ve sağlarsa takımda kalır verim sağlamazsa zaten kiralık gönderilir yönetimin transfer politikasını doğru buluyorum.

Sidnei zaten kendisini ispatlamış profesyonel kariyeri olan bir oyuncu. Bebe'nin kariyeri amatör takımdan, Portekiz 3. ligi, ve Manchester Rezerv takımı şeklinde. Bizim böyle bir adama ihtiyacımız yoktu, Bebe'nin tutacağı yönünde ciddi şüphelerim var. Bizim o mevkide mutlaka sağlam golcüye ihtiyacımız vardı, böyle sürpriz yumurtaya değil. Bebe dökülürse ne yapacağız? Gene Nobre yolları göründü bize...:(

Sidnei zaten kendisini ispatlamış profesyonel kariyeri olan bir oyuncu. Bebe'nin kariyeri amatör takımdan, Portekiz 3. ligi, ve Manchester Rezerv takımı şeklinde. Bizim böyle bir adama ihtiyacımız yoktu, Bebe'nin tutacağı yönünde ciddi şüphelerim var. Bizim o mevkide mutlaka sağlam golcüye ihtiyacımız vardı, böyle sürpriz yumurtaya değil. Bebe dökülürse ne yapacağız? Gene Nobre yolları göründü bize...:(

Tutmadı var sayalım. Pektemek ben buna tüm kalbimle inanıyorum ki Türkiye liginde ve z.t kupasında çok rahat iş yapar.Yanında Almeida'da var.Ama senin dediğin sorun benim de Avrupa için kafamı karıştırıyor sağlam bir golcü iyi olurdu ama artık bakıp görücez daha da transfer yapılmaz sanırım.

Ersin en fizikli ve koşan takım olacağımız şimdiden belli şu transferlere bakınca. Fakat iş fizikle bitse koyardık sahaya 11 tane boz ayı her maçı kazanırdık. O top kaleye girmeyince gol olmuyor, şu anda ciddi bir forvet sorunumuz var yine her zamanki gibi. Ha 4-3-3 Simao-Almeida-Quaresma ilerde oynarsa sorun yok, fakat 2 forvetli bir sistem şu an zor. Bu kadroyla oynayabileceğimiz 2 sistem var, ya 4-5-1 ya da 4-3-3. 4-5-1'de de forvet arkası oynayabilecek düzgün adam yok şu anda, belki Pektemek orada oynar, arada Guti oynar ama asıl mevkisi forvet arkası olan sağlam adam yok şu anda...

Tutmadı var sayalım. Pektemek ben buna tüm kalbimle inanıyorum ki Türkiye liginde ve z.t kupasında çok rahat iş yapar.Yanında Almeida'da var.Ama senin dediğin sorun benim de Avrupa için kafamı karıştırıyor sağlam bir golcü iyi olurdu ama artık bakıp görücez daha da transfer yapılmaz sanırım.

Tamam ama hangi sistemde oynayacağız? Pektemek şu anki kadroya uyacak sistemde oynayamaz. Çünkü 2 forvetli oynayacak bir kadromuz yok. Olsa da ne Pektemek ne de Almeida süper bitirici adamlar. En uygun sistem 4-5-1 diye düşünüyorum bizim ligde şu anda, kadromuza da uygun. Fakat sağlam bir 2. forvet/forvet arkası lazımdı. Olmayacak gibi duruyor...

Geri
Üst Alt