Uğur Metin
Sarı Üye
- 11 Ağustos 2023
- 280
- 57
- 73
Fb alsa üzülürdüm tam fb lik oyuncu, mjk ye gitmesi iyi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene 52 mac 22 gol 15 asist ile 37 gol katkisi vermis.Yahu bunlardan cacık olmaz siz neyin peşindesiniz ya
Bunlar bak size söyliyim bırak bu seneyi 5 sene şampiyon olamazlar. Ayrıca Rafa Silva denen adam bonservisi elinde iken biz (ki ihtiyacımız varken) almıyorsak bir bildiğimiz vardır
Mou almıyorsa (ki ihtiyaçları var şimanskinin alternatifi ve Portekizli) bir bildiği vardır.
Mou bize pazarlamaya çalıştıysa demek ki olumsuz bir şeyler var bu adamda
Benficalı bir taraftarın yorumunu hatırlamıyor musunuz
Direk kazanmaları gereken b.r çok hedef maçta sahada olmadığı için kaybettikleri şampiyonluklardan bahsediyor
Winner bir adam değil
milli takıma niye almıyorlarBu sene 52 mac 22 gol 15 asist ile 37 gol katkisi vermis.
31 yasinda ve bedelsiz.
Nereden baksan iyi transfer. Katki verir, uyum saglar ya da saglamaz orasini bilmem fakat kagit uzerinde iyi transfer.
Bundan daha yumusak kartal seyi yapan adam gormedim. Olsa olsa kanarya olur bundan.
Forma super yalnız
Daha iyiBu arada ilginçtir karşılamada BJK taraftarı FB nin validesini andı..
Evet o yüzden bana da güzel geldiPenye gibi
Bu forumda birisi benficalı bir taraftarın rafa silva ile ilgili yorumunu alıntılanmıştı. Onu okumak istiyorum tekrar bulamadımBu sene 52 mac 22 gol 15 asist ile 37 gol katkisi vermis.
31 yasinda ve bedelsiz.
Nereden baksan iyi transfer. Katki verir, uyum saglar ya da saglamaz orasini bilmem fakat kagit uzerinde iyi transfer.
Bedelsiz demeyelim onun adı imza parası oldu.İmza parası ne aciklayacaklar bakalım.6-7 milyondan aşağı olmayacaktır.3 yillikta en az 20 milyon Euro+ bonuslar.Bu sene 52 mac 22 gol 15 asist ile 37 gol katkisi vermis.
31 yasinda ve bedelsiz.
@Mert S. Yüksel diBu forumda birisi benficalı bir taraftarın rafa silva ile ilgili yorumunu alıntılanmıştı. Onu okumak istiyorum tekrar bulamadım
Bu forumda birisi benficalı bir taraftarın rafa silva ile ilgili yorumunu alıntılanmıştı. Onu okumak istiyorum tekrar bulamadım