Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

Arnavutluk'un yıldızı deyip milli takımında ana rotasyonda bile olmayan Muçi'ye 12 milyon Euro bonservis verdikten sonra 10 numarasız bir sistemle oynayan hoca getirdiler. O da yetmedi, aynı mevkiye daha yüksek maliyetli Rafa'yı getirdiler. Sonra sezon ortasında biz neyi yanlış yaptık diye oturup ağlarlar.

Hak ettikleri gibi yönetiliyorlar kısaca.
Hayır hoca getirdiler fakat hoca üstü Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba olgusu var. Bu oluşum olduğu sürece kimi getirirsen getir hoca olarak "ne kadar dayanabilir ki en ufak tökezlemede?

“Profesyonel futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva'nın transferi konusunda, oyuncu ile 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2026-2027 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya her sezon için 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.”

Yıllık 6 :LOL:
Oha senelik vergisiyle birlikte 10 milyon euro.

Deli misiniz lan siz gidin önce banka borcunuzu ödeyin

İmza parası da doğru o zaman adamlar harbi batacak galiba
ANÇ 'nin gezzallara onlara bunlara para saçıp başarıslıktan sonr belleri kırılmalarıyla gelen çöküşleri olmamış gibi davranıyorlar şu an.

kaçarları yok - rahmi koç/koç holiding / salıncak bir çekilse anadolu takımının taraftarı olan versiyonuna dönüşecekler...

Babasının hayrına ödemedi ya. Jk’yi borçlandırdı. 6 puanı da garantiledi fenere
Bunlar arka bahçesi oldu fbnin zaten.
Camiaya göre sıkıntı yok. Taraftarları da kabullenmiş durumda, en azından benim çevremde gördüğüm o

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış hatırlamıyorsam, İcardi için biz de yazmamıştık sanırım imza parasını sponsor karşıladığı için.

İcardi'nin sponsoru olurda Rafa'nın olmaz star powerliği aynı değil bir kere. O imza parasını veren parayı bir yerden çıkartır yönetimden ayrıldığında kulübe fatura olarak döndüğünü görürüz.

9,3 milyon € alan adam şu topu oynasa asardım yaw. Neyse ki rakiplerimizde bu zeka mevcut değil

Tjk transferi ilk bitirdiği günde buraya yazmıştım. Porto ve Benfica bir oyuncudan 5 kuruş para kazanmadan yolluyorsa o adamı bırak takıma şehire bile sokmamak gerekir

Geri
Üst Alt