Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Bizimkiler oyuncu bizi istiyor nasıl olsa.baska yere gitmez diye düşünüp olabilecek en düşük fiyatı vermiştir bence makul bir fiyat olsa çoktan gelirdi neyse hayırlısı olsun

Raşika konusunda zerre kadar mutsuz olmam ama Zaniolo gönderip Ziyech'i alırlarsa ağır konuşurum

Tüh yav kim ne derse desin faydalı oyuncuydu ve geçen yıl en stabil verim aldigimiz kanat oyuncumuzdu kötü bir karar aldık yine neyse bu sene patlamamız için tüm şartlar oluşuyor iyice son gün Nelson da gidip Ramos gelince tüy dikeriz iyice

Bizimkilerede iyi ders olmuştur bukadar beklemenin iyi olmadığını ,gizli gizli başka takımlarında iş yapabildiğini öğrenmiş oldular

Ziyech'i istemem de ne skaatlığı varmış ben görmedim son sakatlıklarda ? Dizden geçememişti sözde Arabistan'da ne gibi diz skaatlığı yaşadı ki?

Bi yandan 30 ysşında olmasından dolayı istiyorum bi yandan istemiyorum Arap futbolcu felan bi yandan ziyech bu diyorum. Ama genel olarak istemiyorum benim ortasaham tam bitmeden hiç bir oyuncu gelsin istemiyorum içime sinmiyor sanki.

Ben bu işin bu kadar kısa vadede olduğunu düşünmüyorum rashica beşiktaşı istemiş iş anlaşma bitince meydana çıktı ha bjkden bi yol olmaz

Su yazilanlara bak, sanki prime vincius juniora kaybettik, siz hic mi akilanmicaksiniz yaw.

Rashicadan vazgectiysek, daha iyisiyle ugrasiyoruz demektir, samiyen zaten Ziyech falan girdi.

Sampiyon yapti, isine iyi yapti gitti, oyunculara cok fazla buyutuyorsunuz. Rashica da demek fazla beklemek istememis ve gitmek istemis. Ucunculukler hayirli olsun kendisine.

En iyisi foruma soyle 2 hafta ugramamak.

Yav şunu da anlamayanlar var;

Daha iyisi daha marka isim gelecekmiş. Bu herif kimse, kac paraya oynayacak? Her oyuncuya 3-4 milyon Euro maaş mi verilecek? Rashica 1.5-1.75 alacaktı şimdi yerine düşündüğün biri var diyelim hangi paraya ok diyecek? Aynı katkıyı verecek mi? Adapte olabilecek mi? Niye bu riski alırsın? Siz büyük liglerin şampiyon olan Avrupa takımlarına bakin kac defa takımı bozuyorlar? Istikrar önemli, devamlılığı kaybettigin an sıçtın. Real salak mı 6-7 yıldır ayni orta saha ile oynuyordu?

Geri
Üst Alt