Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Rashica gibi herifi almadığımıza mı yanayım yoksa yine sokuk tinercilerde bunu izleyeceğimize mi yanayım.

Nasıl mallık bu ya.

Bu herif için canınızı sıkmayın defalarca dedim çok bir esprisi yok sadece bizim sisteme iyi uydu.. hani bizim için fenerden 2 kat teklifi geri çevirmişti ? Ahhh Okan hoca ahh durduk yere bizi rezil ettin ne gerek vardı..

Bu gercekse artık meliksahi da banlayin bir zahmet insan her boku kafadan atsa 1 tanesi tutar

giphy.webp

Bir miktar üzdü. Küçüğe gitmeseydi gene bir nebze ama baya üzdü hatta

Raşit de kolpa çıktı illa alırdık bu kamillere gitme işi nedir hiçbir türlü manasi yok daha iyisi de gelecek hikaye sanki her bölgeye iki tane yıldız alacağız alırsak da iki seneye etebo pulgar kovalariz yine

Hoca daha iyisini değil bunu istiyordu ısrarla 30 kere söyledi.Yönetim bile bile almadı.Belma Terime inat Gedsonu almadı.Bu yönetim Okan hocaya rağmen almadı yarın bi başarısızlıkta ki fikir ayrılıkları varsa olası bu başarısızlık kim haklı kim suçlu.
Daha iyisi daha iyisi diyen arkadaşlar yönetmeyecek takımı Okan hoca yönetecek daha iyisi değil raşitsa dedi yönetim almadı.Hayırsşısı diyelim

Bu gercek olmasin lutfen.
Buyuk basiretsizlik olur, cikip aciklasinlar mactan sonra.
Daha iyisini falan istemiyoruz. Nerden biliyoruz Rashica kadar uyum saglayacagini.
Cikip aciklayin!!

Oyuncuya kızmaya gerek yok
İcardiden sonra en çok ihtiyacımız olan oyuncuydu bence geçen yildan

5’se biz niye almadık anlam verebilmek mümkün değil, sövesim var…

Kilit adamdı artık orta sahadakiler sağ kanada koyarız defans için

Geri
Üst Alt