Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.75 diyelim herifler 8 milyon diyor. 4 sene kaldı sende senelik maliyeti 3,75 yapıyor. Tete gibi oyuncuya verdiğin para da yıllık benzer maliyet.Yav şunu da anlamayanlar var;
Daha iyisi daha marka isim gelecekmiş. Bu herif kimse, kac paraya oynayacak? Her oyuncuya 3-4 milyon Euro maaş mi verilecek? Rashica 1.5-1.75 alacaktı şimdi yerine düşündüğün biri var diyelim hangi paraya ok diyecek? Aynı katkıyı verecek mi? Adapte olabilecek mi? Niye bu riski alırsın? Siz büyük liglerin şampiyon olan Avrupa takımlarına bakin kac defa takımı bozuyorlar? Istikrar önemli, devamlılığı kaybettigin an sıçtın. Real salak mı 6-7 yıldır ayni orta saha ile oynuyordu?
Girmeyerek cozebilirsinGormek istemedigimiz topiclere, nasil yok sayabiliyoruz.
Girmeyerek cozebilirsin
Bakma o zaman bakmazsan görmezsin öyle bir opsiyon yok çünkü''Gormek istemedigimiz''
Herkese yüksek maaş vermeye başladığın an takımda huzursuzluklar başlar, yarın öbür oyuncular sözleşme yenileme görüşmelerinde o oyuncuyu referans alır. Toplam bonservisli maliyeti ile beraber yıllık masrafı bana doğru gelmiyor bu durumda. Ayrıca yüksek maaşlı oyuncudan kurtulmak da zor bunu geçmişte çok yaşadık.1.75 diyelim herifler 8 milyon diyor. 4 sene kaldı sende senelik maliyeti 3,75 yapıyor. Tete gibi oyuncuya verdiğin para da yıllık benzer maliyet.
Farketmedi ki, ha öyle ha böyle aynı şeye geliyor senin mantıkla.
İstikrar okey de adamı istediğimiz belli değil mi.
Napalm yani illa başka takım olsun da ne olursa olsun diye yırtınan adam için ağıt mı yakalım
Bakma o zaman bakmazsan görmezsin öyle bir opsiyon yok çünkü
Onu forum yönetimine sormak lazım belki de var ben bilmiyorum daha önce aradım bulamadım. Öneri istek ve talep başlığına yazılabilir senin için önemliyseneden yok