Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Kitapsizlarrrrr.... imansizlar......icimmmm yanarrr yüregimmmmm sizlarrr.. ne güzel soylemis rahmetli ibrahim erkal.

Gormek istemedigimiz topiclere, nasil yok sayabiliyoruz.

Yav şunu da anlamayanlar var;

Daha iyisi daha marka isim gelecekmiş. Bu herif kimse, kac paraya oynayacak? Her oyuncuya 3-4 milyon Euro maaş mi verilecek? Rashica 1.5-1.75 alacaktı şimdi yerine düşündüğün biri var diyelim hangi paraya ok diyecek? Aynı katkıyı verecek mi? Adapte olabilecek mi? Niye bu riski alırsın? Siz büyük liglerin şampiyon olan Avrupa takımlarına bakin kac defa takımı bozuyorlar? Istikrar önemli, devamlılığı kaybettigin an sıçtın. Real salak mı 6-7 yıldır ayni orta saha ile oynuyordu?
1.75 diyelim herifler 8 milyon diyor. 4 sene kaldı sende senelik maliyeti 3,75 yapıyor. Tete gibi oyuncuya verdiğin para da yıllık benzer maliyet.
Farketmedi ki, ha öyle ha böyle aynı şeye geliyor senin mantıkla.
İstikrar okey de adamı istediğimiz belli değil mi.
Napalm yani illa başka takım olsun da ne olursa olsun diye yırtınan adam için ağıt mı yakalım

Rashica için de ağlanmaz. Bizzat Erden Timur dedi ilk tercih olmayacağını ama Rashica fanclub duyumculara inanmayı seçti. Erden Timur'u transferi hocaya bırakmadığı için de ayrıca tebrik ediyorum.

ya abi bu bizim türkiyeye getirdiğimiz topçuların tamamına salça oluyorlar, son 5-6 yılda çıktı bu olay da, bruması gedsonu garry rodrigesi tolga ciğercisi ne biliyim aklıma gelen bunlar, daha düşünsem 3-5 tane daha bulurum. yapışıyorlar arkadaş başka topçu yok gibi. şimdi de rascihaya yapışmışlar.

Rashicayı sevmiştik... Kötü şeyler dinlemek içimden gelmiyor kendisi için

1.75 diyelim herifler 8 milyon diyor. 4 sene kaldı sende senelik maliyeti 3,75 yapıyor. Tete gibi oyuncuya verdiğin para da yıllık benzer maliyet.
Farketmedi ki, ha öyle ha böyle aynı şeye geliyor senin mantıkla.
İstikrar okey de adamı istediğimiz belli değil mi.
Napalm yani illa başka takım olsun da ne olursa olsun diye yırtınan adam için ağıt mı yakalım
Herkese yüksek maaş vermeye başladığın an takımda huzursuzluklar başlar, yarın öbür oyuncular sözleşme yenileme görüşmelerinde o oyuncuyu referans alır. Toplam bonservisli maliyeti ile beraber yıllık masrafı bana doğru gelmiyor bu durumda. Ayrıca yüksek maaşlı oyuncudan kurtulmak da zor bunu geçmişte çok yaşadık.

Bu gece 00:00 da Rashica sevenler derneği olarak 1 dakikalık saygı duruşu yapalım. Vedamızı edelim, vedalarda sevdaya dahildir.

Transferin perde arkasinda ne var? Biz acik ve net olarak istiyorduk.

- Forma suresi istegi mi sikinti oldu?

- Tete ve Zaniolo’nun orada olmasi mi endiselendirdi?

- Ilk 11 garantisi mi istedi?

- Transferi mi geciktirdik?

Bunlari bilmeden yorum yapmak yanlis olur. Ben de oyuncu dik durus sergilemedi diye dusunuyorum da oyuncunun beklentisini karsilayamayacak olmamiz da transfere mani olmus olabilir.

bjk %50'sini 5 milyona aldıysa 10 milyona icardi getiren bi camianın tercih etmediğini anlamak için alim olmaya gerek yok

Tenisden geldim, bilgiayarı açtım, ilk gördüğüm şey bu haber oldu. vay çakallar vay!..

Geri
Üst Alt