Eser Say
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.449
- 5.020
- 1.483
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamların gtüne don alacak parası yokken para saçmaya başladılar. her şey açıktı da gururlarına yediremedi bezikdaşlılarkoç bunlara para vermese transfer yasağı + avrupadan men yerler gibi
O belli zaten o transferler birlikte Beko forma sponsorluğu açıkladılar Şubat ayında. 3 yıllık anlaşma idi Kap açıklamasına bakıldığında o 3 yıllık parayı peşin aldılar gibi bir şeydi sanırım 200 milyon TL'ye yakın bir şeydi.Musrati, Muci alınmadan önce kulübün 5 kuruşu yok dedi sonra 25 milyon verdiler dedi paranın nereden geldiğini de söylese ya.
Yapılanma yapılmalı demiş ilk olarak. Semih'i övüyor gitmiş Semih'i 11 planlamak varken düşüşte olan İmmobile transferine o maliyetlere onay vermiş. Yaşı belli Paulista'ya 3 yıllık onay vermiş bu adamlarla nasıl yapılanma yapacaktı acaba?Yaw Aybaba; parayı veren düdüğü çalar. Gitmişsin Rafa 40 milyon neden listeye yazılıyor dediler, şimdi bizim demişsin. Kaç milyona aldınız adamı. Vergilerle 37 falan yapıyor adamın maliyeti zaten. Kaldı ki elinde Muçi gibi adama devre arası o paraya aldırmışken bir de ilk olarak 10 yazmışsın, sonra kanatım yok forvetim yok diye ağlamışsın. Kendi planlaman dagibiymiş işte
gs adminine teesüf ediyorum salıncaka oturtmak masum olmuşYapı Kredi Bankası İcra Kurulu Üyesi ve Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olan Kaan Şakul, bu görevlerinin yanı sıra Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O ve Yapı Kredi Faktoring A.Ş'de yönetim kurulu üyeliklerini de yürütmektedir.
![]()
Yaw jk’lilere göre -hiçbir şekilde inanmıyorum- Semih’e 20-23 milyon €’luk teklif gelmiş. Sen Semih’ten kaç para kazanacağını düşünüyorsun da satmıyorsun? Bir de bu elemanı EURO’da forvet oynatılması diye bir dünya kafa ütülediler, bugün futbol akılları yedek forvet için bile Semih yerine 17 yaşındaki bebeyi saydı. B*k gibi planlama yapmış herif. Şu maliyetlere çıktıklarında maaşları ödeyemeyeceklerini ben söylüyordum en azından. Kaldı ki tüm yaz Hermoso-Hummels tarzı pahalı stoper peşinde koşarlarken medyaya önceliğimiz kanat deseydi bunlar olmazdı. Marino’yu almasalardı Aybaba’nın listeden bir kanat bile alamayacaklardı muht çünkü parayı bitirmişlerdi. Onlar da Ahmet Bulut’a gidip Mario almışlardır. Her zaman ki senaryo ya, işler kötü gidince biri çıkıp tüm suçu diğer kişilere yııkuyor. Aybaba’nın TV yorumlarını dinlemesek güncel futbola çok hakim sanacağız, keza Feyyaz da. 80’ler kafasından çıkamamış insanlar bunlarYapılanma yapılmalı demiş ilk olarak. Semih'i övüyor gitmiş Semih'i 11 planlamak varken düşüşte olan İmmobile transferine o maliyetlere onay vermiş. Yaşı belli Paulista'ya 3 yıllık onay vermiş bu adamlarla nasıl yapılanma yapacaktı acaba?