Beşiktaş'tan Burak Elmas'ın Açıklamalarına Yanıt Geldi

Hiç önemli değil, türkiye liginde kaç takım oynuyor? neden sadece galatasaraydan böyle bir talep geliyor? Önce kim talep etmiş olursa olsun, gs etti mi etti, diğer takımlar böyle bir gereklilik hissetmediğine göre (başakşehir, kasımpaşa vs, demek ki arkasında yatan asıl neden kar değil, avrupa maçı, gerisi bahane, Katılmayabilirsiniz , bu benim fikrim
Tff'den talep geldi ilk önce bunu da 4-5 kulüp olumlu buldu. Mesela isteyenlerden biri de Antalya idi. Yani sadece Gs istedi diye bir şey de yok senin fikrin olması onun yanlış olduğunu değiştirmiyor. İyi o zaman herkes bu benim fikrim deyip yalan yanlış bilgilerle istediğini söylesin.

Dikkat cekiyorsun biraz daha gizli yap
Kendimi bildim bileli galatasaraylıyım, beşiktaştan fenerden nefret ettiğimden bile daha çok nefret ediyorum, sebebi de ağlaklıkları, küçük başarılarla mutlu olmaları, en ufak bir tesadüfi başarı da bile kendilerini dev aynasında görüp avrupanın en büyük kulübüymüş havasına girmeleri vb, bunun şimdi galatasaraya sırayet etmiş olması hiç hoşuma gitmiyor,

Eğip bükmeye gerek yok, Galatasaray tarihinin açık ara en kötü başkanı, Beşiktaş maalesef %100 haklı, hiç aklıma gelmezdi bunu söyleyeceğim ama öyle işte, bir kulübe "0 çekip geldiler" demek ne demek? o da sana psv'den bir kamyon dolusu gol yiyip rezil olduğunu söyler o zaman? bu nasıl bir seviye böyle, kahvede elinde tesbih olan adamlar bile daha düzeylidir,
Sene öncesi ülke puani diye zirlayip sonra ertelenemez dersen böyle hakettigin cevabi alirsin

Tff'den talep geldi ilk önce bunu da 4-5 kulüp olumlu buldu. Mesela isteyenlerden biri de Antalya idi. Yani sadece Gs istedi diye bir şey de yok senin fikrin olması onun yanlış olduğunu değiştirmiyor. İyi o zaman herkes bu benim fikrim deyip yalan yanlış bilgilerle istediğini söylesin.
Tartışmaya gerek yok, galatasarayın, başka kim istemiş olursa olsun böyle bir talepte bulunması bana göre kabul edilebilir bir şey değil, çıkıp maçını oyna, tatil edilmesi gerekiyorsa ederler zaten,

Hiç önemli değil, türkiye liginde kaç takım oynuyor? neden sadece galatasaraydan böyle bir talep geliyor? Önce kim talep etmiş olursa olsun, gs etti mi etti, diğer takımlar böyle bir gereklilik hissetmediğine göre (başakşehir, kasımpaşa vs, demek ki arkasında yatan asıl neden kar değil, avrupa maçı, gerisi bahane, Katılmayabilirsiniz , bu benim fikrim
Avrupada sadece biz variz ve tum ulke icin cok onemli bi maca cikilacagindan talep sadece bizden gelmis olabilir mi ?Sana hava muhalefeti deniyor,istanbula gelemedi takim,zeminin bozulma ihtimali vs bicok sey var.ama sureci takip etmediginden sacmalamissin.iyi forumlar bile diyemiyorum kusura bakma

Son düzenleme:
Kendimi bildim bileli galatasaraylıyım, beşiktaştan fenerden nefret ettiğimden bile daha çok nefret ediyorum, sebebi de ağlaklıkları, küçük başarılarla mutlu olmaları, en ufak bir tesadüfi başarı da bile kendilerini dev aynasında görüp avrupanın en büyük kulübüymüş havasına girmeleri vb, bunun şimdi galatasaraya sırayet etmiş olması hiç hoşuma gitmiyor,
ya sen kimi kandırıyorsun

IMG_20220313_125753.jpg

Ne kadar ezik,kokusmus bi açıklama kara kargalardan,bunlarla muhatap olmamaliyiz

Avrupada sadece biz variz ve tum ulke icin cok onemli bi maca cikilacagindan talep sadece bizden gelmis olabilir mi ?Sana hava muhalefeti deniyor,istanbul gelemedi takim,zeminin bzoulma ihtimali vs bicoksey var.ama sureci takip etmediginden sacmalamissin.iyi forumlar bile diyemiyorum kusura bakma
ben de tam olarak onu diyorum işte, kar bahane, maç nedeniyle iptal isteniyor, bütün avrupa takımları haftada 2 maç yapıyor, çıkıp oynayacaksın, nedir bu ağlaklık?

bence ister kar yağsın ister tipi olsun, ağlaklık bize göre değil, olmamalı, çıkıp maçını oyna, ertelenmesi gerekiyorsa ertelerler, sanki dünyada yağışlı havada maç yapmak zorunda kalan tek kulüp, iyi günler

sıkışık maçtan yararlanarak ancak puan alabiliriz diye düşünüyorlar demekki. küçük takımdan beklenecek davranış!

ben de tam olarak onu diyorum işte, kar bahane, maç nedeniyle iptal isteniyor, bütün avrupa takımları haftada 2 maç yapıyor, çıkıp oynayacaksın, nedir bu ağlaklık?

bence ister kar yağsın ister tipi olsun, ağlaklık bize göre değil, olmamalı, çıkıp maçını oyna, ertelenmesi gerekiyorsa ertelerler, sanki dünyada yağışlı havada maç yapmak zorunda kalan tek kulüp, iyi günler
Cok dikkat cekiyorsun, yapma

Tartışmaya gerek yok, galatasarayın, başka kim istemiş olursa olsun böyle bir talepte bulunması bana göre kabul edilebilir bir şey değil, çıkıp maçını oyna, tatil edilmesi gerekiyorsa ederler zaten,
Varsayımların yanlış. O yüzden bu yorumunda yanlış ama derdin başka anlaşılan. 1-2. ligler ve salon sporları neden ertelendi? Çok basit bir sour değil mi işte bu yüzden onlar ertelenirken Süper ligte ertelenmeliydi olay bu kadar basit aslında.

eziksaraylıla gene suçu başkanda bulmuş

ga<rip

Varsayımların yanlış. O yüzden bu yorumunda yanlış ama derdin başka anlaşılan. 1-2. ligler ve salon sporları neden ertelendi? Çok basit bir sour değil mi işte bu yüzden onlar ertelenirken Süper ligte ertelenmeliydi olay bu kadar basit aslında.
Tamam siz haklısınız, bu tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok, öyle görünüyor ki birbirimizi ikna etmek pek mümkün görünmüyor, kaldı ki buna gerek de yok, herkes her fikri dilediğince savunabilmeli, ben yanılıyor olabilirim, umarım öyledir, umarım yanlış pencereden bakıyorumdur, umarım burak elmasın ve kulübümüzün aslında ne kadar doğru bir yöntem izlediğini ben de görürüm

Geri
Üst Alt