Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Beyler biraz empati yapın. Aynı şeyi onlar yapsa, bizde burada kınama yapardık. Onlar yapınca kötü, biz yapınca iyi diye bir şey söz konusu değil. Eğer bu bilinçli olarak yapılmışsa, çok ayıp edilmiştir. Sonuçta hepimizin fenerli yakınlarımız vardır. Böyle git gide futbolu iyice savaş ortamına çekip b.kunu çıkarmamak lazım.

açık söylemek gerekirse zerre umrumda olmaz dandik bir seremonide forma olsa ne farkeder olmasa ne farkeder.

Eziklerin kayseri maci gundeme gelince 2 saattir dunyanin sonu geldi modundaki adamlar 2 saniye vskit ayirmadi hemen kivirmiya gectiler.

Bunlarin alayinda gramm seref kalmamis 3 kurus icin namuslarini satacak adamlar hepsi.

bu angutlar 2 saattir. bize salliyordu noldu şimdi:asd: niye şimdi göstermiyorsunuz lan. yarin göstercekmiş.

açık söylemek gerekirse zerre umrumda olmaz dandik bir seremonide forma olsa ne farkeder olmasa ne farkeder.

Şahsen benim umrumda olurdu mesela. 17 takım var. fener olsa ne olurdu? Biz ne kaybederdik, onlar ne kazanırdı? Ama böyle yaptık. Şimdi yandaş fb medyasına malzeme verdik. Artık günlerce konuşurlar.

Abartmayin be alt tarafı bir hata bunu kucuk emraha baglamayin daha buyuk sorunlarimiz var keske tek sorunumuz bunlar olsa mesela sike yapan klup hala ligde 2011 sampiyon olan takim ts ama kupasini alamamis demiroren kendi klubunu batirmis ve gelecen 10 senesini yemis bir baskan olarak federasyon baskani olarak tek basina aday olarak cikmasi (demokrasinin olmadigini gosteriyor )) ırkçı olaylar yasanmasi (tamam bunlar belki klube baglanmaz ama)) gidip klup taraftarlari hakli cikarmaya çalışırsa yok hastaydilar yok alman amcadan aldilar vs diye korumalari asil buyuk olaydir volkan emre nin hala milli takimda olmalari sayayim mi daha

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Serefsiz panda ayni seyleri soyleermis onlarada, ulan Bize saydinin bin katini sayman lazim onlara etki tepki meselesi bu Galatasaray kim neyi hak ettiyse onu verir.

Şahsen benim umrumda olurdu mesela. 17 takım var. fener olsa ne olurdu? Biz ne kaybederdik, onlar ne kazanırdı? Ama böyle yaptık. Şimdi yandaş fb medyasına malzeme verdik. Artık günlerce konuşurlar.

onların forması olsa iyi olurda da ben bunun kasıtlı yapıldığını sanmıyorum fb gibi küçük düşünen insanların bizde olmadığına inanıyorum.

Fenerin 3 temmuzdan beri resmi siteden yaptığı açıklamalarındaki taktiği bu, soruya soruyla cevap veriyorlar,kim veriyosa bu aklı,marjinal olduklarını düşünüyorlar herhalde

Ya izlemeyin bu şeref yoksunlarını bakın Gs şampiyon oldu direk gündem değiştiricek kaç olay oldu ? Son 3 haftada olanları bi hatırlayın.

iyide onlarda kayseri maçinda GSli formali yokmuş. antuda bize kompleksli diyip duruyorlardi. bir anda yorumlar durdu.:asd:

Muzlu süt reytingi arttırınca, beyaz tv kafayı yedi.

iyide onlarda kayseri maçinda GSli formali yokmuş. antuda bize kompleksli diyip duruyorlardi. bir anda yorumlar durdu.:asd:

Farketmez. Biz yine de büyüklüğümüzü göstermeliydik. Galatasaray ve Galatasaraylı duruşu diye bir şey var. Biz böyle basit şeylere takılacak bir camia değiliz. :yenieek: Uzun lafın kısası, 17 takımın forması varsa fb forması da olabilirdi. Olsaydı ne biz bir şey kaybederdik, nede fb bir şey kazanırdı. Onların yapmaması kendi ayıpları...

Fener forması vardır ya.Beşiktaş forması giyen çocuğun formasının içindedir fener forması baktılarmı acaba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt