Kaan Demircioglu
Parçalı Üye
- 14 Temmuz 2012
- 2.510
- 0
- 856
Bu panda dogru mu soyluyor alper ve Carlinhos bitmiş
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler biraz empati yapın. Aynı şeyi onlar yapsa, bizde burada kınama yapardık. Onlar yapınca kötü, biz yapınca iyi diye bir şey söz konusu değil. Eğer bu bilinçli olarak yapılmışsa, çok ayıp edilmiştir. Sonuçta hepimizin fenerli yakınlarımız vardır. Böyle git gide futbolu iyice savaş ortamına çekip b.kunu çıkarmamak lazım.
Bu panda dogru mu soyluyor alper ve Carlinhos bitmiş
niye şimdi göstermiyorsunuz lan. yarin göstercekmiş. açık söylemek gerekirse zerre umrumda olmaz dandik bir seremonide forma olsa ne farkeder olmasa ne farkeder.
bu angutlar 2 saattir. bize salliyordu noldu şimdiniye şimdi göstermiyorsunuz lan. yarin göstercekmiş.
Şahsen benim umrumda olurdu mesela. 17 takım var. fener olsa ne olurdu? Biz ne kaybederdik, onlar ne kazanırdı? Ama böyle yaptık. Şimdi yandaş fb medyasına malzeme verdik. Artık günlerce konuşurlar.
Şahsen benim umrumda olurdu mesela. 17 takım var. fener olsa ne olurdu? Biz ne kaybederdik, onlar ne kazanırdı? Ama böyle yaptık. Şimdi yandaş fb medyasına malzeme verdik. Artık günlerce konuşurlar.

Neyi yarın göstereceklermiş r'daş
iyide onlarda kayseri maçinda GSli formali yokmuş. antuda bize kompleksli diyip duruyorlardi. bir anda yorumlar durdu.![]()
samet aybabada bayern münihe gidiyomuş
Gece gece sesli güldüm
Sent from my iPad using Tapatalk HD
@bukalamunjack: #tribunumedokunma