Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünden çıkarılacak ders: aç karna koko çekmeyin.

Bunlar daha dün demba ba din, müslümanlık vs giriyolardı.

Bugün sigara, puro, alkol gerekirse 2 şişe viski içerler bişe olmaz oh mübarek :D

Ne biçim ülke lan burası

Liverpool şöyle bir 8 tane daha soksa da az bi ağlasan shrek kılıklı

Yahu sen ne diyorsun bilgisiz bir sekilde? TFF binasinin önünde yapilan toplantiyi unuttunmu? O Aydinlar'in eksi puan aciklamasina kadar daha binlerce aciklamalar var. Biz hemen sürecin basindan bahsediyoruz, insanlari cildirtacak demecler verildi TFF tarafindan.
Bu ates üfleyerek aciklamasinin yayinlamasinin sebebi de TFF nin aciklamalariydi zaten.

Cok basit degil mi sürec? Iki gün sonra 'Top sizde' mesaji verip olumsuz yanit gelince 'Izliyoruz, adaletsizlige izin yok' diyor iste.

Simdi sen bana ne anlatiyorsun onu anlamadim. Fenerbahce niye düsmesin dedigini mi? Yahu bende istemem diyorum. Fenerbahce düserse bizim ekonomik anlamda cekeceklerimiz ortada. Bu Barca icinde gecerli, Galatasaray icinde gecerli. Gizli cekimde de bunlari düsünerek düsmesin diyor iste.

Yillar önce Dortmund batmasin diye Bayern neden destek oldu saniyorsun sen?

Senin bana ne anlatmak istedigini cidden anlamadim hala.

Bir daha bastan!

Ben diyorum, Aysal sike sürecinden dolayi Fenerbahce ile dostluk istemedi. Cünkü TFF üstünü örtmek isteyince camia da seslenince baski olustu Aysal'in üzerinde. Sonra daha dikkatlice, takipci rolünde aciklama yayinladi. O senin dedigin aciklamadan sonra bu forumda yazilanlar ortada, yani cidden baski olustu.
Ve biz bu sekilde tavir alinca Aziz de Galatasaray sike yapti diye sacmalayip durdu iste. Sonra iliskiler bizim acimizdan hakli sekilde iyice zedelendi.

Simdi senin derdin nedir?

Su konuda anlasalim, Aysal camia ve taraftar baskisindan dolayi negatif tavir aldi. Tamam mi?

Benim demek istedigim bu... Biz ilk tepkiyi vermedik, biz zaten saldiri altindaydik. Biz sicak davranirken, arkamizdan bunlarin bizi ihbar ettigi ortaya cikti.

ilk 6 ay Adnan Öztürk disinda Fenerbahce´nin F´sini kimse almadi agzina... Biz herzaman Fenerbahce´nin hafif bir ceza görmesini istedik, ama bunu ekonomik cikarlarimiz dogrultusunda olmasini istedik. Ama ben bunu dogru bulmuyorum, cünkü bu etik degil. Ve en önemlisi TFF ve Hükümet ayni bizim gibi düsündügü icin zaten sürec böyle sonuclandi. Fenerbahce´nin ceza almasi her türlü havuza büyük bir zarar verecekti, ve takimlarin maddi sikintilari, ve ligin güclü bir Fenerbahce´ye olan ihtiyacindan dolayi olayi tamamen ört bas ettiler... Kurumlara hafif bir ceza, ve sahislara men cezasini Platini kabul etmedi cünkü... Bu kafa yapisi ile, bu adamlarin ceza yigecegi felan yoktu diyorum.

Evet o ilk sürec 6 ay boyunca diplomatik bir sürecti, ama o diplomatik sürecten sonra yöneticler bir bucuk iki sene boyunca bir birilerine mesnetsiz, ve hic bir etkisi olmayan mahalle agizi ile laflar atmaya basladilar. Olay diplomasiden cikti, duygusal alanda catisma yasadik. Belki camiadaki tepkiden dolayi Aysal negatif yaklasmis olabilir, ama sonucta kendini kaptirdi, ve devamli dis atmaya basladilar bir birilerine.

Ben bu süreci bir bucuk sene boyunca en yakinindan yasadim. Bize ilk saldiran Fenerbahce oldu, o Bülent Tulun´un ortaya cikan mektubu bize Aziz Yildirim tarafindan yapilan bir operasyondu. Onu mahkemeye verende Lube Ayar... Bu agir yasalari ortaya cikaran bizzat Aziz Yildirim´di ve Aziz Yildirim o tuzagi bize kurdu. O yasalarin cikmadan daha bir gün önce Sekip Musturoglu Ahmet Cakar´in yanina gidip tehdit etmistir, cünkü bu adamlar kendi cikarlari icin cikardilar o yasalari. Ama o tuzaga onlar düsünce, birden bocaladilar... O mektup yüzünden florya arandi, davalar acildi ama birsey cikmadi.

Aziz Yıldırım: Denizlispor şike yaptı - Spor - T24

3. Temmuz sürecinden 3-4 hafta önce algi operasyonuna basladi, ve Denizli´deki sikeyi kanitlayacagini ima etti. Ama polisin operasyonu ile, kendi kurdugu tuzaga düsmüs oldu. Bu haberi oku, bastan itibaren ismarlama bir haber. Aziz Yildirim´a operasyonu yapilinca, o direk talimati verdi, ve Lube Ayar o mektubu aldi ve ihbar etti bizi.

Yani bize aslinda saldiri ve operasyon cok önceden basladi, ve floryanin polis tarafindan aranmasi 3 temmuz sürecinde...

Son düzenleme:
Coutinho -Sterling Sturridge-Gerrard falan iyi ama Balotelli çok formsuz.

Ama yine de deplasman zor olur bjk icin.

2 farklı yenilirlerse işleri zor.

Ne salak bu Sinan , hala aynı Crouch hikayesini anlatıyor doğru olmamasına rağmen. Crouch ilk 11 başladı maça allahın pandası :D

I am the one who knocks!

Tam ezik lan bu Besiktaslilar :D

2-1 burda Liverpool'u paramparca yaptik diyorlar :D 2-1 paramparca ise 8-0 ne :D Bununla övünüyorlar :D :D :D :D

Bu Sinan amca Beşiktaş kadrosunu ne saniyor onu anlamiyorum ben. Her 2 maçtada yener diyor. 2 ay sonra herşey degişir. Formlar degişir, sakatlar düzelir, transfer olur. Sonra ne oldugunu anlayamazsin. Totenham'in yedeklerini yendiniz. Tripolis'i her 2 maçtada yenemedin. Partizan'i evinde zor yendin. Senin kaliten ne? Her 2 maçtada yeneriz diyorsun. Tam futbol cahili bu adam

vodafone u soyluyor. adidas pumaya isim verme diyor bu ertem komedi yav

Uefaya bu eşleşme için vereceği sponsorluk parasını tottenham'a veya everton'a 1 sene göğüs reklamı için verse tüm ingilizlere 1 sene boyunca izlettirirdi.

a.ç: böyle üstüne palto giyip açıp gösteren insanlar var, hastalık bu.
rok: paltonun altı çıplak mı hocam... maymunu oynuyor mu?
ertem: ya rasim deme şunu yaa...

puhah yediğinden zehirlenip kafası kanayan ve bayılan ilk defa birini görüyorum helal olsun doktora iyi yazmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt