Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.490
- 177
- 1.283
Çok çok çok çok önemli biri çok çok çok değerli biri rasim sen taniyorsun bu ne lan
#Akpboyzz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok çok çok çok önemli biri çok çok çok değerli biri rasim sen taniyorsun bu ne lan
Ulan murat hiç gülcegim yoktu (sesli güldüm)Bugünden çıkarılacak ders: aç karna koko çekmeyin.
Yahu sen ne diyorsun bilgisiz bir sekilde? TFF binasinin önünde yapilan toplantiyi unuttunmu? O Aydinlar'in eksi puan aciklamasina kadar daha binlerce aciklamalar var. Biz hemen sürecin basindan bahsediyoruz, insanlari cildirtacak demecler verildi TFF tarafindan.
Bu ates üfleyerek aciklamasinin yayinlamasinin sebebi de TFF nin aciklamalariydi zaten.
Cok basit degil mi sürec? Iki gün sonra 'Top sizde' mesaji verip olumsuz yanit gelince 'Izliyoruz, adaletsizlige izin yok' diyor iste.
Simdi sen bana ne anlatiyorsun onu anlamadim. Fenerbahce niye düsmesin dedigini mi? Yahu bende istemem diyorum. Fenerbahce düserse bizim ekonomik anlamda cekeceklerimiz ortada. Bu Barca icinde gecerli, Galatasaray icinde gecerli. Gizli cekimde de bunlari düsünerek düsmesin diyor iste.
Yillar önce Dortmund batmasin diye Bayern neden destek oldu saniyorsun sen?
Senin bana ne anlatmak istedigini cidden anlamadim hala.
Bir daha bastan!
Ben diyorum, Aysal sike sürecinden dolayi Fenerbahce ile dostluk istemedi. Cünkü TFF üstünü örtmek isteyince camia da seslenince baski olustu Aysal'in üzerinde. Sonra daha dikkatlice, takipci rolünde aciklama yayinladi. O senin dedigin aciklamadan sonra bu forumda yazilanlar ortada, yani cidden baski olustu.
Ve biz bu sekilde tavir alinca Aziz de Galatasaray sike yapti diye sacmalayip durdu iste. Sonra iliskiler bizim acimizdan hakli sekilde iyice zedelendi.
Simdi senin derdin nedir?
Su konuda anlasalim, Aysal camia ve taraftar baskisindan dolayi negatif tavir aldi. Tamam mi?