- 27 Ocak 2010
- 59.385
- 30.995
- 3.523
Yukarida paylasilan foto bize imza atarkekenki fotoya benziyor sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en keriz kulübüyüzHerifi 2 milyon dolara kiraladik. Opsiyonu 4 milyon dolar. Yani maliyeti 6 milyon dolar ediyor zaten. Mohamed'in satışından karimiz Akbaba'nin yillik maasini karsilar en fazla.
Bu resim galatasaray'a transfer olduğunda çekilmişti. Bu sıcak havada ceketle fransa'da foto çekilecek hali yok ya.Bu resim yeni deme bana
dememBu resim yeni deme bana
Terim’e Halland’ı ver 6 aya gönderir.
Bence haaland gene olurdu bazı oyuncular vardır elmasdır senin birşey yapmana gerek kalmaz haaland'da öyle bir oyuncu bizde 1,2 sene kalıp transfer yapardı muhakkak.Dün asporda Erman aynı şeyi söyledi. HAALAND Türkiyeye gelse 130 milyonluk futbolcu olmazdı 5-6 milyona satılırdı dedi haklı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklisin dikkat etmedim ona.Bu resim galatasaray'a transfer olduğunda çekilmişti. Bu sıcak havada ceketle fransa'da foto çekilecek hali yok ya.
Terim: Halland bizim icin degerli bir oyuncu , tabii genc oyunculari dogru zamanda oynatmak lazim onlari kaybetmemek adina.Biraz daha pismesini beklerken supriz bir transfer teklifi geldi, o da gitmek isteyince izin verdik...Terim’e Halland’ı ver 6 aya gönderir.
6 aydır ilk defa gülüyor iki gözümün çiçeği.
alternatif vasıfısz halil dervişoğlu hoca yine takıma kazığını atacak1 gün kala Muhammed’i gönderdik ha. Demek ki alternatifi hazır![]()
Yapma yahu. Halil vasıfsız değil; Mohammed in yerine adam alınsın dersin bunu anlarım ama Halil'e vasıfsız demek düşmanlıktır.alternatif vasıfısz halil dervişoğlu hoca yine takıma kazığını atacak
halilin özetini geceyim yeni ömer bayram yada emra akbaba FT nin öz evladıYapma yahu. Halil vasıfsız değil; Mohammed in yerine adam alınsın dersin bunu anlarım ama Halil'e vasıfsız demek düşmanlıktır.
yok daha neler. İzlemediğimiz topçu olsa diyeceğim doğru olabilir.halilin özetini geceyim yeni ömer bayram yada emra akbaba FT nin öz evladı
yazık su verilen paralara
emre akbaba geldiginde de söylemiştik yanılmadık bunda da yanılacagımı sanmıyorum
valla renktaş umarım sizin ümit ettiginiz gibi olur ama ben pek sanmıyorumyok daha neler. İzlemediğimiz topçu olsa diyeceğim doğru olabilir.
Ümit ile ne alakası var? Geçen sene kaleye gidemediğimiz zamanlarda bu çocuk bizi pozisyonlara soktu, dönen topları Gedson karşıladı. Hani kalkıp Uganda liginden gelmiyor bu topçu ümit edelim.valla renktaş umarım sizin ümit ettiginiz gibi olur ama ben pek sanmıyorum