Bu Akşam Kovuluyor!

Minibüsçülük yapamayacak insanlar Galatasaray'ı yönetmeye çalışıyor.

hikmet karaman gelsin 7 hafta sonra göndeririz. 2.devre başında birde yılmaz vuralı deneyelim deriz 2 hafatada oda kovulur sonra tugayı getirirler baktılar olmuyor en sonunda a.albayrak sezon sonuna kadar kendi yönetir takımı :)

Yahu Yılmaz Vural kim ki bu takımın başına gelecek? Adını bile anmayın o adamın.

Ya Türkiye´de sampiyon olmak icin müthis bir hoca olmana gerek yok. Millet Ersun ve Ismail Kartal gibi heriflerle zirveye oynuyor iste.

Güclü yönetim ve hain olmayan oyuncular yeterli. Savasacaksin, kosacaksin, isteyeceksin vs. Hepsi bu. Türkiye´nin capi ortada. Barcelona olmaya gerek yok.

Bu takim bitmis, birsey olacagi da yok. Bunu görmek icin müthis bir futbol bilgisine de ihtiyac yok. Bu takimdan hicbir halt olmaz bu sene.

O yüzden diyorum, Tugay´i harcamaktansa, ki onun gelecegi olacagina cok inaniyorum, bu rezil dönemi Hiko gibi adamlarla atlatalim.

Bir beklentim olmadigi icin söylüyorum bunu. Biraz da futbolcu karakterli olacak arkadas. TD de bi yere kadar.

İlk 5 hafta gaz motivasyon ile takım uçuyo izlenimi verir sonra düşüş başlar hikmet ile bence, ancak hiç olmadı yerli taraftarın dilinden anlar bundan kötü olmayız diye düşünüyorum, hiç olmadı bu sezon öyle böyle motivasyon kırbaç saldırın evladım falan gibisinden şu 4.yıldızı alsak ya

#YilmazVural!

Hem alman pasaportu var..t.d. eğitimini almanya da görmüş :D:thumbup:

Tugay gelsin diyordum ama harcanır burada.

Tolunay Kafkas en doğru isim bence. Aslanlar gibi yönetir takımı.

Hikmet ile anlastilar bi aksilik olmazsa.

İlk 5 hafta gaz motivasyon ile takım uçuyo izlenimi verir sonra düşüş başlar hikmet ile bence, ancak hiç olmadı yerli taraftarın dilinden anlar bundan kötü olmayız diye düşünüyorum, hiç olmadı bu sezon öyle böyle motivasyon kırbaç saldırın evladım falan gibisinden şu 4.yıldızı alsak ya

Bu 4.yildiz olayini unutun derim. Galatasaray camia olarak cöküntü icinde. Yani 3-4 yillik bir psikoloji hazirlayin derim.

Zaten önerdigimiz TD adaylari bile ne rezil bir durumda oldugumuzu gösteriyor. 1.5 sene önce "Mourinho ilerde gelecek" tribindeydik.

Ama bir gercek var ki, Prandelli Galatasaray tarihinin en kötü TD´lerinden biridir, performans olarak. Kim gelirse gelsin, pozitif ivme yakalar.

Ben Tugay hocanin adamligina, karizmasina, futbol bilgisine güveniyorum. Ama bu kadro onu harcar. Tek korkum bu.

Bu 4.yildiz olayini unutun derim. Galatasaray camia olarak cöküntü icinde. Yani 3-4 yillik bir psikoloji hazirlayin derim.

Zaten önerdigimiz TD adaylari bile ne rezil bir durumda oldugumuzu gösteriyor. 1.5 sene önce "Mourinho ilerde gelecek" tribindeydik.

Ama bir gercek var ki, Prandelli Galatasaray tarihinin en kötü TD´lerinden biridir, performans olarak. Kim gelirse gelsin, pozitif ivme yakalar.

Ben Tugay hocanin adamligina, karizmasina, futbol bilgisine güveniyorum. Ama bu kadro onu harcar. Tek korkum bu.
Abi çok belli harcanacağı tugay bu ortamı kaldıramaz.
Ben o kadar olumsuz bakmıyorum olaya 1 puan gerideyiz, sadece adam gibi düzgün bir şekilde yönetilmeye ihtiyacımız var sahada oyuncuları adam edecek birine, hiç bir şey için geç değil bu kötü halimizle bi ivme yakalarız şampiyon oluruz direk şampiyonlar ligi paralar prestij üst üste katılma. Sonrası ne olur bilinmez ama şampiyonluk çok önemli bu sezon hiç olmadığı kadar.

Galatasaray'ın başına bence entelektüel birisi yakışır. Hikmet Karaman afedersiniz çomar gibi Galatasaray teknik direktörlüğünde hayal edemedim.

Hikmet Karaman, şuan için en doğru tercihlerden biri. Belki takımları sonradan alıp başarılı olma konusunda Dünyadaki en iyilerden biridir. :D Geçen sene UEFA Türkiye'de yılın antrenörü seçmişti bunu unutmayalım ve ikinci yarı Mancini'den fazla puan toplamıştı Erciyes ile.

B. Korkmaz gelsin stoper sorunu bitsin!1!1!1!! Kimi koyar oraya o ayrı.

Bence herkes Hikmet Karaman´in daha basarili olacagini biliyor, ama belli sebeplerden dolayi sevmiyorlar ve istemiyorlar.

Dediginiz gibi, sonradan devraldigi takimlarla hep basarili olmustur. Calistigi takimlara göre basarili bir TD oldugunu düsünüyorum.

Hikmet Karaman aciklanirsa yaygara koparmam sahsen.

Bülent Korkmaz vs. bunlar bos isler.

İlla Fenere kupa vercez, ligte puanlar kaybedecez, Anderlechte evimizde puan verecez, Başakşehir den 4 yiyecez, Dortmund dan 4 yiyecez, Arsenal dan 4 yiyecez, Dortmund dan yine 4 yiyecez, Anderlechte kaybedip 1 puanla sonuncu olcaz, Avrupaya veds etcez, son maçı gazozuna oyniyaz, anca öyle kovulacak.. Galatasarayı yöneten liseli dedeler, inşallah .. neyse

Hikmet Karaman gelsin.Şu dönemde olabilecek en mantıklı seçim.
Sezon sonuna kadar idare etsin beğenilmezse,yeni gelecek yönetim rahatlıkla şutlar.

Şuan ki linç döneminde Tugay gibi sevilen biri gelipte kendini yakmasın.
Hikmet Karaman gelsin bir kere de böyle bir yerli hocayı deneyelim :)
Çok çabalıyor,hırslı başarıya aç birisi Hikmet Karaman %100 başarılı olur demiyorum ama denemek lazım.
Hem şuan uzun vadeli hoca almak mantıklı olmaz gelecek yeni yönetimin önünü tıkamamak lazım.

Hikmet Karaman gelsin dertler bitsin :asd22:

Geri
Üst Alt