Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Minibüsçülük yapamayacak insanlar Galatasaray'ı yönetmeye çalışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Türkiye´de sampiyon olmak icin müthis bir hoca olmana gerek yok. Millet Ersun ve Ismail Kartal gibi heriflerle zirveye oynuyor iste.
Güclü yönetim ve hain olmayan oyuncular yeterli. Savasacaksin, kosacaksin, isteyeceksin vs. Hepsi bu. Türkiye´nin capi ortada. Barcelona olmaya gerek yok.
Bu takim bitmis, birsey olacagi da yok. Bunu görmek icin müthis bir futbol bilgisine de ihtiyac yok. Bu takimdan hicbir halt olmaz bu sene.
O yüzden diyorum, Tugay´i harcamaktansa, ki onun gelecegi olacagina cok inaniyorum, bu rezil dönemi Hiko gibi adamlarla atlatalim.
Bir beklentim olmadigi icin söylüyorum bunu. Biraz da futbolcu karakterli olacak arkadas. TD de bi yere kadar.
İlk 5 hafta gaz motivasyon ile takım uçuyo izlenimi verir sonra düşüş başlar hikmet ile bence, ancak hiç olmadı yerli taraftarın dilinden anlar bundan kötü olmayız diye düşünüyorum, hiç olmadı bu sezon öyle böyle motivasyon kırbaç saldırın evladım falan gibisinden şu 4.yıldızı alsak ya
Abi çok belli harcanacağı tugay bu ortamı kaldıramaz.Bu 4.yildiz olayini unutun derim. Galatasaray camia olarak cöküntü icinde. Yani 3-4 yillik bir psikoloji hazirlayin derim.
Zaten önerdigimiz TD adaylari bile ne rezil bir durumda oldugumuzu gösteriyor. 1.5 sene önce "Mourinho ilerde gelecek" tribindeydik.
Ama bir gercek var ki, Prandelli Galatasaray tarihinin en kötü TD´lerinden biridir, performans olarak. Kim gelirse gelsin, pozitif ivme yakalar.
Ben Tugay hocanin adamligina, karizmasina, futbol bilgisine güveniyorum. Ama bu kadro onu harcar. Tek korkum bu.
Bülent K. gelecek diye korkudan titremiyor değilim. Kabus olur kabus.