Rocket League indiriyorum şu an. Duyduğuma göre bayağı zevkliymiş.

Cdkeys.com da 6€ ya vardı aldım ben de dün.

sent via GSC

Rocket League indiriyorum şu an. Duyduğuma göre bayağı zevkliymiş.

Cdkeys.com da 6€ ya vardı aldım ben de dün.

sent via GSC

Reis ilk başta oynayamadığın için biraz saçma geliyor ama oynamayı öğrendikçe aldığın zevk katlanarak artıyor. Belli bir seviyeden sonra arkadaşların da varsa baya eğlenceli oluyor zaten. Aklında bulunsun da erkenden soğuma :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla yarım saat içinde deneyipte iade ettiğim tek oyun olabilir

Sabretseydin keşke. Dediğim gibi başlangıçta bu kadar saçma gelip de sonradan kendine bağlayan oyun yoktur. Kontrollerin zor olmasından da kaynaklanıyor biraz ilk başladığında senin gibi oynamayı bilmeyenlerle saçma sapan maçlar oluyor :) Oyunda nasıl hava topuna çıkıldığını 20 saat oynadıktan sonra öğrenmiştim 20 saat boşuna debelenmişim resmen :D O yüzden oyuna başlamadan önce Youtube'dan birkaç video izlemek de lazım iyi oynayan 1-2 kişi bulup..

FIFA 18
PES 18

Birkaç hafta sonra da inşallah FM 18

Boş boş oturmakta başa bela yav, insan eğlenirken bile sıkılmaya başlıyor :)

İçine çabuk alacak, öğrenme süresi kısa sürecek oyun arıyorum var mı tavsiyesi olan ?

Bir de bu playersunknown'un olayı nedir neden bu kadar fazla kişi oynuyor bu oyunu ?

Steam: Game and Player Statistics

Boş boş oturmakta başa bela yav, insan eğlenirken bile sıkılmaya başlıyor :)

İçine çabuk alacak, öğrenme süresi kısa sürecek oyun arıyorum var mı tavsiyesi olan ?

Bir de bu playersunknown'un olayı nedir neden bu kadar fazla kişi oynuyor bu oyunu ?

Steam: Game and Player Statistics

Dead Cells on Steam

Platform atalarının zamanlarından geldiğin için seversin diye düşünüyorum :D

Bir haftada 16 saat oynamışım.Dark Souls misali acayip bir zorluğu var.Ölünce tekrardan başlıyorsun,oyunda cell topluyorsun bu cellerle item açıyorsun vs tabi bunları aklında tutuyor

Oyunda 2 boss mevcut ve çizimleri oyun mekanikleri harika.Hikaye arıyorsan sevmezsin kuvvetle muhtemel

SUPERHOT on Steam

Bu oyunda zamanı büküyorsun muhtemelen 4-5 saatte bitirirsin.Matrix vari bir havası var ama hikayesi fena değil.Özellikle bir kaç sahnesinde seni izliyorlarmış moduna sokuyor paranoyak bir oyun :D fiyatı biraz tuzlu,indirime girmiyor pek

theHunter: Call of the Wild™ on Steam

Ben şu oyunu çok sevdim ama sen muhtemelen bir hayvansever olarak pek beğenmezsin :D

Stardew Valley on Steam

Ve son önereceğim oyun en çok sevdiğim oyun olabilir.Grafiklere aldanma lanet kapitalist düzene karşı gelen bu oyun beni ziyadesiyle memnun etti :d

Cities Skylines. Şehir plancısı olunca böyle oyunlar keyif veriyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dead Cells on Steam

Platform atalarının zamanlarından geldiğin için seversin diye düşünüyorum :D

Bir haftada 16 saat oynamışım.Dark Souls misali acayip bir zorluğu var.Ölünce tekrardan başlıyorsun,oyunda cell topluyorsun bu cellerle item açıyorsun vs tabi bunları aklında tutuyor

Oyunda 2 boss mevcut ve çizimleri oyun mekanikleri harika.Hikaye arıyorsan sevmezsin kuvvetle muhtemel

SUPERHOT on Steam

Bu oyunda zamanı büküyorsun muhtemelen 4-5 saatte bitirirsin.Matrix vari bir havası var ama hikayesi fena değil.Özellikle bir kaç sahnesinde seni izliyorlarmış moduna sokuyor paranoyak bir oyun :D fiyatı biraz tuzlu,indirime girmiyor pek

theHunter: Call of the Wild™ on Steam

Ben şu oyunu çok sevdim ama sen muhtemelen bir hayvansever olarak pek beğenmezsin :D

Stardew Valley on Steam

Ve son önereceğim oyun en çok sevdiğim oyun olabilir.Grafiklere aldanma lanet kapitalist düzene karşı gelen bu oyun beni ziyadesiyle memnun etti :d

Teşekkür ettim, inan çok makbule geçti alışılagelmiş oyunların dışında tavsiye vermen.

Tropico hiç oynamadım. Duymuştum ama fırsatım olmadı. O nasıl?

Denemeni tavsiye ederim.Ada ülkelerini yönetiyorsun,muz ülkelesi olmaktan çıkıp dünyada saygın bir ülke olmaya çalışıyorsun.Tabi kolay olmuyor her ayrıntıyı düşünmüşler mesela yurt dışından göçmen alırsan milliyetçiler ayaklanıyor.Askeri darbeler olabiliyor,halkı mutlu etmezsen sana suikast bile düzenleyebiliyorlar.Ülkenin kontrolünü mafya gruplarına bırakabiliyorsun karşlığında para veriyorlar sana işler sonra daha çok karışıyor.Basına açıklama yapıyorsun mesela Abd nin müslümanlara uyguladığı politikalar yanlış diye Abd yardımı kesiyor fln kısaca böle

Geri
Üst Alt