Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.907
- 1.648
Cuphead. Cok guzel oyun.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rocket League indiriyorum şu an. Duyduğuma göre bayağı zevkliymiş.
Cdkeys.com da 6€ ya vardı aldım ben de dün.
sent via GSC
Reis ilk başta oynayamadığın için biraz saçma geliyor ama oynamayı öğrendikçe aldığın zevk katlanarak artıyor. Belli bir seviyeden sonra arkadaşların da varsa baya eğlenceli oluyor zaten. Aklında bulunsun da erkenden soğuma
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla yarım saat içinde deneyipte iade ettiğim tek oyun olabilir
Pes nasıl renktaşım?FIFA 18
PES 18
Birkaç hafta sonra da inşallah FM 18
Pes mi Fifa mi ?FIFA 18
PES 18
Birkaç hafta sonra da inşallah FM 18
Pes mi Fifa mi ?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pes nasıl renktaşım?
Boş boş oturmakta başa bela yav, insan eğlenirken bile sıkılmaya başlıyor
İçine çabuk alacak, öğrenme süresi kısa sürecek oyun arıyorum var mı tavsiyesi olan ?
Bir de bu playersunknown'un olayı nedir neden bu kadar fazla kişi oynuyor bu oyunu ?
Steam: Game and Player Statistics
Cities Skylines. Şehir plancısı olunca böyle oyunlar keyif veriyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tropico 4 oynadın mı

Dead Cells on Steam
Platform atalarının zamanlarından geldiğin için seversin diye düşünüyorum
Bir haftada 16 saat oynamışım.Dark Souls misali acayip bir zorluğu var.Ölünce tekrardan başlıyorsun,oyunda cell topluyorsun bu cellerle item açıyorsun vs tabi bunları aklında tutuyor
Oyunda 2 boss mevcut ve çizimleri oyun mekanikleri harika.Hikaye arıyorsan sevmezsin kuvvetle muhtemel
SUPERHOT on Steam
Bu oyunda zamanı büküyorsun muhtemelen 4-5 saatte bitirirsin.Matrix vari bir havası var ama hikayesi fena değil.Özellikle bir kaç sahnesinde seni izliyorlarmış moduna sokuyor paranoyak bir oyunfiyatı biraz tuzlu,indirime girmiyor pek
theHunter: Call of the Wild™ on Steam
Ben şu oyunu çok sevdim ama sen muhtemelen bir hayvansever olarak pek beğenmezsin
Stardew Valley on Steam
Ve son önereceğim oyun en çok sevdiğim oyun olabilir.Grafiklere aldanma lanet kapitalist düzene karşı gelen bu oyun beni ziyadesiyle memnun etti :d
Tropico hiç oynamadım. Duymuştum ama fırsatım olmadı. O nasıl?
![]()