Bu Neyin Sevinci?

İbret olsun diye kilitlemeyin bu konuyu...Neymiş medyum memişlik yapmamak gerekiyormuş. Bekleseydin bir üçüncü olsaydık renkdaş, neyin acelesi bu..

Icim rahat yazdiklarim orada, tecrube (yas, gormusluk,deneyim..) sunu gosteriyordu, "sen kazan gerisini bekle". Onu yaptik, onu soyledik. Hala sakin olmaliyiz. En kotu ikinci olmaliyiz, israrla soyluyorum, ikincilik hic de kotu degil. CL gitmek cok muazzam gelir. Ama gonlumuzde Kupa'da. Tarihimiz ve DNA'miz bunu gerektiriyor. Genc kardeslerimi de anliyorum, ama fevri olmayin. Akilci olun. Amac, basari = Galatasaray.

Son maç elimizden geleni yapacağız. Yetmezse de yapacak bir şey yok. Buraya gelmesi bile yeterince ilginç oldu.

Valla açıkçası böyle kötü bir sezondan sonra bnce teselli akşamı o yüzden sevinmekten ziyade eğlendik aslında... Yalancı bir şampiyonluk hissi verdi... Hatta yöneticiler cıkmış mayıslar bizimdir diye ötüyorlar 3 hafta önce de konuşsaydınız bizimdir diye... Neyse ben çok eğlendim bugun... Şamp olursak yine seviniriz ama malesef bu gercekleri degiştirmez

Son iki senedir pandemi olmasaydı tartışmasız şampiyon herşeye rağmen olurduk resmen geçen sene yaktı bu sene de işi garantilerdik şimdiye kadar zor ama son maç inşallah Alahın izniyle şampiyon olacağız

D4flkUlUIAEiU2B.webp

Emre akbaba 1 bu konuyu açan şahıs 2. İbrete alem cumartesi maçtan sonra bu konu sahibi ban, emre akbaba sayfaı delete..

İstifa vs edilir sezon sonu da geçen beşiktaş maçı gayet iyi oynayıp haklı bi galibiyet almıştık. Sevinmeyip napıcaz

Geri
Üst Alt