Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
bu ne boş bir konu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın kenarda olmadigi zaman takimin kotu gittigini biliyoruz. Yardimcilarinin bi boka yaramadigini da biliyoruz. Ve bunu hoca da biliyor. Hoca bir şeyi daha biliyor, takıma, kulube veya kendisine ceza vermek icin hazirda bekleyen bir tffnin olduğu.
Sen diyorsun ki, Eyy Galatasaraylilar, önümde bataklık var, sonra gidip o bataklığa giriyorsun. Sakın bana gelip yonetim yok sahip cikacak, konusacak gibi seyler soyleyerek savunma. 67 yasindasin, inanilmaz bir tecrubeye sahipsin ve sinirlerine hakim olamiyorsun. Maç icinde veya maç sonunda gosterdigin tavirlarla veya soylemlerle sana ceza vermek icin hazirda bekleyen bir sistemi harekete geciriyorsun. Bir işe yaramayan yardimcilarini konuştur. Zamaninda hocanin fedaisi şifoydu. Şimdi de bir yardimcisi fedai olabilir. Yonetim mi sahip cikmiyor? 2 saat oyuncu pazarligi yaptirdigin, sozunden cikmayan apoyu konuştur.
Yani demem o ki, Ezbere yorum yapıp rize maçını ortaya atmayalim sadece. Bu sezon sanirim 6 maç tribune cıktı. 4ün de puan bıraktık.
Taktiksel anlamda da 4 yılda en iyi dönemi tudorun şutlanıp geldigi sezondu bence.
33 maç tribune cikmis hoca. Kariyerinde 1 sezonu tribunde gecirmis rts. Yonetimle alakali bi durum dğl bence alışkanlık olmuş. Diyorum ya işte, yardimcilarini konustursun. Baska bi ise yaramazlar zaten. 12-13 sezonu 12 maç ceza almis yaw. Insaf. Ustelik yonetiminde aktif oldugu sezonlardan biri.terim o kadar açıklamayı zaten başta yönetim olmadığı için yapmak durumunda kaldı. buna rağmen hem cezasını misliyle aldı, hem de sahada doğrandık. sanki hoca ortada bir şey yokmuş ya da konuşmak için sıra yarışı yapılıyormuş da kendini ortaya atmış gibi bir durum oluşturmayalım. sen kenarda kendini gösterip hakkını aramazsan dünkü gibi yüzyılın en eyyam penaltısının bile karşılığnıı alamaz mağdur edilirsin bu ülkede. zaten o yüzden terim gidecekse de ya yönetim güçlü olmalı ya da yerine gelecek teknik adam diye söylüyoruz.
tudor takımına yaptığı tek nitelikli taktiksel ekleme fernando'nun yanına donk'u koyup o saha içi yerleşimi berbat takımı bir tık daha savunmacı ve dengeli hale getirmesiydi. buna rağmen ilk yıl akhisar ve alanya, 2. yıl rize deplasmanlarında hala maçı 3'er tane atmadan koparamayan, oyuncu kalitesinin ön planda olduğu sistemsize yakın bir takımdık. 2 yıldır kötü ve toplama takımlar ve hakemle federasyon mağduriyetine rağmen yarışın içinde kaldıysak bunu düşük oyuncu kalitesinden ziyade taktiksel gelişime borçluyuz.
biraz kalkıyordu çünkü, biraz da sertti, ve sıcak
emoji sevmem
@Keramettin TANRIVERDİ 1 ) FT sırf hoca rezil olsun diye eleştiren ve Galatasaray'ın başarısızlığını isteyenler 2. profil çoğunlukta diyorsan forumun çoğunluğunun Galatasaraylılığını sorgulamak lazım..
Adamı indirmek için Koç seneler boyunca mücadele edecek , Nihat ve geçmişteki Demirören sayısız operasyon çekip indirmeye çalışacak.. Hatta zamanında ayartacaklar Ancak çıkıp Yeter ki hoca gitsin ne olursa olsun Galatasaray başarılı olmasa da olur diyecek öyle mi ? Niye takım tutuyoruz ki o zaman.. Hocanın Ali Koç'a attığı videolu göndermeden zevk almıyorsan bu takımı tutma bırak daha iyi..
Kimse hoca gitsin diye için GS başarısız olsun isteyemez.. O zaman o ağırlıklı çoğunlukta olanlar dediğin bencede forumun çoğunluğu olanlar bu takımın taraftarı değildir bence..
2)Hocanın eline imkan falan verilmedi diyorsun ama hoca ikinci yarı yapılan transfer sonrası kendi ağzıyla yönetim teşekkürü hak etti demedi mi.. Sonrasında keyiflenip transfer listemi hazırlıyorum eline kağıdı kalemi alın diye eziklere giydirmedi mi ? .. Muhammed - Onyekuru - Gedson - Halil - Yedlin gibi adamlarla yönetim hocanın eline imkan vermemişse birşeyi konuşmaya gerek yok o zaman..
3)FT bazı maçlarda saçma oyuncu tercihleri yapmasa şampiyonduk diyorsun.. Doğru diyorsun o bazı kelimesini alalım ikinci maçların çoğu olarak değiştirelim.. Kazandığımız maçlar dahil oynadığımız maçların tamamı açalım bakalım.. Yapmadığı değişiklikler.. Saçma sapan ilk 11 tercihleri sonucu Marcao ve Luyindamanın yaptığı hatalar.. Arda Turan-Emre Akbaba ısrarları vs.. milletin krizlerini üst üste koyalım sonuç olarak nur topu gibi bize hocaya nefret olarak geri dönsün bu durum..
4) Sakatlıklar bizi ciddi derecede etkiledi ancak kendi Muhammed'i Onyekuru'yu ve Yedlin'i durup duruken kesip yerlerine adam koyunca bedelini ağır ödemedik mi ?.. Linnes'in yaptığı hatalar , Onlarca farklı dizilişlerde milleti oynatıp sistemin bir türlü oturmaması.. Örneğin 3-5-2 tercihi yüzünden Marcao ve Luyindama'nın yaptığı hatalar vs.. Hiçbir önemli maçta kiliti açamamış Arda Turan-Belhanda tercihleri vs.. Bizim fişimizi hoca çekti sayın adminim..
Sonuç olarak hocaya olan nefret boşa değil..