- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Bu arada ben FT'yi hiç bir zaman öyle çok sevmedim, 96da da 2002'de de 2012'de de, son gelişinde de. Zaten benim lugatımda öyle bir şahsa karşı biat etmek, onun büyük hayranı olmak gibi durumlar da yoktur.
FT'ye destek verdiğim dönem de son iki senedir sadece, bunun saha içi dışında saha dışında da sebepleri var ancak elin yalı çocuklarına karşı hocanın karşısında da duracak değilim. Şampiyon olurken hocayı belki de en çok eleştirenken son 2 senede destek veriyor olmamın tek sebebi de bu değil, ekstraordinary bir dönem yaşıyoruz ve bence bu dönem açık ara en çok bize zarar verdi. Eylül 2019'dan itibaren yaşadıklarımızı yazsam çoğunuz vay be diyecekken bunların çoğunu göz ardı ediyorsunuz.
FT'ye destek veren kimsenin de oynanılan topu ya da hocanın yaptığı hataları savunduğunu düşünmüyorum. Kalır veya gider bunlar farklı şeyler ancak biz kaybedince FT bahane buluyor diyen adamlar bugün gelmiş Sergen kaybedince "KADROLARI EKSİKTİ." diyebiliyorsa hem samimiyetinizden hem de taraftarlık bilincinizden şüphe duyarım.
ewt birebir aynı vaziyeti düşünmekteyim