Bu Neyin Sevinci?

Bu arada ben FT'yi hiç bir zaman öyle çok sevmedim, 96da da 2002'de de 2012'de de, son gelişinde de. Zaten benim lugatımda öyle bir şahsa karşı biat etmek, onun büyük hayranı olmak gibi durumlar da yoktur.

FT'ye destek verdiğim dönem de son iki senedir sadece, bunun saha içi dışında saha dışında da sebepleri var ancak elin yalı çocuklarına karşı hocanın karşısında da duracak değilim. Şampiyon olurken hocayı belki de en çok eleştirenken son 2 senede destek veriyor olmamın tek sebebi de bu değil, ekstraordinary bir dönem yaşıyoruz ve bence bu dönem açık ara en çok bize zarar verdi. Eylül 2019'dan itibaren yaşadıklarımızı yazsam çoğunuz vay be diyecekken bunların çoğunu göz ardı ediyorsunuz.

FT'ye destek veren kimsenin de oynanılan topu ya da hocanın yaptığı hataları savunduğunu düşünmüyorum. Kalır veya gider bunlar farklı şeyler ancak biz kaybedince FT bahane buluyor diyen adamlar bugün gelmiş Sergen kaybedince "KADROLARI EKSİKTİ." diyebiliyorsa hem samimiyetinizden hem de taraftarlık bilincinizden şüphe duyarım.

ewt birebir aynı vaziyeti düşünmekteyim(y)

Şampiyon olsak hala Galatasaray'a sallayıp eleştirecek o kadar çok taraftar var ki...

Savunmaları da kötü oyun oynadığımızı söylemeleri.

Biz sevinenler zaten Bayern Münih, Manchester City olduğumuz iddiasında değiliz. Burası İngiltere ligi değil. Burası Türkiye ligi. Çöp lig.

Sezonun sonu gelmedi, Fener şampiyon oldu da haberimiz mi yok? Sahamızda alkışlayacaklar tabi diyen çebi ve sezon başı pohpohlanan Sergen’in kollanan Beşiktaş’ı evire çevire yendik sevinmeyelim de üzülelim mi ? Ayrıca ben forumda öyle ahım şahım sevinen görmedim valencia golü hepimizi üzdü.
:uiyy: :uiyy: :uiyy: :uiyy: :uiyy: :uiyy: :uiyy: :uiyy: :uiyy: :uiyy: :uiyy:

Şampiyon olsak hala Galatasaray'a sallayıp eleştirecek o kadar çok taraftar var ki...

Savunmaları da kötü oyun oynadığımızı söylemeleri.

Biz sevinenler zaten Bayern Münih, Manchester City olduğumuz iddiasında değiliz. Burası İngiltere ligi değil. Burası Türkiye ligi. Çöp lig.
iyide adamın yazdığını like lamışsınız? fikriniz bugünmü değişti.

Hâlâ az da olsa bir ihtimal olduğu için ve Çebi denen adamın ve tjk camiasının bir taraflarının kalkmasından sonra hanyayı konyayı görmelerine vesile olduğumuz için...
Dün A.gücü son golü yemese çok daha başka şeyler yazardım ama şu an için daha zor bir ihtimal halini aldı şampiyonluk
Çünkü tjk'nin kalan maçlarda takılacağını düşünüyorum.
Tabi zamanında biz de o puanları kaybetmeyecektik en büyük hata esas bizim
Ama ne yapalım şu aşamada karalar mı bağlayalım galip geldiğimiz maçtan sonra , hala da bir ihtimal varken
Takımımızı destekleyeceğiz son 2 maç daha. Sonra diyeceğimizi deriz, üzülecek durumdaysak üzülürüz.

Şu aşamada bu başlıkları açmanın kimseye faydası yok. Lig sonunu bekleyelim.
Hâlâ daha biten bir şey yok .
Bekleyelim son maçı
İhtimallerin en güzelini düşünelim
Galatasaray kazansın !

Feneri şampiyon yaptık ama paralel evrende, gerçi onlar o evrenlerde bile şampiyon olamıyodur :asd:

Saha da olan ve futbol dışına çıkmayan hocaya saygımız sonsuz. Hocanın son yıllarda olamadığı iki alan bu maalesef.

Geri
Üst Alt