Bu Neyin Sevinci?

Konudaki ilk mesaja attigim like'i bana bugun geri çektiren Galatasaray futbol takimi + teknik heyeti can-ı gönülden kutlarim

Arkadaşın söylediklerinin çoğu doğru.Şampiyon olmamız da bunu değiştirmiyor.Hepiniz gibi ben de yerimde duramıyorum.Cumartesi günü farklı kazanıp,Fener ve Beşiktaş‘I üst üste koyup efsane bir şampiyonluk görmek istiyorum.İnşallah da olur.Fakat şampiyon olduk diye bu seneki kepazeliği unutmamız mümkün değil.Rakip takımların da bu kepazelikleri bizim gibi yaptıklarını görünce, tüm suçu hocaya yükleyerek biraz haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım.Dikkate almadığım bazı faktörlerin rolü, bu şartlarda epey etkili olmaya başlamış olabilir.O konuda kendime bir eleştiri getirebilirim, fakat hala hocanın bu seneki performansıyla ve tavırlarıyla İstifayı hak ettiğini düşünüyorum.

Bugün maç konusunu açın.. Kadroyu görür görmez milletin girdiği krizlere bakın.. Milletin ikinci yarıya kadar Emre Akbaba-Arda vs.. yorumlarını bir okuyun. .Vay Terimcisin yok Anti Terimcisin meselesini geçin bu konularda hiç aktif olmayan çoğunluğun isyanına bir bakın..

Yahu arkadaş bir yanlışta bu kadar ısrar ve inat edilir mi ?.. Allah'ın yardımıyla şampiyonluğa tutunduk biz... Hocanın becerisiyle değil.. 100 Galatasaraylı'nın 95'i çıkıp Sivas Feneri yener diyebilirmiydi.. Bugün nasıl bir direkten döndük farkındamısınız ?

Benim gibi birçok kişi kadroyu görür görmez tiksinip maç izlemedi.. İzleyende sinir küpü oldu her maç olduğu gibi.. Arda ve Emre'yi ilk 11'ye yazan adam için bu şahıslar takımın önündedir...Rotasyonda olması gerekenler ilk 11'e yazıp kaderimizle yine oynandı bugün.. Emre Akbaba kaçırdığı penaltıyla yine bize yazık etmedi mi ? Hem gol hemde gollere engel oldu onun bu beceriksizliği.. Ya yarın bu yüzden şampiyonluk giderse ?

Onun hocaya göre aslolan Galatasaray değil evlatlarımızın yapılması gereken sözleşmesidir..

Mesele sen haklı çıktın ben haklı çıktım meselesi değil.. Galatasaray tarihinin en kolay şampiyonluğu kaçmak üzere.. Kaderimiz Beşiktaş'ın elinde hala..

Bu taraftar sadece liyakat istiyor kardeşim.. Adalet istiyor.. Saçma sapan ilk 11 veya onlarca farklı formasyonla takım hiç edilsin istemiyor.. Bunların zerresi olsaydı 3-4 hafta önceden çoktan şampiyonluğumuzu ilan eder bambaşka seviyede olurduk..

Ha kulun bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var.. Fenerin yaşadıklarını görünce bu kader boşuna değil diyoruz.. İnşallah şampiyon oluruz..

Bugün maç konusunu açın.. Kadroyu görür görmez milletin girdiği krizlere bakın.. Milletin ikinci yarıya kadar Emre Akbaba-Arda vs.. yorumlarını bir okuyun. .Vay Terimcisin yok Anti Terimcisin meselesini geçin bu konularda hiç aktif olmayan çoğunluğun isyanına bir bakın..

Yahu arkadaş bir yanlışta bu kadar ısrar ve inat edilir mi ?.. Allah'ın yardımıyla şampiyonluğa tutunduk biz... Hocanın becerisiyle değil.. 100 Galatasaraylı'nın 95'i çıkıp Sivas Feneri yener diyebilirmiydi.. Bugün nasıl bir direkten döndük farkındamısınız ?

Benim gibi birçok kişi kadroyu görür görmez tiksinip maç izlemedi.. İzleyende sinir küpü oldu her maç olduğu gibi.. Arda ve Emre'yi ilk 11'ye yazan adam için bu şahıslar takımın önündedir...Rotasyonda olması gerekenler ilk 11'e yazıp kaderimizle yine oynandı bugün.. Emre Akbaba kaçırdığı penaltıyla yine bize yazık etmedi mi ? Hem gol hemde gollere engel oldu onun bu beceriksizliği.. Ya yarın bu yüzden şampiyonluk giderse ?

Onun hocaya göre aslolan Galatasaray değil evlatlarımızın yapılması gereken sözleşmesidir..

Mesele sen haklı çıktın ben haklı çıktım meselesi değil.. Galatasaray tarihinin en kolay şampiyonluğu kaçmak üzere.. Kaderimiz Beşiktaş'ın elinde hala..

Bu taraftar sadece liyakat istiyor kardeşim.. Adalet istiyor.. Saçma sapan ilk 11 veya onlarca farklı formasyonla takım hiç edilsin istemiyor.. Bunların zerresi olsaydı 3-4 hafta önceden çoktan şampiyonluğumuzu ilan eder bambaşka seviyede olurduk..

Ha kulun bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var.. Fenerin yaşadıklarını görünce bu kader boşuna değil diyoruz.. İnşallah şampiyon oluruz..
aslına bakarsan sivas ın fenerden puan alması olasıydı. yukarılara oynamak isteyen hedefi olan ve 17 maçtır yenilmeyen bir sivas vardı maç öncesinde. asıl sürpriz 10 kişi bjk yi yenen karagümrüğün gerçekleştirdiğidir. öyle yada böyle ileride sezona bakılınca kolay kacan sampiyonluk değil mucize sampiyonluk olarak nitelendirilecek. bunu basarmayı oyun olarak haketmesek de galatasaray'a yakısırdı. kolay gün olmayacak ctesi. tahminim ucu ucuna şampiyon olacağız. öyle 2 3 fark averajla falan olmayacak bu. hayırlısı neyse o olsun. geçmişe bakıp yakınmaya gerek yok. şimdi önümüzdeki maça sonrasında da önümüzdeki yıllara bakacağız. özledik söke söke maç alan galatasaray'ı. geçen hafta bjk ye 1 gol daha atsak (ki atabilirdik istesek) bu hesaplara gerek kalmaadan daha basit görünen bir maça cıkacaktık. olmadı. yapacak bir şey yok. buraya kadar pes etmedik gene etmeyeceğiz ve o kupayı alacağız.

Geri
Üst Alt