Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.424
- 21.308
- 2.098
Bir uyuduk neler olmuş.
Dursun, Eşref vs aday olur, bakalım sonumuz hayır olsun.
Dursun, Eşref vs aday olur, bakalım sonumuz hayır olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa cengizde buyuk hatalar yapti mai yonden fena gitmesede bence idari yonden cok hatasi oldu son doneminde onunda ibra edilmemesi bence dogruyduBasarili olamayan ve ayni zamanda liseli olmayanlar gidiyor olarak revize edelim
Burak Elmas'ı ben ilk günden beri onaylamadım. Çandaş Tolga Işıkla yaşadıkları MC dönemindeki değişken tavrından dolayı en başta ama ekibi sağlamdı benim gözümde. Tek eksik ağır top birisi olmamasıydı zaten bunu hem yönetimde hem sahada yaşadık. Tabii erkenden dağılmaya başladı ama bence seçimdeki en iyi kadro ondaydı.
Sanırım Aralık ayının sonlarına doğru da seçim kararı alması gerektiğini yazmıştım ama ibrasızlıkla olmamalıydı bu. Maaşları düşürmesi, Campos hamlesi ise oldukça olumluydu benim gözümde ki hala iddia ediyorum biz 15. olacak takım değildik bu sene, gol atamamak çok ağır patladı.
Bunları ayrı tutarsak Dursun Özbek döneminde ki ilk 2 senesini ben de takip etmedim ama sonrasında forumda deklarasyon yazılacaktı tek tek araştırdım yapılanları, tarihte görmediğim işler yapmıştı adam. Sonrasında Cengiz yönetimi bunları su yüzüne çıkarmaya başladı ama pek ikna edemedi kongreyi. Faturaları falan basına servis ettiler. Hem sahada hem de masada kaybettiğimiz bir dönemdi o yüzden o ibra edildiyse artık herkes ibra edilir noktasına gelmişti iş ama liseli olmak bence bunda önemli bir etken zira Cengiz forvet alamadı ve köfteler dedi diye şak hemen gördü ibra sopasını.
Ben bu şartlarda durumun düzelebileceğini de pek düşünmüyorum bu arada. BB önemli bir kısıtlama, kur malum. Hata lüksü olmayan birisi başkan olacak ve Mart 2023te yine benzer şeyleri yaşayacağız muhtemelen.
Mc ibra edilmediginde basariliydi ve ibrasizlik icin zerre sebep yoktu. Cok cok buyuk bir cogunluk tepli gostermisti hatta. Sonradan basarisiz olmasi o donemki kararin rezillik oldugunu degistirmez.Mustafa cengizde buyuk hatalar yapti mai yonden fena gitmesede bence idari yonden cok hatasi oldu son doneminde onunda ibra edilmemesi bence dogruydu
Ne alaka şimdiKurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir...
İsmi geçen aday adayları arasında buna cesaret edebilecek sadece Ünal Aysal var. Bir önceki yönetim Mustafa Cengiz şimdiki yönetim Burak Elmas ın Fatih Terim e sığınıp sonradan Fatih Terim in başlarını yediği senaryoyu başka bir başkan ile yaşarızFt adlı elemanı kulube almayacak herhangi bi başkanı destekleriz
sürekli aynı döngüye girmekten sıkıldık bundan sonra başarılı olmayacagı kesin
Farkımız bu, bence bunun adı erken teşhisdir. Eğer ibra edilseydi demek ki bu hale bile düşünce ibra edilebilir algısı daha kötü olmaz mıydı ? 15. sıradayız tekrar hatırlatayım. Bakın fenere, bjk'ye hangisi bunu yapabilir yada yapabildi ? Ben Galatasaray'ın bu yönünü çok beğeniyorum. Kimseye iltimas tanımıyor.Bugün Galatasarayın bittiği gündür. Herkes sevinmiş ama 6 ayda bir ibrasızlıkla yönetim değiştirir dururuz artık.
takımın eksiğinin orta saha olması çok barizken birisini alamamak (pulgarı saymıyorum)Bugün Galatasarayın bittiği gündür. Herkes sevinmiş ama 6 ayda bir ibrasızlıkla yönetim değiştirir dururuz artık.
Neyi basariliydi abdurrahim soz verip takima bir forvet alamamisti bu ibra denen seyi cok buyutmusler bugune kadar hep sallabas el kaldirdiklari icin ibra sanki ocu gibi gorunuyorMc ibra edilmediginde basariliydi ve ibrasizlik icin zerre sebep yoktu. Cok cok buyuk bir cogunluk tepli gostermisti hatta. Sonradan basarisiz olmasi o donemki kararin rezillik oldugunu degistirmez.
Eger liseli olsa %80le falan ibra edilirdi
korku dağları bekler smord hazır mısın 18. ft dönemineFt adlı elemanı kulube almayacak herhangi bi başkanı destekleriz
sürekli aynı döngüye girmekten sıkıldık bundan sonra başarılı olmayacagı kesin
Dursun yonetimi 500 kat daha kotuydu.Neyi basariliydi abdurrahim soz verip takima bir forvet alamamisti bu ibra denen seyi cok buyutmusler bugune kadar hep sallabas el kaldirdiklari icin ibra sanki ocu gibi gorunuyor
Sportif basarisiz olan veya cok buyuk hata yapan ibra edilmez liselide olsa edilmezdi eski lise hegomanyasi artik yok olsa zaten mc baskan olamazdi