Burak Elmas Dönemi İdari Yönden İbra Edilmedi | Galatasaray Seçime Gidiyor

Bir uyuduk neler olmuş.

Dursun, Eşref vs aday olur, bakalım sonumuz hayır olsun.

Keşke ülkede yetkililer gereğinde istifa etmeyi bilselerdi. Böyle yaka paça başkan indirir gibi görünmesi de içimize sinmiyor. Ama istifa da bir erdemdir. O erdemi kendi gostermeliydi.

Medya Fatih Terimin zaferi olarak servis edecektir.

Shutlandiktan sonra medya sosyal medya herkes belmasin uzerine oynamaya basladi.

Danisman ve sd mevzusunu gormek isterdim ama nasip degilmis.

Metin dursun gelirse terim ve evlatlari geri doner floryaya kahraman olarak. Arda da yardimci Ant olur. Midesi kaldiran da destek olur

Burak Elmas'ı ben ilk günden beri onaylamadım. Çandaş Tolga Işıkla yaşadıkları MC dönemindeki değişken tavrından dolayı en başta ama ekibi sağlamdı benim gözümde. Tek eksik ağır top birisi olmamasıydı zaten bunu hem yönetimde hem sahada yaşadık. Tabii erkenden dağılmaya başladı ama bence seçimdeki en iyi kadro ondaydı.

Sanırım Aralık ayının sonlarına doğru da seçim kararı alması gerektiğini yazmıştım ama ibrasızlıkla olmamalıydı bu. Maaşları düşürmesi, Campos hamlesi ise oldukça olumluydu benim gözümde ki hala iddia ediyorum biz 15. olacak takım değildik bu sene, gol atamamak çok ağır patladı.

Bunları ayrı tutarsak Dursun Özbek döneminde ki ilk 2 senesini ben de takip etmedim ama sonrasında forumda deklarasyon yazılacaktı tek tek araştırdım yapılanları, tarihte görmediğim işler yapmıştı adam. Sonrasında Cengiz yönetimi bunları su yüzüne çıkarmaya başladı ama pek ikna edemedi kongreyi. Faturaları falan basına servis ettiler. Hem sahada hem de masada kaybettiğimiz bir dönemdi o yüzden o ibra edildiyse artık herkes ibra edilir noktasına gelmişti iş ama liseli olmak bence bunda önemli bir etken zira Cengiz forvet alamadı ve köfteler dedi diye şak hemen gördü ibra sopasını.

Ben bu şartlarda durumun düzelebileceğini de pek düşünmüyorum bu arada. BB önemli bir kısıtlama, kur malum. Hata lüksü olmayan birisi başkan olacak ve Mart 2023te yine benzer şeyleri yaşayacağız muhtemelen.

Deklarasyon yayımlandı mı peki ? Okumak isterim.

Gol konusundaki şanssızlık doğru katılıyorum. Tek tek bakınca çok kritik anlar yaşadık. Pahalıya mal oldu hem hoca hem Başkan değişti günün sonunda. Özbek dönemi benim adıma biraz bulutlu. O yüzden bakacağım bir ara. Elmas yönetimi ben kendi adıma kötünün iyisi olarak destekledim. Alkışlamadım ya da manevi bir dileğim olmadı. Yine böyleyim. Bakıyorum isimlere yine elle tutulur bir isim yok.

Yalnız bu maaşların düşürülmesi konusunda birşey eklemek isterim. Tamam doğru hamle ama artık kime ne verdiğini söylemeyeceğini belirtmesi de bence yanlış oldu. Saçma sapan yerlere/isimlere yine para verilmiş. Maaş vermedik ama seçimler bir yana verilen diğer anlamsız ücretler yine devam etmiş. Durum nötr hale gelmiş yine.

Sonumuz hayrola diyelim. Umarım iyi bir Başkan ve yönetim çıkarırız.

Bugün Galatasarayın bittiği gündür. Herkes sevinmiş ama 6 ayda bir ibrasızlıkla yönetim değiştirir dururuz artık.

Mustafa cengizde buyuk hatalar yapti mai yonden fena gitmesede bence idari yonden cok hatasi oldu son doneminde onunda ibra edilmemesi bence dogruydu
Mc ibra edilmediginde basariliydi ve ibrasizlik icin zerre sebep yoktu. Cok cok buyuk bir cogunluk tepli gostermisti hatta. Sonradan basarisiz olmasi o donemki kararin rezillik oldugunu degistirmez.

Eger liseli olsa %80le falan ibra edilirdi

Ft adlı elemanı kulube almayacak herhangi bi başkanı destekleriz

sürekli aynı döngüye girmekten sıkıldık bundan sonra başarılı olmayacagı kesin
İsmi geçen aday adayları arasında buna cesaret edebilecek sadece Ünal Aysal var. Bir önceki yönetim Mustafa Cengiz şimdiki yönetim Burak Elmas ın Fatih Terim e sığınıp sonradan Fatih Terim in başlarını yediği senaryoyu başka bir başkan ile yaşarız

Bugün Galatasarayın bittiği gündür. Herkes sevinmiş ama 6 ayda bir ibrasızlıkla yönetim değiştirir dururuz artık.
Farkımız bu, bence bunun adı erken teşhisdir. Eğer ibra edilseydi demek ki bu hale bile düşünce ibra edilebilir algısı daha kötü olmaz mıydı ? 15. sıradayız tekrar hatırlatayım. Bakın fenere, bjk'ye hangisi bunu yapabilir yada yapabildi ? Ben Galatasaray'ın bu yönünü çok beğeniyorum. Kimseye iltimas tanımıyor.

takımın eksiğinin orta saha olması çok barizken birisini alamamak (pulgarı saymıyorum)
tffye karşı sessizlik
konuşursam yer yerinden oynar lafının yalan olması (kendisi açıkladı)
yol arkadaşlarının bile yarı yolda bıraktığı birisi
sportif olarak bir başarı yok
terimle yolların ayrılma biçimi
sponsorluklar konusundaki tezatlıklar

sevinmeyelim, şükür namazı kılalım bence

Mc ibra edilmediginde basariliydi ve ibrasizlik icin zerre sebep yoktu. Cok cok buyuk bir cogunluk tepli gostermisti hatta. Sonradan basarisiz olmasi o donemki kararin rezillik oldugunu degistirmez.

Eger liseli olsa %80le falan ibra edilirdi
Neyi basariliydi abdurrahim soz verip takima bir forvet alamamisti bu ibra denen seyi cok buyutmusler bugune kadar hep sallabas el kaldirdiklari icin ibra sanki ocu gibi gorunuyor
Sportif basarisiz olan veya cok buyuk hata yapan ibra edilmez liselide olsa edilmezdi eski lise hegomanyasi artik yok olsa zaten mc baskan olamazdi

Neyi basariliydi abdurrahim soz verip takima bir forvet alamamisti bu ibra denen seyi cok buyutmusler bugune kadar hep sallabas el kaldirdiklari icin ibra sanki ocu gibi gorunuyor
Sportif basarisiz olan veya cok buyuk hata yapan ibra edilmez liselide olsa edilmezdi eski lise hegomanyasi artik yok olsa zaten mc baskan olamazdi
Dursun yonetimi 500 kat daha kotuydu.

Sportif basari nasil diyebiliyosun anlamiyorum dursunu 2 sene boyunca kayitsiz sartsiz ibra ettiler 4 ve 6. Mi ne olmustuk ki transferler falan rezaletti.

Liseli olunca ediliyomus demek ki

Çok büyük hayal kırıklığı oldu Burak Elmas. Genç , ekibi rakiplerine nazaran daha iyi ve çok daha iyi bir eylem planı olan aday kendisiydi , destekledik de. İşin buralara varmasının bir numaralı sorumlusu kendisidir. Sözlerini tutmadı. Kulüp sahada alenen doğranırken , penaltısının çalınmadığı pozisyonun üstüne kalecisini kaybederken ağızlarını açamadılar. Üstüne hala Taylan-Berkan orta sahası ile oynuyoruz. İki transfer döneminde şuraya bir tane idare edecek adam dahi alamadılar. Bunlar benim için muhalif olma konusunda en mühim sebeplerdi. FT'yi yollarsın , yollayış zamanını yanlış bulsam da pragmatist bir hoca getirirsin en azından küme düşme hattına girmezsin. Gidip birinci adam olma konusunda doğru dürüst tecrübesi olmayan ne idüğü belirsiz bir hocayı saçma sapan bir zamanda getirip bütün sürecin üstüne tüy diktiler. Tutmayacağını da ta başından söyledik burada. Bu kadar hata üstüne hata yaparsan olacağı bu. Maaş ve genel transfer politikasını ise takdir ediyordum başından bu yana. Doğru icraatlar yapsın ve kalsın diye çok isterdim fakat kendi etti kendi buldu. Ufukta iyi bir başkan adayı da görünmüyor. Allah sonumuzu hayretsin diyelim.

Aysal'ın aday olacağını düşünmüyorum ama bakalım. Olursa da Galatasaray'ı bir kez daha ele güne madara etmemek için ikna olup aday olur. İlk düzlüğe çıktığında da bu liseliler altını oyup, kulübü batırdı diye tekrar gönderirler :)

Geri
Üst Alt