Burak Elmas Dönemi İdari Yönden İbra Edilmedi | Galatasaray Seçime Gidiyor

Vay be,"yalan rüzgarı" gibi geçti gitti.Bu yönümüzü seviyorum, başarısızlığa reaksiyon gösterip başarısızlığın kültür olduğu küçük camialara benzemiyoruz.

İbra edilen dursun ozbek yonetimi :asd:

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın: "Bu beğenmediğimiz Galatasaray, Türkiye Kupası'nda yarı finalde."

Balik hafizali degiliz cok sukur

@mods - üstadlar bazı kongre konuları kitlense mi , tenis topu gibi aynı konuyu 3 -4 başlık altında konuşuyoruz :D

takımın eksiğinin orta saha olması çok barizken birisini alamamak (pulgarı saymıyorum)
tffye karşı sessizlik
konuşursam yer yerinden oynar lafının yalan olması (kendisi açıkladı)
yol arkadaşlarının bile yarı yolda bıraktığı birisi
sportif olarak bir başarı yok
terimle yolların ayrılma biçimi
sponsorluklar konusundaki tezatlıklar

sevinmeyelim, şükür namazı kılalım bence
Ben Elmasın en baştan showmen olduğunu asla gelmemesi gerektiğini söyleyen biriyim. Tek olumlu hareketinin Terimi göndermesi olduğunu başka hiçbir olumlu yanının olmadığını söyledim. Ayrıca, iki yaz dönemi öncesi seçime gitmiş ve yaz transfer dönemini kaçırmış olacağız.

Yazıldı mi bilmiyorum ama tüzüğe göre seçim ne zaman olmalı?

Ben Elmasın en baştan showmen olduğunu asla gelmemesi gerektiğini söyleyen biriyim. Tek olumlu hareketinin Terimi göndermesi olduğunu başka hiçbir olumlu yanının olmadığını söyledim. Ayrıca, iki yaz dönemi öncesi seçime gitmiş ve yaz transfer dönemini kaçırmış olacağız.
evet işin handikapı hazırlık zamanı çok kısıtlı ama azda değil o kadar.

o yüzden aslında Belmas ekibinin tüzükte kurulları kasım ayına alalım mantalitesi fena değildi (TD değişmiyor sonuçta - sezon içi idari kadro kafası o kadarda handikaplı dğeildir bana göre)

Burak Elmas bende hayal kırıklığı - kesin gelsin demiyordum ama genç vs diye farklılık getirebilir diyordum. yanlış start ve kadrosundaki ışıtan elinde patladı fena halde.

Sexy Ünal gelsin de yarım bıraktığı işi tamamlasın.. Avrupa’dan men edilelim.

Farkımız bu, bence bunun adı erken teşhisdir. Eğer ibra edilseydi demek ki bu hale bile düşünce ibra edilebilir algısı daha kötü olmaz mıydı ? 15. sıradayız tekrar hatırlatayım. Bakın fenere, bjk'ye hangisi bunu yapabilir yada yapabildi ? Ben Galatasaray'ın bu yönünü çok beğeniyorum. Kimseye iltimas tanımıyor.
Başkan bulamayınca hatırlatırım bu söylemi. Şuan tamamiyle sosyal medyanın gaza getirmesiyle gitti bu adam. Sosyal medya ile geldi, sosyal medya ile gidiyor. Baştan gelmemesi gerekiyordu o ayrı, ama değişimler demokratik yollarla olmalı. İbra olayı gerçekten hukuksuzluğun ispatlandığı durumlarda kullanılması gereken bir durum. Futbol takımından bir TD gönderildi, iki maç kazandı iki maç kaybetti diye yönetim değişmez. Yönetime aba altından sopa gösterilmez aman seni ibra etmeyiz diye. İbra hangi başkanlara edilmemesi gerekiyordu derseniz 2 isim sayarım, Faruk Süren ve Dursun Özbek. İkisininde art niyetli bir şekilde takımı soyduğu net belli. Başarısız diye ibra etmemek çok itibar ve kan kaybettirecek. Her mayısta seçim yaparsak, her seferinde o seneyi unutacağız

yaptığı tek doğru şey hocayı yollamaktı ama o büyük oranda o sebepten ibra edilmedi tuhaf,halbuki çok sebep var ibra edilmemesi için..

Sexy Ünal gelsin de yarım bıraktığı işi tamamlasın.. Avrupa’dan men edilelim.
Belmas kalsa da Avrupa göremezsin, hep düşme potasında olursun 3 sene boyunca.

Bir de şu var her kötü haberde sizin gibiler deliklerinden çıkıp ortalığı karıştırıyor, gözümden kaçmadı bu olay.

Belmas kalsa da Avrupa göremezsin, hep düşme potasında olursun 3 sene boyunca.

Bir de şu var her kötü haberde sizin gibiler deliklerinden çıkıp ortalığı karıştırıyor, gözümden kaçmadı bu olay.
Deliğe senin gibiler yaraşır.. terbiyesizliğin lüzumu yok

Bence çok yüksek ihtimal bundan sonra başkan olacak kişi daha önce başkanlık yapmış isimlerden biri olacak

Geri
Üst Alt