Aydın Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 8 Eylül 2009
- 7.452
- 1.385
- 1.588
Forum da bir İsa reklamı dönüp duruyor,bir an eski futbolcu olan İsa Ertürk zannettim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorunda. Sen ben sanane deriz de başkan olacak adamın senden benden farklı olması gerekiyor zaten ? Ben de olurum o zaman başkan. Hayret birşey yahu , sorulara cevap vermeyecekse karnından konuşacaksa çıkmasın kardeşim o zaman milletin karşısına oyun mu oynanıyor burada ?Neymiş sorulara cevap vermemiş? Abi zorunda mı? Cidden soruyorum siz o koltukta oturup böyle bir karar verseniz 3-5 tane gazeteci "Ehe başkanım Fatih hocayı neden görevden aldınız" dese "Sanane" demek geçer içinizden.
Takımın hali ortada, oyuncuların geliş(e)mesi ortada, oynanan oyun, yapılan seçimler ortada. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Fatih Terim bu takımın teknik direktörüydü. Görevine son verildi. Olay bitti.
Elmas'ın seçilmesinde en büyük payın Terim'e ait olduğu konusunda herkes mutabık.hoca uğruna bunu getirdiniz eleştirisi kısmen haklı.Yani bu yönetimin yanlış kararında dolaylı da olsa payı olduğu bir gerçektir.Yardımcı hoca olarak anlaşıldığı söylenen 60 yaşında tdlikte tecrübesi neredeyse 0 olan, eski kulübünden davul zurnayla yollanan bir adama Galatasaray'ın emanet edilmiş olmasında Fatih Terim'in suçu nedir?
Kısıtlı mevkilerle Avrupa'da ve ligin 2. yarısında oynamaya mahkum edilen kadromuzun sorumlusu Fatih Terim midir?
Her türlü haksızlıkta başkan konuşmazken Fatih Terim'in çıkıp Galatasaray'ın haklarını medyada savunduğu için ceza alması hocanın suçu mudur? Koca kulüpte başka kimse yok mudur?
Ah ulan ah tam ama tam onun zamanları aslında terim yok ali başkan var beşiktaş patladı genç bir kadro var vs vs.şimdi değilse ne zamanOnu özlemeyen Dursun'u savunuyordur.
Transfer olmazsa torrentin max ömru 5mac olur
Çıkmamalıydı zaten. Bunun başka bir örneği yok dünyada. Ama garip bi kitle var. Yok hocanın evine gidelim yok floryayı basalım yok yeni gelen hocaya tehdit mesajları. N'oluyoruz?Zorunda. Sen ben sanane deriz de başkan olacak adamın senden benden farklı olması gerekiyor zaten ? Ben de olurum o zaman başkan. Hayret birşey yahu , sorulara cevap vermeyecekse karnından konuşacaksa çıkmasın kardeşim o zaman milletin karşısına oyun mu oynanıyor burada ?
5 mac simdiki gibi gidersek dusme hattinda oluruz da ondan renktas. Bir de lutfen kulubun efsanesiyle yardimci bi hocayi karsilastirmayalimFatih Terimin 3 seneyken Torrent beyin niye en başta 5 oluyor heis
Sebep bu kadar belliyken bu soru zaten abes. Daha önce hiç böyle saçma bir soru duymamıştım.Zorunda. Sen ben sanane deriz de başkan olacak adamın senden benden farklı olması gerekiyor zaten ? Ben de olurum o zaman başkan. Hayret birşey yahu , sorulara cevap vermeyecekse karnından konuşacaksa çıkmasın kardeşim o zaman milletin karşısına oyun mu oynanıyor burada ?
terimle yola cikmasi da ya tutarsa degil miydi.Başkan ne yaptığını maalesef bilmiyor aldığı kararlar tamamen ya tutarsa şeklinde yakın zamanda seçim olur net
Aynen. Başkanı kötülemek adına öküz altında buzağı arıyorlar.Terimsporlular kuduruyor.
terimle yola cikmasi da ya tutarsa degil miydi.
Ayiramadigimiz konu şu, kulup eger orta seviye bir danimarka kulubu seviyesinde çalıştırılırsa basarisiz olma gibi bir olasiligi neredeyse yok.
Dandik dedigin futbolcu bile 2 senede seviye atlayabiliyor bunun sebebi de çalışmak çalışmak çalışmak.
Terim ve ekibi maalesef çalıştıramıyor ve gelistiremiyordu.