- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.020
- 5.688
Işınton değil ben yaptım demek için tertipize edilmiş boş bir soru cvp mitingi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani elbette ama oyle bir algı oldu ki tek kurtuluş terim tek o basarili olabilir vs. vs.Hoca hakkında söylediklerine tamamen katılıyorum ama burda önemli olan terimin gitmesi değildi ondan sonraki hocanın kim olacağıydı torrent başarılı olur olamaz bunu zaman gösterecek ama tamamen kapalı kutu
Bireyselcilik işte. Neymiş Ferguson böyle mi ayrılmış? Feguson'dan sonra koltuğum şunun dedi bunun dedi kulüp kaç yıl gün yüzü görmedi hem de o bütçelerle.Yani elbette ama oyle bir algı oldu ki tek kurtuluş terim tek o basarili olabilir vs. vs.
Ülkedeki zihniyet 2.bir terim yaratmamızı belki de engelledi.
Minimum maliyetle maksimum verim aldigimiz lucescuyu bile isteye gonderip(besiktasa kaptirip) sırf popülizm uğruna olası bir basarıdan kendi istegimizle olduk.
Oturup görmeden hareket etmemek lazım.
Basarının kıstasını da iyi belirlemek lazım.
Geldi adam bu takimla kalan maclarda 13 galibiyet aldi ama 5. oldu niye 5.kardeşim gibi sığ saldırmalar da olacak çünkü zihnini kiraya vermiş çok insan var ülkede.
yalanlariyla bir tek beni yaniltmadigini gösterdigin icin tskler
Yani elbette ama oyle bir algı oldu ki tek kurtuluş terim tek o basarili olabilir vs. vs.
Ülkedeki zihniyet 2.bir terim yaratmamızı belki de engelledi.
Minimum maliyetle maksimum verim aldigimiz lucescuyu bile isteye gonderip(besiktasa kaptirip) sırf popülizm uğruna olası bir basarıdan kendi istegimizle olduk.
Oturup görmeden hareket etmemek lazım.
Basarının kıstasını da iyi belirlemek lazım.
Geldi adam bu takimla kalan maclarda 13 galibiyet aldi ama 5. oldu niye 5.kardeşim gibi sığ saldırmalar da olacak çünkü zihnini kiraya vermiş çok insan var ülkede.
Yapma yahu. Burak Elmas toplantıda ayak üstü kırk yalan atıyor. Sonra biz eleştirince Terimsporlu oluyoruz. Not hoca bırakmalıydı.Aynen. Başkanı kötülemek adına öküz altında buzağı arıyorlar.
Bir de Eşref tayfayı at da göğsümüz kabarık şekilde Gsc de gezelim.
Yalan atsa da beyaz yalanlar. Önemli olanı yaptı. Beyaz bir sayfa var şimdi. Ona odaklanmak lazım artık.Yapma yahu. Burak Elmas toplantıda ayak üstü kırk yalan atıyor. Sonra biz eleştirince Terimsporlu oluyoruz. Not hoca bırakmalıydı.
Bir de Eşref tayfayı at da göğsümüz kabarık şekilde Gsc de gezelim.