Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Işınton değil ben yaptım demek için tertipize edilmiş boş bir soru cvp mitingi oldu

Videoyu izleyince toplantının Burak Elmas’ın Fatih Terim sevgisi sebebiyle düzenlendiğini düşündüm. Hocayı gönderen nefret toplayan bir başkan olarak konumlanmak istemiyor belli ki. Seviyoruz ama yapacak bişey yok demiş özetle.

"Hoca, Galatasaray'a çok şey kattı böyle olmamalıydı"

Galatasaray hocaya hiçbir şey katmadı mı ya? Hiç olmazsa yedi sülalesine yetecek maddiyatı kazandırmıştır ki bu ülkede muazzam bir durum.
Açıp bakıyorum hocanın son 20 yılına. Galatasaray - Türkiye - arada bir maç yorumculuğu. Ama bir çık bakalım yurt dışında sana davranıyorlar? Ya da şöyle düşünelim nasıl davranacaklarını bildiğin için bildiğin sularda yüzmek istiyorsun.

Hocam bi challange yap. Bak senin muadilin var bi tane portekizli "Special One" diyor kendine. 2 defa Chelsea, 1 kez Manu, 1 kez Inter, 1 kez Tottenham, 1 kez Real şimdi de Roma yapıyor. O da senin gibi toz kondurmuyor kendine ama senden farkı challenge yapabiliyor olması.

Son düzenleme:
Hoca hakkında söylediklerine tamamen katılıyorum ama burda önemli olan terimin gitmesi değildi ondan sonraki hocanın kim olacağıydı torrent başarılı olur olamaz bunu zaman gösterecek ama tamamen kapalı kutu
Yani elbette ama oyle bir algı oldu ki tek kurtuluş terim tek o basarili olabilir vs. vs.
Ülkedeki zihniyet 2.bir terim yaratmamızı belki de engelledi.

Minimum maliyetle maksimum verim aldigimiz lucescuyu bile isteye gonderip(besiktasa kaptirip) sırf popülizm uğruna olası bir basarıdan kendi istegimizle olduk.
Oturup görmeden hareket etmemek lazım.
Basarının kıstasını da iyi belirlemek lazım.
Geldi adam bu takimla kalan maclarda 13 galibiyet aldi ama 5. oldu niye 5.kardeşim gibi sığ saldırmalar da olacak çünkü zihnini kiraya vermiş çok insan var ülkede.

Yani elbette ama oyle bir algı oldu ki tek kurtuluş terim tek o basarili olabilir vs. vs.

Minimum maliyetle maksimum verim aldigimiz lucescuyu bile isteye gonderip(besiktasa kaptirip) sırf popülizm uğruna olası bir basarıdan kendi istegimizle olduk.
Geldi adam bu takimla kalan maclarda 13 galibiyet aldi ama 5. oldu niye 5.kardeşim gibi sığ saldırmalar da olacak çünkü zihnini kiraya vermiş çok insan var ülkede.
Bireyselcilik işte. Neymiş Ferguson böyle mi ayrılmış? Feguson'dan sonra koltuğum şunun dedi bunun dedi kulüp kaç yıl gün yüzü görmedi hem de o bütçelerle.
Örnek almamız gereken yöntemler bunlar değil. Doyuma ulaşınca göndereceksin. Fazlası hem kulübe hem isimlere zarar veriyor.

Başkan demeye 1000 şahit ister, git başka yerin başkanı ol belki doldurursun orayı, sana bir kaç değil gömlek fabrikası fazla gelmiş Galatasaray başkanlık koltuğu. Hem görüşmedim kimseyle de en başta, hem görüştüm hocaya söyleyecektim de. Yardımcısı olması icin dersen bile kimse yemez bunu. O korudugun yonetimdeki çakal sürüsü oyacak ilk önce ki oydular bile haberin yok altını. Yakışmıyorsun oraya, istifa !

Belmascilar teker teker dökülüyor ;)

Haee?

1rmsFIy.png

Kesinlikle haklısın terimden sonra bu takım başarısız olur düşüncesine bende karşıyım ama terimden sonra 60 yaşında hocalık kariyeri sınırlı olan birinin gelmesine de karşıyım umarım başarılı olur bize düşende sonuna kadar destek olmaktır şahıslar gidici önemli olan Galatasaraydır

Fatih Terim sevgisiyle saygısızlığı karıştırmamak lazım.

Ben karar verdim diyor.

15 dakika sonra Nevzat’tan soru- Başkanım yönetimde oylama mı oldu , Fatih Terim’i kim gönderdi gerçekten diye soru geliyor?

Ali Koç olmaya çalışıyor diyen vardı.Şimdi bu soru Ali Koç’a falan sorulsa bak bakalım girebiliyor musun toplantıya bir daha. Sonra diyorlar ki başkan çok ben başkanım dedi. Siz önce dünyanın en büyük Galatasaraylısı sanmaktan vazgeçip gözlükleri çıkarın. Ben de seviyorum insan olarak ama desteklediğin kişinin yanlışlarında doğru kararları almazsan sen de kaybedebilirsin bir gün.

En uygun Torrent de neden Torrent bunu açıklamasını beklerdim. Guardiola’nın yardımcısı diye mi getirdiler nedir yani? Müfit Erkasap’ı Brescia falan alıyor mu, çıkıp iki laf etseydin keşke. Hiçbir soruya cevap vermeden bitirdi toplantıyı.

Fatih terimi göndermesi bile ben de kendisine karşı bir saygı oluşturdu.. Her ne kadar pasif bir başkan olsada sezon sonuna kadar sabredelim kendisine.. Ondan sonra gereken yapılır.

Geri
Üst Alt