Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok karşımdaki insanların kalitesi bu.Senin asıp-kesmek, birilerini kötülemek dışında yaptığın yorumlar var mı.
nerde onlarda o cesaret. bizim millet diş geçirebildiğini parçalamayı seviyorBaşkana bilenmiş muhabirler. Keşke aynı cesareti hocaya karşı da gösterseydiler de en azından bu takım 4 senedir ne oynuyor diye sorabilselerdi.
Hande Başev, "Beğenmeyen . gitsin", Kemerburgaz, Aslankart falanı da sorsunlar. Şu ana kadar hiç açıklama yapmadı.Biri marti sorsun
Neyi görüşmemiz adam 1 saat sonra İstanbul'a ki yöneticisi çıktı görüştük dediGörüşmedik ama görüşsek bu da normal olurdu diyor. Nasıl anlıyorsunuz dinlenileni siz.
Sorsalar da gelen cevap şöyle olur: ''Ben öyle düşünmüyorum bilmiyorum aynı maçı mı izledik hiç olmadığı kadar pozisyona girdik''Başkana bilenmiş muhabirler. Keşke aynı cesareti hocaya karşı da gösterseydiler de en azından bu takım 4 senedir ne oynuyor diye sorabilselerdi.
Vardı önceden deVallahi ben de ona takıldım. Bilen varsa desin. Belki de sıkıntılı olduğunda oluyor olabilir.
Nasi gelmiyor? Geliyor yaOh çok şükür Tikitakacı İspanyol gelmiyor.
Çare Alman.
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk