Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

ne stratejisi varmış birde onları dinlesek? memlekette herkesin stratejisi var. strateji nedir taktik nedir desek ortada kalacaklar..

Burak Elmas: "Ben ve arkadaşlarım, önemli projelerle, 3 senelik bir görev için bize teveccüh gösterildi. Biz, bu yola projelerimizi en uygun şekilde yürüteceğimiz ekiplerle çıkmaya karar verdik."

Burak Elmas: "Bugün bu basın toplantısını yapma sebebim son günlerde malumunuzca ortaya çıkan haberlerin çoğunlukla doğruyu yansıtmaması."

Burak Elmas: "Galatasaray başkanlık sistemidir. Konuşulur, tartışılır, son kararı başkan verir. Başkanlığa aday olurken çok zor kararlar vermem gerektiğini biliyordum. Galatasaray'a zarar verilmesini asla kabullenmem. Bunu yapan herkes kendini sorgulasın ve çeki düzen versin."

Burak Elmas: "Hocamız görevdeyken yerine bir hoca ile görüşmedik. Ama Galatasaray başkanının futbol paydaşlarıyla ilişkisinin olması ve sürekli iletişimde olup görüşmesi son derece normaldir."

Burak Elmas: "Domenec Torrent'in gelişi sorunuzda yönelttiğiniz gibi hiç de olaylı olmadı. Fatih hoca, ilk önce çok sevdiğim biri ve divan kurulu üyemiz, teknik direktörümüz. Yollarımızı ayırmamız da Galatasaray'a yakışır bir şekilde oldu."

Burak Elmas: "Ben Galatasaray Başkanıyım ve önceliğim Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmek ve korumaktır. Bir hoca görevde iken de başka bir hoca ile görüşebiliriz, bu normaldir. Fikir alışverişinde bulunabiliriz."

Başkana bilenmiş muhabirler. Keşke aynı cesareti hocaya karşı da gösterseydiler de en azından bu takım 4 senedir ne oynuyor diye sorabilselerdi.
Sorsalar da gelen cevap şöyle olur: ''Ben öyle düşünmüyorum bilmiyorum aynı maçı mı izledik hiç olmadığı kadar pozisyona girdik''

Kendine önce Torrentle yardimci olmasi icin görüstük diye bunu söylersem yalan olmaz demistir

Hoca görevdeyken kimseyle görüşmediniz mi? Bu torrent gökten zembille mi indi adam istanbula gelmiyor mu bugün?

Geri
Üst Alt