Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Hoca gorevdeyken baska teknik direktor ile gorusmedigini soyluyor. Dun hoca’yi cagirdin ve kendisiyle devam etmek istemedigini soyledin. 1 saat sonra medya’da GS’in yeni hocasi Torrent oldu ve bileti alindi haberleri cikiyor ve 1 gun sonra yeni teknik direktor geliyor istanbul’a geliyor.

Acik acik yalan soyluyor.

"Hocamızın bir tazminat talebi olmadı." Tazminat istiyor diyen arkadaşlar Hocadan bir özür dilerse sevinirim.

Burak Elmas: "Ben her şeyden sorumluyum. Ben Galatasaray başkanıyım. Tüm sorumluluk bana aittir. Her iyi şeyde de kötü şeyde de bana aittir. Aldığım kararların sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Ben anlık karar almıyorum. Galatasaray'ın geleceği için en uygun kararı alıyorum."
ftye bak başkana mı sövmüş

Burak Elmas: "Ben ve arkadaşlarım, önemli projelerle, 3 senelik bir görev için bize teveccüh gösterildi. Biz, bu yola projelerimizi en uygun şekilde yürüteceğimiz ekiplerle çıkmaya karar verdik."

Burak Elmas: " Aldığım kararların sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Ben anlık karar almıyorum. Galatasaray'ın geleceği için en uygun kararı alıyorum."

Burak Elmas: "Çok önemli bir kurum yönetiyoruz. Arkadaşlarımla benim omuzlarımda çok büyük yükler var. Burada sevgimize göre kararlar alamayız."

bu gökhan dinç bjk yorumcusu değil mi ne işi var bizim toplantıda. hocanın çok enteresan bi çevresi var, mesela bu gökhan tinerci ve ibrahim seten fenerli ama en tutkulu terimciler. çok enteresan bi durum

Yıldırım Demirören de var bjkli kankası.

Burak Elmas: " Aldığım kararların sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Ben anlık karar almıyorum. Galatasaray'ın geleceği için en uygun kararı alıyorum."

Burak Elmas: "Çok önemli bir kurum yönetiyoruz. Arkadaşlarımla benim omuzlarımda çok büyük yükler var. Burada sevgimize göre kararlar alamayız."
Mart'ta ibra edilmez. Mayıs'ta kongre var.

Burak Elmas: "Galatasaray için doğru bildiğim kararları bazen üzülerek de olsa içim acıyarak da olsa almak zorundayım."

Geri
Üst Alt