Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Başkancık net olarak güç zehirlenmesi yaşıyor 30 dkdır 1 soruya bile adam gibi cevap vermedi aynı başkanlık yaptığı gibi her tarafı ayrı oynuyor maşallah bu taraftar seni ve ekibini öyle bir harcayacak ki o zaman ne bok yedim ben diye düşüneceksin

Sayın Elmas hiçbir soruya net cevap veremiyorsunuz dilinizden GS Başkanlık Makamı lafı eksik olmuyor.GS Başkanı kıvırmaz net cevap verir,başkan gibi cevaplar ver ozaman!

Yine önemi yok dedi. Ne için düzenlendi bu toplantı başkan :|

Burak Elmas: "Sosyal medyada cep telefonumu yayınlamışlar. Sabahtan beri mesajlar, telefonlar geliyor. Bu, Galatasaray başkanlık makamına hakarettir."

Burak elmas gitmeli, yeni baskan ve yeni alman td ile devam edilmeli

- "5 gün önce tweet attınız, ‘Fatih Hocamızla projemizi sürdüreceğiz’ dediniz, bu 5 günde ne değişti?"

Burak Elmas: "Futbolda 5 günde her şey değişebilir."

Sebeplerin açıklanmasını isteyen arkadaşlar ne bekliyor acaba? Dünyanın en büyük sırrı değil hocanın kovuluş nedeni. Daha ligin yarısında küme düşer miyiz korkusu yaşıyoruz. Kupada köy takımından 3 yiyerek elenmişiz. Üstüne 4 yıldır birkaç maç dışında takımın ne oynadığı belli değil. Daha ne sebep olabilir?

Galatasaray tarihinin en kötü lig sezonlarından birini geçiriyoruz. Şampiyonluk sözü vermememize rağmen gidişatın bu kadar olumsuz gideceğini de beklemiyorduk. Bir kan değişimine giderek koyduğumuz hedeflere daha iyi ulaşacağımız fikrine sahip olduk ve böyle bir karar aldık.

dese yeterliydi.

bunların hiç önemi yok

Burak Elmas: "Fatih Terim, Galatasaray'ın bir efsanesidir. Tarihimizin en büyük başarılarına imza atmış bir kişidir. Bunu sevgime bir tarafa koyarak söylüyorum."

Burak Elmas: "Galatasaray'da uzun vadeli kurumsal bir futbol ortamı için birçok arkadaşım bana yardımcı oluyor. Futbol, buranın en kritik branşı. Geniş yönetim kurulunu, herkesten yararlanmak için kurduk. Herkesin farklı özellikleri var."

Her hafta daha kötüye gitmemiz ve hiçbir şeyin düzelmemesi, kısaca sebepler bunlar işte.Bunu söylemekten çekinme

Okan hocam imza attı mı sorsana Rodopp

Geri
Üst Alt