Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Kasıtlı hakem kararları ile ilgili tek bir şey söylemedi
Yazıklar olsun

En azindan transfer yapmayacaklar gibi. Insallah Torrent'in kontrati 6 aylik olur. 6 ay sonra bu yonetim zaten gider.

Cıkan sonuc. Butun klupler bankalar birligi antlasması adı altında, Ankara tarafından kıskaca alınıp , istenildigi gibi yonetilmeye calısılmakta. Bunun iki bacagı var. Hem saha uzerinden hakemlerle kayırarak ( Berat'ın takımı Trabzon bu sene hatrı sayılır hakem destegi gordu) . Bunun finansal silahı da bankalar birligi antlasması.. Zira Galatasaray, UEFA nezdinde gereklilikleri yerine getirdi. Simdi klupler birligi tamamen politik bir kıskac. Galatasaray buraya zorunlulukları yerine getirmez ise belli ki Galatasaray butun gelecegi ile ilgili kararları Ankara'ya devretmeis olacak. Kısaca el koyacaklar. Hic bir baskan bunu tam soyleyemiyor.

36 yaşındayım, cok baskan gördük geçirdik, cok olaylar yasandi bunca yıldır. Kendi adima maalesef ilk defa baskanlik makamindaki birisine saygımı yitirdim. Ilk defa bu makamdaki birine hakaretler ediyorum evimde. Ilk defa bu makamdaki biri nefret ettirdi kendinden.
Dursun da takibi bırakmıştın herhalde. Benim hatırladığım en kötusuydu

GSCimbom Mobile App

Çok ibret alıcı bir basın toplantısı oldu.
Ekonomik açıdan ilerisini düşünerek gidilen gençlik projesinin bile ne kadar hesap edilmeyerek yapıldığının kanıtı, gerekirse transfer yapmayızdır. İşte böyle iş bilmezler.

Bir dahaki seçimde sosyal medyada yazan Terimci hesapların adayı seçilmemelidir.

Burak Elmas: Torrent'i ben inceledim ve doğru tercih olduğuna karar verdim.
ifadelerini kullandığı andan itibaren bunun başarısızlığını üstüne almıştır. İstifasını beklerim. Ayrıca neye göre uyuyormuş onu çok anlamadım. Açıklasa da bilsek.

36 yaşındayım, cok baskan gördük geçirdik, cok olaylar yasandi bunca yıldır. Kendi adima maalesef ilk defa baskanlik makamindaki birisine saygımı yitirdim. Ilk defa bu makamdaki birine hakaretler ediyorum evimde. Ilk defa bu makamdaki biri nefret ettirdi kendinden.
Dursuna bile hakaret etmediysen sende peygamber sabrı varmış üstat.

Resim

Ali koc gibi yönetebilecegini düsünüyorsan yaniliyorsun burak. Seni 4 hafta sonra yollar bu taraftar eger sonuclar iyi olmazsa

Geri
Üst Alt