Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.068
- 3.065
- 1.778
3 galibiyet 3 beraberlik yetiyor. Herhalde onu da hocasız bile alırlar..yalnız bazı futbolcular torrenti sabote ederse küme düşme tehlikesi yaşarız ha bu işin şakası yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 galibiyet 3 beraberlik yetiyor. Herhalde onu da hocasız bile alırlar..yalnız bazı futbolcular torrenti sabote ederse küme düşme tehlikesi yaşarız ha bu işin şakası yok.
BendeŞimdi en büyük düşmanın benim BURAK!
Proje dogru ama teknik direktor tercihi tutmadi. Bu kadar basit. 10 macta 1 galibiyet alan takimin projesi olsa ne olur.Proje diye 3 sene soz verince geri vites yapamıyor o yüzden
Dursun başkan?36 yaşındayım, cok baskan gördük geçirdik, cok olaylar yasandi bunca yıldır. Kendi adima maalesef ilk defa baskanlik makamindaki birisine saygımı yitirdim. Ilk defa bu makamdaki birine hakaretler ediyorum evimde. Ilk defa bu makamdaki biri nefret ettirdi kendinden.
Bunu da göndereceğiz
Senin kadar bir üye yok forumdaFT yüzünden yine kulüp bu halde
Dursun da takibi bırakmıştın herhalde. Benim hatırladığım en kötusuydu36 yaşındayım, cok baskan gördük geçirdik, cok olaylar yasandi bunca yıldır. Kendi adima maalesef ilk defa baskanlik makamindaki birisine saygımı yitirdim. Ilk defa bu makamdaki birine hakaretler ediyorum evimde. Ilk defa bu makamdaki biri nefret ettirdi kendinden.
aslında Elmasın sucu, secim kozu olarak kullandı hocayı.FT yüzünden yine kulüp bu halde
Dursuna bile hakaret etmediysen sende peygamber sabrı varmış üstat.36 yaşındayım, cok baskan gördük geçirdik, cok olaylar yasandi bunca yıldır. Kendi adima maalesef ilk defa baskanlik makamindaki birisine saygımı yitirdim. Ilk defa bu makamdaki birine hakaretler ediyorum evimde. Ilk defa bu makamdaki biri nefret ettirdi kendinden.