Burak Elmas: "En uygun kişinin Domenec Torrent olduğuna karar verdim"

Tarihe not düşelim Burak başkan bugün kendi idam fermanını imzaladan böyle kibir böyle bir ego olamaz ki getirdigi küçük hoca gibi kendiside Mayıs'ta gidebilir

Rahmetli Mustafa Cengiz de transfer yok şeklinde düşünüyordu.
Sen yüz milyonluk projeler sponsorluklardan bahsederek geldin, şimdi bankalar birliği bilmem ne diyorsun. Ne farkın kaldı? Niye geldin? Koskoca kulüp para bulamıyor mu? Takımda eksikliği bariz olan mevkiler var, ne yapalım "içimizden hallederiz" mi çekelim yoksa battı balık yan mı gider?
Bu kulüp 10 milyona bi tane santrafor alamadı diye bütün CL gelirlerini kaçırıp sonra eline yüzüne bulaştırınca menajerlere para saçan yöneticileri de gördü. Yok mu bunun ortası? 2-3 sağlam adam alırsın, kadroyu tamamlarsın. Sonrası Allah kerim. Avrupa'da yapacağını yaparsın, ligde de 2.liği 3.lüğü zorlarsın, yazın olunca da şampiyonluk için kolları sıvarsın bu kadar.
Kupadan elendik, ligde iddiamız kalmadı diye hiçbir şey yapmayalım mı? Hoca niye gönderildi o zaman madem her şeyi kaybettiysek.

Biraz boş açıklamalar olmuş maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hocanın gönderilmesi 3-5 aylık iş değil. Geçen sene veya ondan önceki sene şampiyon olmuş olsak kimse gönderemezdi. Lakin 3 senedir takım gram top oynamıyor. Top oynamayı geçtim oynayacağına dair ışık da vermiyordu.

Ayrılık kararı her ne kadar üzücü olsa bile doğru da yerine getirdiğin eleman kimdir necidir? Hangi antrenörlük başarısı var? Hangi kritere göre torrent ismine onay verildi? Ayrıca terimle geldin terimle gitmen gerekiyordu burak. Başkanlık makamı ağırdır herkes taşıyamaz.

Gelen gideni aratmaz umarım.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

- "Fatih hoca, yardımcı hoca mevzusunu basın mensuplarından duyuyor. Bu süreci doğru yürüttüğünüzü düşünüyor musunuz?"

Burak Elmas: "Yansıdığı için iyi olmadı. Keşke ben daha önce söyleseydim."

Belmas kötü olarak anılsa bile Galatasarayımızı bazı isimlerden temizlemeyi kafaya koymuş. Kendini feda etmiş. Umarım amacına ulaşır..
sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl kalkar gs ayaga demistir

floryaya terimin heykeli dikilecek ama herkes bilecek ki

burak elmas gercek kahraman

Geri
Üst Alt