Burak Elmas: "İstifa edersem Galatasaray başsız kalır"

kaç imza gerekiyor bilen varmı ? imza icin elmas bende imza verecem diyor
kadamdanda atıyor olabilirim ama sanki 1500 mü 1900 mü nerede duydum hatırlamıyorum bu konuda yorumladıydı brii. öyle bir şey

Edit : yuakrıda doğrsunu söylemiş arakdaşlar

Burak Elmas: "Ben imza konusunu destekliyorum, hatta yarın gidip ben de imza vereceğim. Yönetim kurulu arkadaşlarım da imza verecekler."

Burak Elmas: "Çünkü farklı sebeplerle Galatasaray'ın demokrasisine müdahale edilmesine istisnasız sert tepki koymamız, Galatasaray'ı olması gerektiği gibi fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir kulüp olarak geleceğe taşımamız lazım."

Bizim üyeler eğer pilav dağıtılmıyorsa kimse lisenin önünden geçmez, hele hele bi imza için tenezzül etmezler

haziran ayını geçmeyen hiçbir seçim geç degil bizim için teknik dırektor hemen gelsin yeter avrupada yokuz o yüzden vaktımız yeterınce var

İmza vermene gerek yok. Seçimi belirlemek senin elinde. şov yapıp canımızı sıkmaktan başka bir şey yapmıyorsun

Karar alacaklarını sanmıyorum. Bütçe oylaması, tüzük(belki) ve seçim olacak. En azından yönetim isteği bu yönde. Bence de böyle olmalı.

Direkt seçim kararı alırlar hocam sonda rodop sordu sanırım bütçe için genel kurul mu yapacaksınız elmasta yanlış anlamışsın dedi bazı ödemeler vs vardır adaylar ile onları istişare ederler. Hepimizin merak ettiği 3.bir aday çıkacak mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt