Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
2kkaç imza gerekiyor bilen varmı ? imza icin elmas bende imza verecem diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2kkaç imza gerekiyor bilen varmı ? imza icin elmas bende imza verecem diyor
Noter onaylı 2200 imza. Sandığa o kadar kişi gitmiyor. Boş açıklamalar.kaç imza gerekiyor bilen varmı ? imza icin elmas bende imza verecem diyor
kadamdanda atıyor olabilirim ama sanki 1500 mü 1900 mü nerede duydum hatırlamıyorum bu konuda yorumladıydı brii. öyle bir şeykaç imza gerekiyor bilen varmı ? imza icin elmas bende imza verecem diyor
Diyelim ki verildi toplandı 2200 imza ondan sonra ne oluyor?Noter onaylı 2200 imza. Sandığa o kadar kişi gitmiyor. Boş açıklamalar.![]()
Karar alacaklarını sanmıyorum. Bütçe oylaması, tüzük(belki) ve seçim olacak. En azından yönetim isteği bu yönde. Bence de böyle olmalı.pzt 21-28 için karar alırlar heralt ama 28 de baya geç oluyo malesef.
imza atana 1 Tabak pilav verilmeliBizim üyeler eğer pilav dağıtılmıyorsa kimse lisenin önünden geçmez, hele hele bi imza için tenezzül etmezler
Karar alacaklarını sanmıyorum. Bütçe oylaması, tüzük(belki) ve seçim olacak. En azından yönetim isteği bu yönde. Bence de böyle olmalı.
21 gün içinde toplantıya çağırmak zorunda. İbrasızlık gibi.Diyelim ki verildi toplandı 2200 imza ondan sonra ne oluyor?
Kışın yapılır muhtemelen. En başından beri Kasım deniliyor zaten.o zmn seçim mayısta olur ama önümüzdeki mayısta
Karar alacaklarını sanmıyorum. Bütçe oylaması, tüzük(belki) ve seçim olacak. En azından yönetim isteği bu yönde. Bence de böyle olmalı.
Ayıp ya adam ne diyor daha ne desinIşgalci utanmaz.
Saf olmayın.Ayıp ya adam ne diyor daha ne desin
TamamSaf olmayın.