Burak Elmas ve Rezan Epözdemir, Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu!

En iyi cevabı sahada futbol oynayarak verirsin oda bizde yok malesef vasatlığa alıştık

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adaletsizliğin hukuksuzluğun cevabını nasıl futbol ile veriyorsun..o ayrı bu ayrı..hukuk çiğneniyor arka planda organize şeyler dönüyor bunlara karşı yapılacak şey hukuk yolu ile mücadele etmek..sportif başarı için de sahada mücadele edersin..farklı konular farklı mücadeleler..

Ya düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum uefanın sana yolladığı parayı tff izin bile istemeden ve sonuçlanmamış bir davada rizeye veriyor vallahi akıl alır şey değil siz mafya mısınız haraç kesiyorsunuz

İş oğulcan transferinden çıkmış beyler. Ortada Galatasaray'a racon kesme, haraç kesme, boyun eğdirme var. Boyun eğmezsen de keyfe göre yüksek cezalar verip yıldırma politikası var. Tff-Tahkim-Disiplin Kurulu-Uçk hepsi suç örgütü halinde çalışıyor. Kıçı kırık Rize karşısında Galatasaray'ı çizmekten çekinmiyorlar. Öyle de cesurlar.

2 sezondur boyleydi. Gecen sene 3 forvetimiz kirmizi kart gordu! 2 senede 3 futbolcumuzun ayagi kirildi! Ac kopekler gibi ustumuze saldilar satilmis takimlari. 6 sn kurali uygulandi!

Sadece biri bile ligden cekilmeye yeter.

Ülkeyi yöneten belli ben onu bunu bilmem, Galatasaray üzerine oyunlar oynanıyorsa da suçluyu orda burda aramam. Tff başkanı ihaleci Nihat izin almadan tuvalete gidemez. Galatasaraylıysan siyasi tercihini de ona göre yapacaksın zira tff tüm kurulları ile sana saldırıyorsa birileri de göz yumuyorsa sandıkta cevabını vereceksin.

Benim de Rizeli arkadaşım var. Ama hepsinin devletin bütün kurumlarında özel kurumların hepsinde çöreklenmesini anlayamıyorum. Bu nasıl bir lobidir. Ben iki özel banka ve dünyanın en büyük akaryakıt
şirketlerinden birinde çalıştım üç kişi çalışıyorduk bölümde biri Rizeli öbürü Trabzon’luydu.

Benim de Rizeli arkadaşım var. Ama hepsinin devletin bütün kurumlarında özel kurumların hepsinde çöreklenmesini anlayamıyorum. Bu nasıl bir lobidir. Ben iki özel banka ve dünyanın en büyük akaryakıt
şirketlerinden birinde çalıştım üç kişi çalışıyorduk bölümde biri Rizeli öbürü Trabzon’luydu.
karadeniz lobisi, ülke sola geçsin en büyük solcu bunlar olurlar

Dinledim konuşmayı çok iyi konuştular gerçekten çok iyi gözdağı verdiler ama bunun uygulama kısmı nasıl olacak göreceğiz.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siyasi iktidar başta oldukça hiçbirşey yapılmayacağına eminim.Yaptigimiz sadece doğruları söylemek yaptırım kısmında hiçbirşey yapamayız.Tff filan hikaye.Ülkenin şu andaki siyasi iklimi ve yonetilme şekli heryere sirayet etti.Yillarca dedik adalet birgun hepinize lazım olacak diye ancak bunu bazı beyinler anlamayıp tek adam rejimine doğru yonelttiler ülkeyi.2023 yılındaki sandıkta ne hesap sorulacak ise sorulacak.Bunl tarihten önce bu ülkede İktidarın desteklediği kimseden hesap soramazsiniz.Geciniz bunları.

Eyvallah baskanim. Galatasarayi gercekten savunan bir baskanimiz var.

Geri
Üst Alt