- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etmediler zatenKeşke şimdi ergen gibi konuşmuyoruz diyip trip atcaklarına zamanında ibra etmeselerdi. Hani spora siyaset karışmasın istiyorlar ya kendi özgür iradeleriyle ibra etmeyebilirlerdi o zaman.
adaletsizliğin hukuksuzluğun cevabını nasıl futbol ile veriyorsun..o ayrı bu ayrı..hukuk çiğneniyor arka planda organize şeyler dönüyor bunlara karşı yapılacak şey hukuk yolu ile mücadele etmek..sportif başarı için de sahada mücadele edersin..farklı konular farklı mücadeleler..En iyi cevabı sahada futbol oynayarak verirsin oda bizde yok malesef vasatlığa alıştık
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İş oğulcan transferinden çıkmış beyler. Ortada Galatasaray'a racon kesme, haraç kesme, boyun eğdirme var. Boyun eğmezsen de keyfe göre yüksek cezalar verip yıldırma politikası var. Tff-Tahkim-Disiplin Kurulu-Uçk hepsi suç örgütü halinde çalışıyor. Kıçı kırık Rize karşısında Galatasaray'ı çizmekten çekinmiyorlar. Öyle de cesurlar.
apo sadece eyvallah çekmekle kalmadı benceeişte böyle konuşan başkan lazım bize apo ve mc her şeye eyvallah çektiler türkiyenin en büyük camiasını kepaz ettiler helal sana burak başkan
karadeniz lobisi, ülke sola geçsin en büyük solcu bunlar olurlarBenim de Rizeli arkadaşım var. Ama hepsinin devletin bütün kurumlarında özel kurumların hepsinde çöreklenmesini anlayamıyorum. Bu nasıl bir lobidir. Ben iki özel banka ve dünyanın en büyük akaryakıt
şirketlerinden birinde çalıştım üç kişi çalışıyorduk bölümde biri Rizeli öbürü Trabzon’luydu.
Sağını solunu bilmiyorum siyasetten nefret etmiş biri olarak söylüyorum. Bir yerde de tebrik(!) etmek lazım. Böyle organize olmak kolay değil.karadeniz lobisi, ülke sola geçsin en büyük solcu bunlar olurlar