caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Caner'i Pana maçında Ayhan'ın oynadığı yerde de oynatabiliriz. İki maçtır o bölge de sıkıntı yaşıyoruz.

Butun yorumlara gøre Caner heryerde oynar gibi.

Kalede deneyelim bakalim :D

sol bekte süratli birini görmek istiyorum hakan ünsaldan beri yok böyle biri , umarım o bölgede hakan ı keser

Bu maçta %90 oynayacagını düşünuyorum

evet bu hafta ilk 11 de baslayacakmıs ben cok ümitliyim bu cocuktan..

11'de başlayacağı ilk maçı çok iyi değerlendirmeli, nasıl başlarsa öyle gider. Volkan Yaman ilk maçlarda oynadığı futbolun ve attığı 2 golün ekmeğini 2 sene yedi. Hani örnek babından söyledim.

Pana maçında sol beke uğur u koyunca şaşırdım açıkçası. Hazır olmadığı için caner i tercih etmedi büyük ihtimalle. Bu hafta oynayacak mı ve oynarsa nerede oynayacak merak ediyorum.

Beşiktaş maçında gözlemlediğim kadarıyla tam alışamamış takıma ...

Birazda bencil davrandı pozisyonlarda...

kewell yerine oynasın bu hafta çünkü kewell kaç maçtır 90 dakika sahada ve dinlenmesi lazım.

Kasımpaşa maçı onun maçı olabilir. Rijkaard'dan sürpriz bekliyorum.

Bugün sahanin en kötüsüydü, böyle devam ederse 18e bile giremez.

Hiç beklemediğim bir performans ortaya koydu Caner.Daha ısınamamış takıma.Ama ben güveniyorum kendisine, hava yakalarsa adını ezberletir.Sadece sabır gerek.

Genelde ilk maçtan kimseyi kötülemem ama Caner gerçekten acayip kötüydü.Alışması için baya zaman var.

Çok hayal kırıklığına uğrattı beni Caner, oyun mantığı olarak bazı şeyleri özümsemesi gerekiyor.

BERBATTI. Umarım o da takıma ayak uydurur. Yoksa geldiği yere döner.

İlk maçın heyecanına vermek lazım Kasımpaşaspor maçındaki oyununu.Fazla heyecan yapmış olacak ki aldığı topları olumlu kullanamadı.Gereksiz top şişirmeleri yaptı.Zamanla düzelecektir,bu maçla hakkında karar vermek yanlış olur.

Ben bu çocuğa gerçekten güveniyorum,sürekli ileri çıkma isteği duyuyor.Ama buna bir çözüm bulması gerekir.Kötü oynadı ama her maç böyle olmaz..Umarım diğer maçlarda daha kontrollü oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt