Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga - Tufan Ersöz belirsizliği | Yönetim toplandı

Peki sormak istiyorum?

Bu nasıl yönetim kuruludur, arkasından iş çevriliyor, böyle bir rezaletten haberdar olamıyor.

Adnan Başkan bunu nasıl açıklayacak, bu nasıl bir iştir, bu nasıl bir rezalettir.

Adını koyamıyorum olanların, başkan konuşsun, nasıl haberi olmamış, nasıl arkasından iş çevrildiğini anlamamış açıklasın.

Futbol takımı hem sportif hemde idari anlamında mesainin çoğunu alıyor,basket şubesi içinde başka bir yönetici görevli oluyor ama güvendikleri dağlara kar yağdı işte.

Cevap: Cemal Nalga konusu | İdari ve Teknik kadronun görevine son verildi

Yonetim yakisani yapmadi. Isine geleni yapti.

Yonetime yakisan, kendilerinin de cekip gitmesidir. Bu nasil bir yonetim ki boylesine buyuk bir rezalet yasaniyor ve yonetim bunu bugun bizimle birlikte ogreniyor?

Yonetime yakisan, kendilerinin de cekip gitmesidir. Bu nasil bir yonetim ki boylesine buyuk bir rezalet yasaniyor ve yonetim bunu bugun bizimle birlikte ogreniyor?

direktmen klubu kapatalim olurmu?

Ahmet Dedehayır ın durumu ne oldu?

Ahmet Dedehayır hakkında defalarca yazıldı çizildi bu forumda, bu adamla olmaz denildi, abuk subuk konuştu, bayan basketbolculara ağıza alınmayacak laflar etti; yeter artık dedik, tepki gösterdik; derdiniz ne bedava biletmi dedi?

Bu adama bu kadar nasıl güvenildi, bu adam nasıl tutuldu bu kulüpte..

bu olay yaklaşan seçimlerde Sn.Polat aleyhine büyük bir kozdur

Yahu ceza veren federasyon bugün öğrendi fırsat buldunuz ya sallayın yönetime.

Can Aydin denen arkadaş?

kuşsun sanırım tahrikten başka birşey yapmadığına göre..

veya basketle baya ilgilisin galiba da o yüzden hemen üye olup geldin buraya yorum yapmaya....

sen önce gidip lig tvnin kablolarını kestiren her türlü pisliğe başvuran kendi baskanını istifaya cagıracaksın!!

simdi hadi git kendi çöplüğüne..

Oyak Renault'un yaptığı itirazı hiç bir haberde geçmeyen basın ve hiçbirşey yapmayan federasyon Fener maçından sonra harekete geçince malesef onlarda bizim gibi geç haber alıyor.Başkan hazırlık maçlarınıda takip eecek değil ya.

Utanıyorum...:(:mad:

Dedehayır da gitseydi keşke.

Cevap: Cemal Nalga - Tufan Ersöz belirsizliği | Yönetim toplandı

Futbol takımı hem sportif hemde idari anlamında mesainin çoğunu alıyor,basket şubesi içinde başka bir yönetici görevli oluyor ama güvendikleri dağlara kar yağdı işte.

Yöneticilik zor zenaattir. Eğer sorumluluğun altında insanlar varsa 'işti şuydu buydu' diyerek hiç bir mazeretin olamaz. Hepsini kontrol edecek zamanı ve imkanı kendine sağlayacaksın. Arkanı döndüğün an arkanda kimseyi bulamazsın. Adın üstünde yöneticisin, yöneteceksin

Dedehayır hala tutuluyorsa yönetim kurulunda tek sözüm var ; YAZIKLAR OLSUN...

Can Aydin denen arkadaş?

kuşsun sanırım tahrikten başka birşey yapmadığına göre..

veya basketle baya ilgilisin galiba da o yüzden hemen üye olup geldin buraya yorum yapmaya....

sen önce gidip lig tvnin kablolarını kestiren her türlü pisliğe başvuran kendi baskanını istifaya cagıracaksın!!

simdi hadi git kendi çöplüğüne..

Bu hakeretine verdigim cevabi buraya yazamiyorum ama sen tahmin etmissindir.

Yönetimimizi kutluyorum.Açıklama da diyor ki:Galatasaray'lılıktan nasibini alamamış tüm sorumlu teknik ve idari kadronun görevine son verilmiştir.İşte budur.Gerçekten utandık.

bu tip durumlarda sağduyulu olmak lazım, bekleyip görmek lazım...

Bela okumak istiyorum kendilerine.

Geri
Üst Alt